CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonia1990 wrote:Ja dziś chyba robię drugiego testa, może akurat na Mikołajki mnie zaskoczy
Robiłam 6 dni temu przy odstawianiu luteiny i był negatyw. Dziś mija 5 dzień od odstawienia a okresu nie ma...Zawsze 3- 4 dni i okres był.
Brzuch bolał 2 dni temu jak na @... z jednej strony bardzo bym się cieszyła, a z drugiej nie chcę drugiego rozczarowania... co robić? co robić?
Lonia, nie gadać, tylko testować a potem nam meldować! Kciuki zaciśnięte!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna 75 wrote:Udanych i spełnionych Mikołajek
I wzajemnie, ja dzisiaj zostałam babcią, gdyż moja córka wczoraj była w ciąży (piłka pod sukienką) a dzisiaj urodziła ślicznego dzidziusia, chłopca o imieniu Antoni (sama wymyśliła), hahahaha!
Amc lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Lonia, nie gadać, tylko testować a potem nam meldować! Kciuki zaciśnięte!
muszę poczekać aż wrócę z pracy
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Jagna 75 wrote:Udanych i spełnionych Mikołajek
I wzajemnie, ja dzisiaj zostałam babcią, gdyż moja córka wczoraj była w ciąży (piłka pod sukienką) a dzisiaj urodziła ślicznego dzidziusia, chłopca o imieniu Antoni (sama wymyśliła), hahahaha! -
A ja laski na L4 do końca tygodnia,dopadło mnie wirusowe zapalenie gardła i krtani:( kaszel taki ze pół nocy nie spałam,na szczęście w oskrzelach i płucach czysto
-
mamakejti wrote:Jagna 75 wrote:Udanych i spełnionych Mikołajek
I wzajemnie, ja dzisiaj zostałam babcią, gdyż moja córka wczoraj była w ciąży (piłka pod sukienką) a dzisiaj urodziła ślicznego dzidziusia, chłopca o imieniu Antoni (sama wymyśliła), hahahaha!Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:A ja laski na L4 do końca tygodnia,dopadło mnie wirusowe zapalenie gardła i krtani:( kaszel taki ze pół nocy nie spałam,na szczęście w oskrzelach i płucach czysto
Tez mnie gardlo boli ale nie az tak bym łykala tabsy,domowymi sposobami sie kuruje,to takie lekkie przeziebienie bo sie bardziej nie rozwija.Zycze zdrówka kochanaAntoś IVF,Julisia natural
-
O Jagienko jak fajnie ze jesteś już się martwilam ze nas opuscilas i Siedzisz na fiolecie.A tu kawka w Kraku w planie itp itd. ..
))) dobrze ze się odezwałaś
Apropos leczenia Lekarz gin mi pozwolił na bezalkoholowe grzane piwo z sokiem malinowym i pije na noc jak juz jestem w łóżku,tez fajnie dziala -
nick nieaktualny
-
Dawno mnie nie było
widzę tutaj wiele nowych twarzy - wątek przechodzi renesans
Widzę, że u naszych ciężarówek wszystko w porządku - Aniu, kuruj się, Cookie wieści od Ciebie są jak miód na serce. Jeszcze niedawno martwiłaś się wolno przyrastającą będą a teraz to już kawał młodego człowiekarośnijcie zdrowo! Mamakejti a córcia wie już o maluchu?
Lonia - kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 14:50
Lonia1990 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Dawno mnie nie było
widzę tutaj wiele nowych twarzy - wątek przechodzi renesans
Widzę, że u naszych ciężarówek wszystko w porządku - Aniu, kuruj się, Cookie wieści od Ciebie są jak miód na serce. Jeszcze niedawno martwiłaś się wolno przyrastającą będą a teraz to już kawał młodego człowiekarośnijcie zdrowo! Mamakejti a córcia wie już o maluchu?
Lonia - kciuki!
roma - córka jeszcze nie wie, zabawa w ciążę to dla niej standard, póki co to na nie za bardzo chce rodzeństwo;)Lonia1990 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:O Jagienko jak fajnie ze jesteś już się martwilam ze nas opuscilas i Siedzisz na fiolecie.A tu kawka w Kraku w planie itp itd. ..
))) dobrze ze się odezwałaś
Apropos leczenia Lekarz gin mi pozwolił na bezalkoholowe grzane piwo z sokiem malinowym i pije na noc jak juz jestem w łóżku,tez fajnie dziala
Nie,nie jestem na fiolecie ale nowe dziewczyny swietnie sobie tu dają rade,obserwuje i wątek clo wciąz dziala
Nie umiem sie ogarnąc w domu,brak na wszystko czasu,chyba brak mobilizacji bo jak chodzilam do pracy to poprostu trzeba bylo cos zrobic i nie zostawiac na potem,teraz jak mi sie nie chce to trudno,przekladam na nastepny dzien.Poza tym nasza lazienka przechodzi metamorfoze lekką i caly burdel w domu,cięzko ogarnąc wiec i na neta malo wchodze.
Spotkamy sie oczywiscie,na razie musimy sie wykurowac (nie mylic wykurwowac)
Antoś IVF,Julisia natural
-
Lonia1990 wrote:Negatyw
czekam dalej na @...
Klara Wysocka, Gosia1989 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:No w sumie...dobre takie piwo
Nie,nie jestem na fiolecie ale nowe dziewczyny swietnie sobie tu dają rade,obserwuje i wątek clo wciąz dziala
Nie umiem sie ogarnąc w domu,brak na wszystko czasu,chyba brak mobilizacji bo jak chodzilam do pracy to poprostu trzeba bylo cos zrobic i nie zostawiac na potem,teraz jak mi sie nie chce to trudno,przekladam na nastepny dzien.Poza tym nasza lazienka przechodzi metamorfoze lekką i caly burdel w domu,cięzko ogarnąc wiec i na neta malo wchodze.
Spotkamy sie oczywiscie,na razie musimy sie wykurowac (nie mylic wykurwowac)
Przrjrzalam tez listu wyprawkowe od moich 2 koleżanek i stworzyłam swoją własną i tez odrazu umysł świeższy jak wszystko elegancko wypunktowane to nie przeraża aż tak jak wcześniej:)