CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny a ja ciagle bez @...33dc 6 dzien od odstawienia luteiny. Test negatywny. Co dalej? Isc jutro na bete? Robic testy dalej?34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny a ja ciagle bez @...33dc 6 dzien od odstawienia luteiny. Test negatywny. Co dalej? Isc jutro na bete? Robic testy dalej?
Lonia, idź na betę, koniecznie, ale dlaczego jutro? idź dziś po pracy (jesli możesz), przeciez nie musisz byc na czczo, wynik będzie dzisiaj wieczorem, będziesz spkojniejsza;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Sis wysłałam Ci pwPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Inffinito22- witaj, rozgość się! szczęście w nieszczęściu, że o dziecko starasz się już teraz, a nie za 10 lat i że już jesteś diagnozowana! Podstawa to lekarz który Cię nie zbywa i który sie angazuje, jak nie masz zaufania to uciekaj do kogoś innego, żeby czasu nie stracić, napisz skąd jesteś, na pewno Dziewczyny jakies adresy podsuną"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
Uwaga, uwaga, podbijam pytanie Jagny:
Kinga 40, Biedronka - odezwijcie się! Do raportu!!!!
Dorzucam od siebie jeszcze: Wedmoczka, Sis, wiem, że nas podczytujesz, napisz co u Ciebie!
A Angie jak napisała, tak zrobiła, osierociła nas;( chlip, chlip, Angie daj znać, że u Ciebie ok!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem już po wizycie u mojego ginekologa. Obejrzał wyniki histeroskopi i powiedział ze jest ok. Zaczynam znowu stymulacje. Okresu powinnam dostać wczoraj ale tylko miałam jakieś lekkie plamienie mam, dziś boli brzuch ale jeszcze bardzo nie widać żeby się rozkręciła. Lekarz zmienił mi dni dawkowania cle wcześniej brałam od 5-9 dc a teraz mam brać od 3-7 dc. Nie za bardzo wiem dlaczego to zmienił i czy ma to jakieś wiesze znaczenie. Mam nadzieje, że okres świąteczny będzie spokojniejszy i się uda.
-
Jagna, Cookiemonster - czy Was bolą jeszcze biusty? U mnie powoli przestaje...ale za to zgaga na całego, spać nie mogę po nocach bo myślę o prenatalnych, amnipunkcji...uffff najpierw stres czy będzie owulacja, potem czy żołnierze dadzą radę, czy się zaimplantuje? czy jest w macicy? czy jest serducho? a teraz kurna ciąg dalszy....chyba na jakąś terapię się zapiszę, bo się wykończę psychicznie.... mam nadzieję, że Wy łagodniej sobie z tym radzicie;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
Dobry wszystkim:)
Skoro zostałam wywołana do tablicy to napiszę że u mnie bez zmian jeśli chodzi o starania..dalej walczę z nadciśnieniem...
poczytuję Was i mocno trzymam za wszystkich kciuki...zimowa aura mi nie sprzyja...jakoś smutno mi ostatnio...
za to zostałam poproszona na matkę chrzestną znajomych " moja córka" jest jeszcze w brzuszku mamy i zawita pod koniec roku...a chrzest w czerwcu...z jednej strony sie cieszę a drugiej chcę mi się ryczeć(
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Infinito Ty masz 22 lata dopiero???
To nie słuchaj takich tekstów ze nie wyjdzie, że z każdym cyklem coraz trudniej.ja zaczęłam starania mając skończone 29 lat i tez na początku nie szło, czasami były cykle w których wogole nie było owulacji,wieczny problem ze słabo rosnącym endometrium i jakoś nikt mi nigdy nie powiedział ze będzie trudne,ze się uda,no masakra jak tak można komuś powiedzieć.Owszem w klinice niepłodności jak trafiliśmy okazało się ze mogłabym w swoim.wieku mieć lepsza rezerwę jajnikowa a wyniki męża powodują że utrudnione będzie naturalne poczęcie ale nawet wtedy lekarz powiedział "utrudnione ale nie niemożliwe". ..
A na monitoringi musisz chodzić jak bierzesz clo,żeby była kontrola czy nie ma.przestymulowania jajników, czy nie robią się torbiele...to Ci powinni powiedzieć a nie dołowac dziewczynę 22 letnia ze się jie uda i ze będzie coraz trudniej no proszę Cię! Głowa do gory -
mamakejti wrote:Lonia, idź na betę, koniecznie, ale dlaczego jutro? idź dziś po pracy (jesli możesz), przeciez nie musisz byc na czczo, wynik będzie dzisiaj wieczorem, będziesz spkojniejsza;)
ALe chyba fakt pójdę, mimo wszystko...
Póki co gdy tylko coś zaboli, to lecę do toalety by sprawdzać czy już @ przyszła czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 10:40
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:Mogę iść o 15.00 do szpitala, laboratorium jest do 17.00 więc pewnie nie będzie dziś wyniku. Tym bardziej, że nie mają ich w systemie internetowym jak diagnostyka.
ALe chyba fakt pójdę, mimo wszystko...
Lonia, do 17 to oni próbki pobierająjak to jest lab szpitalne to oni tam 24h na dobę pracują
poproś o nr tel bo potrzebujesz wyniku na cito, bo od tego zależy czy weźmiesz silny antybiotyk;) cel uświęca środki, małe kłamstewko nie zaszkodzi;)
Lonia1990 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej dziewczyny
Długo sie nie odzywałam ale to na prośbę męża bo uważa ze zabardzo sie spinam siedząc na forum ale nie wytrzymałam wiec pisze jak nie widzi
Kobitki kochane widzę ze u was suwaczki sie posuwają do przodu wiec cieszę sie bardzo !!!!!
Angie a jak twoje ivf?
A ja najprawdopodobniej jutro bede miec iui, dzis maja dzwonić popołudniu i juz mam stresa bo nie wiem jak ten pregnyl sobie wstrzykne !
Powiem wam szczerze ze tyle zachodu przy tym iui ze juz mi sie nie chcewogole nie wierze w powodzenie i moze dlatego.
Ściskam i zajrzę jeszcze!
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny
Długo sie nie odzywałam ale to na prośbę męża bo uważa ze zabardzo sie spinam siedząc na forum ale nie wytrzymałam wiec pisze jak nie widzi
Kobitki kochane widzę ze u was suwaczki sie posuwają do przodu wiec cieszę sie bardzo !!!!!
Angie a jak twoje ivf?
A ja najprawdopodobniej jutro bede miec iui, dzis maja dzwonić popołudniu i juz mam stresa bo nie wiem jak ten pregnyl sobie wstrzykne !
Powiem wam szczerze ze tyle zachodu przy tym iui ze juz mi sie nie chcewogole nie wierze w powodzenie i moze dlatego.
Ściskam i zajrzę jeszcze! -
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Biedronka ja sobie wstrzykiwalam do lustra,mąż prawie nie odjechał bo stał kolo mnie:)musisz poglądem podzielić na 4 równe kwadranty i celować mniej więcej w środek górnego zewnętrznego kwadrantu-tam jest bezpiecznie:)idź do apteki i poproś o strzykawki i igły do pregnylu to dadzą Ci igłę do podania i druga do zamieszania 2 ampułek,powodzenia!
-
Jak mierzyc temp. W pochwie? Gleboko wkladac termometr? Wlozylam na ok 3 cm. Temp. 37,6
Temp. Z pod pachy 37,12Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 16:27
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny