CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinucha87 wrote:Czesc dziewczyny,wczoraj byłam u lekarza i zapisała mi CLO od nastepnego cyklu(mi pecherzyki wcale nie rosna,sa jakies mizerne 8-10mm i koniec)i tak sobie czytam wasze doswiadczenia i rroszke jestem w szoku bo moja gin mi powiedziala ze pierwszy cykl nie musze byc monitorowana ale w drugim moge przyjsc,a jak was czytam to prawie wszystkie mialyscie monitoring..A moja dała mi recepte na 2 miesiace i kazała przyjsc w 2gim miesiacu przyjmowania
gdyby nie google nie wiedzialabym nawet w ktorym dc do niej przyjsc bo tez nie powiedziala w ktorym!ahhh jednak dobrze ze takie fora istnieja
-
Przede wszystkim dziękuje za odpowiedz,czytałam opinie o CLO i wychodzi na to,że pomaga więc jestem pełna pozytywów na nastepny miesiąc.Pozwolę zadac sobie jeszcze jedno pytanko,pisałam na innnych tematach ale brak odzewu.A mianowicie czy zdarzyło sie wam kiedys,że lekarz nie widział ani ciałka zółtego,ani płynu w zatoce i nie był w stanie stwierdzic czy owulacja sie odbyła ?Mój w 17dc nie wyklucza ani nie potwierdza ?!
-
nick nieaktualnyPaulinucha87 wrote:Przede wszystkim dziękuje za odpowiedz,czytałam opinie o CLO i wychodzi na to,że pomaga więc jestem pełna pozytywów na nastepny miesiąc.Pozwolę zadac sobie jeszcze jedno pytanko,pisałam na innnych tematach ale brak odzewu.A mianowicie czy zdarzyło sie wam kiedys,że lekarz nie widział ani ciałka zółtego,ani płynu w zatoce i nie był w stanie stwierdzic czy owulacja sie odbyła ?Mój w 17dc nie wyklucza ani nie potwierdza ?!
-
nick nieaktualny
-
Paulinucha87 wrote:Przede wszystkim dziękuje za odpowiedz,czytałam opinie o CLO i wychodzi na to,że pomaga więc jestem pełna pozytywów na nastepny miesiąc.Pozwolę zadac sobie jeszcze jedno pytanko,pisałam na innnych tematach ale brak odzewu.A mianowicie czy zdarzyło sie wam kiedys,że lekarz nie widział ani ciałka zółtego,ani płynu w zatoce i nie był w stanie stwierdzic czy owulacja sie odbyła ?Mój w 17dc nie wyklucza ani nie potwierdza ?!
-
Paulinucha87 wrote:Czesc dziewczyny,wczoraj byłam u lekarza i zapisała mi CLO od nastepnego cyklu(mi pecherzyki wcale nie rosna,sa jakies mizerne 8-10mm i koniec)i tak sobie czytam wasze doswiadczenia i rroszke jestem w szoku bo moja gin mi powiedziala ze pierwszy cykl nie musze byc monitorowana ale w drugim moge przyjsc,a jak was czytam to prawie wszystkie mialyscie monitoring..A moja dała mi recepte na 2 miesiace i kazała przyjsc w 2gim miesiacu przyjmowania
gdyby nie google nie wiedzialabym nawet w ktorym dc do niej przyjsc bo tez nie powiedziala w ktorym!ahhh jednak dobrze ze takie fora istnieja
-
Meli92 wrote:U mnie nadal okresu nie ma, test negatywny. Eh moglaby juz ta @ przyjsc.
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny witam Was serdecznie! Kolejny dzień walczę z ostrym zapaleniem krtani,porażka! ! Zwłaszcza jak nie można nic wziąć,same domowe sposoby plus nebulizacje z soli fizjologicznej.Kurcze ciągnie się to strasznie długo,po lekarwstewku to już bym dawno zdrowa byla a tu pupa pupa...
))
Najbardziej mnie męczy oprócz zanikajacego głosu ten suchy francowqty kaszel,biedne to moje dziecko; ((((
No nic ponarzekalam sovie a teraz trzymam kciuki za Biedronke i wszystkie dziewczyny!!!! -
izabelkamodo wrote:Może rumianek do płukania gardła, do picia jest dobry napar z sosny miodu i cytryny, a osłonowo na zapalenie krtani jest oliwa z oliwek, ale nie wiem czy w Twoim stanie dasz radę wypić.
-
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:Kochana, u Ciebie to dopiero z górki;) u Was już ten czas, że przyjmuje się, iż dziecko jest w stanie przeżyć poza organizmem matki;)
oczywiście niech siedzi i nie wyłazi Wasze Szczęście jak najdłużej!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Gosia1989 wrote:Eh, czy to nie jest jakąś regułą, że @ przychodzi dzień po negatywnym teście?