CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lonia1990 wrote:Dzioluszki a ja dzis dzwonilam do ginekologa i wyniki nasienia sa na tyle dobre, ze w styczniu robimy sonohsg:) 16.01.2017 oby to byl przelom
i jak tu nie miec nadzieji,wiara czyni cuda
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySess wrote:hej,
Jestem tu nowaod dziś zaczynam branie Clostilbegytu niestety nie dopytałam lekarza o porę w której najlepiej przyjmować ten lek. czy któraś z Was może mi podpowiedzieć ?? na ulotce jest jedynie napisane, że przed posiłkiem.
z góry dziękuję
Witaj Sess:)
Słyszałam, że ze względu na skutki uboczne po CLO, lepiej je brać przed spaniem i przespać to co niemiłe. Ja tak robiłam i żadnych ubocznych nie odczuwałam. Ale oczywiście możesz sama ustalić porę, nie ma w tym kierunku wytycznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 14:47
-
SusannaDean wrote:No miałam takie same w cyklu gdzie się udało.... ale nie wiem co myśleć o tym, przy duphastonie nie powinno być plamienia
-
nick nieaktualny
-
Sess wrote:hej,
Jestem tu nowaod dziś zaczynam branie Clostilbegytu niestety nie dopytałam lekarza o porę w której najlepiej przyjmować ten lek. czy któraś z Was może mi podpowiedzieć ?? na ulotce jest jedynie napisane, że przed posiłkiem.
z góry dziękujęAntoś IVF,Julisia natural
-
Gosia1989 wrote:Witaj Sess:)
Słyszałam, że ze względu na skutki uboczne po CLO, lepiej je brać przed spaniem i przespać to co niemiłe. Ja tak robiłam i żadnych ubocznych nie odczuwałam. Ale oczywiście możesz sama ustalić porę, nie ma w tym kierunku wytycznych.
dzisiaj już za późno żeby brać ranodzisiaj wzięłam kolo 15 jutro po prostu spróbuję rano. mam nadzieję, że nie będzie skutków ubocznych
Dzięki Dziewczyny za pomoc -
nick nieaktualnySess wrote:dzisiaj już za późno żeby brać rano
dzisiaj wzięłam kolo 15 jutro po prostu spróbuję rano. mam nadzieję, że nie będzie skutków ubocznych
Dzięki Dziewczyny za pomoc -
Ja po clo nie miałam żadnych efektów ubocznych,brałam rano przed posiłkiem ale pamiętam ze lekarz kazał bromergon na zbicie prolaktyny brać na noc ze względu na objawy uboczne i miał rację, rano jak wstalam to ledwo się do pracy mogłam ogarnąć ale to tylko tej jeden raz tak miałam
-
Ja brałam clo po obiedzie, tak kolo 17-ej. Myślę że pora dnia nieistotna, byle mniej więcej o podobnej godzinie.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
SusannaDean wrote:Wydaje mi się że nie ma znaczenia kiedy się bierze Clo, ważne żeby w takich samych odstępach czasu, ja brałam na nocStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No miałam takie same w cyklu gdzie się udało.... ale nie wiem co myśleć o tym, przy duphastonie nie powinno być plamienia
akurat na to plamienie progesteron nie ma wpływu
czekam - może jak test w Barbórkaę albo w Mikołajki ?
SusannaDean, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Ja mialam plamienie implantacyjne przy 3x100 luteiny
akurat na to plamienie progesteron nie ma wpływu
czekam - może jak test w Barbórkaę albo w Mikołajki ?
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No tak bo dzis nic nie ma plamien, procz takich boli ciagnacych przy wstawaniu, chodzeniu. Jak leze przychodzi....az soe zamartwilam o torbiel ale nie bylo nic na rzeczy 6 dni temu na usg....
Poza tym łaziłam z ogromnym wzdęciem od kilku dni po zastrzyku, przeszło tez po jakichś 2 tyg od zastrzyku, jak już się wyjaśniło, ze w ciąży jestem -
nick nieaktualnyojejku wrote:takie bóle zostały mi d końca 6 tygodnia, potem wszystko przeszło
Poza tym łaziłam z ogromnym wzdęciem od kilku dni po zastrzyku, przeszło tez po jakichś 2 tyg od zastrzyku, jak już się wyjaśniło, ze w ciąży jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 10:45