CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:O Ciebie tez miło widzieć:)już myślałam że tylko ja tu odwiedzam wątek z naszych weteranek
i myślami wspieram dziewczyny walczace o swój malutki cud. Tylko jakoś mało się udzielam.
Co do polowkowych to umówiona jestem na 31. Już nie mogę się doczekać a jednocześnie bardzo się stresuje. -
Mamma-mia wrote:Też tak raz miałam
Później się okazało,ze ta część na która wylewasz mocz/zamaczasz ma takia la wacik na końcu i on nie stykal z paskiem. Jak przycisnelam to dopiero mocz jakby doszedł dalej i wtedy pokazało normalnie wynik.
tylko jak już się wkurzyłam, jak nasikałam na niego drugi raz to go rozebrałam z tego plastiku i ten pasek testowy był w środku mokry, tak że doleciało na pewno wszędzieno nic
zrobię następny o ile wcześniej nie dostanę @.
A Ty kuruj się i powodzenia:) owulka była to i szanse są.Mamma-mia lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
zwariuje i mnie wyprowadzą w kaftanie zanim wyjdę z tej pracy i zatestuję. może któraś mi powie, czy jeśli piersi bolały i przestały boleć tak jak na okres to czy jest jakiś cień cienia szansy?
brzuch tak boli i nie boli, nie wiem samaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 13:19
Gosia1989 lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:zwariuje i mnie wyprowadzą w kaftanie zanim wyjdę z tej pracy i zatestuję. może któraś mi powie, czy jeśli piersi bolały i przestały boleć tak jak na okres to czy jest jakiś cień cienia szansy?
brzuch tak boli i nie boli, nie wiem sama
Mamma-mia owulka potwierdzona _ sUPer. -
CLO w 10 dc wyhodowało mi pęcherzyk 22mm
czy to możliwe ?
brałam 2 x 1 ( rano i wieczorem ), ostatnio w 17dc miałam 24mm i podchodziłam do 1 IUI.
jutro 2 IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 18:31
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:zwariuje i mnie wyprowadzą w kaftanie zanim wyjdę z tej pracy i zatestuję. może któraś mi powie, czy jeśli piersi bolały i przestały boleć tak jak na okres to czy jest jakiś cień cienia szansy?
brzuch tak boli i nie boli, nie wiem sama
Ja na cycki tez nie zwracam uwagi, bo mnie w ogole b.rzadko bolą, ogólnie słabo reagują na zmiany hormonalne w moim organizmie. Aczkolwiek dzis popołudniu poczułam potrzebę rozpięcia biustonosza, bo mnie coś w nie uwierał, ale nie czuję by bolały. Jakieś tam pobolewania brzucha mam, ale mnie co chwile jelita bolą, więc już też nie wiem co jest coheh
Trzymam kciuki Marlenka -
KaśkaKwa wrote:CLO w 10 dc wychodowało mi pęcherzyk 22mm
czy to możliwe ?
brałam 2 x 1 ( rano i wieczorem ), ostatnio w 17dc miałam 24mm i podchodziłam do 1 IUI.
jutro 2 IUIja poprzednio też miałam wczesna owulacje
Marlena,kciuki zaciśnięte cały czas!!KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Cześć Dziewczyny, zaglądam z pytaniem z sąsiedniego wątku, bo jestem w potrzebie.
Czy ma ktoś odsprzedać clo? nie musi być całe opakowanie wystarczy np. pół.
Mam podejść do crio na naturalnym a mam późnawe owulacje i potrzebuję wspomagacza.Gosia1989, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśkaKwa wrote:CLO w 10 dc wychodowało mi pęcherzyk 22mm
czy to możliwe ?
jutro 2 IUIJa w 10dc miałam pęcherzyk 24,9mm, który nadal rośnie i niedługo usłyszę jego serduszko
Trzymam kciuki za jutrzejszą IUI :*Olciaaa, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Cześć Dziewczyny, zaglądam z pytaniem z sąsiedniego wątku, bo jestem w potrzebie.
Czy ma ktoś odsprzedać clo? nie musi być całe opakowanie wystarczy np. pół.
Mam podejść do crio na naturalnym a mam późnawe owulacje i potrzebuję wspomagacza.
Musisz sprawdzić czy nie masz starego pęcherzyka, bo ja sobie kiedyś tak wyhodowałam 8 cm torbielkę i dupa ze starań przez pół roku brałam anty ;-( -
KaśkaKwa wrote:Musisz sprawdzić czy nie masz starego pęcherzyka, bo ja sobie kiedyś tak wyhodowałam 8 cm torbielkę i dupa ze starań przez pół roku brałam anty ;-(
Bo ja jak zaszlam w ciążę,to miałam dwie torbiele 7 i 8 cm. Po dwóch miesiącach brania dupka już ich nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 18:41
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Muszę nadrobić co tam popisałyście wcześniej
U mnie dziś 6 dc ostatni dzień brania Aromka. Zauważyłam, że teraz dużo bardziej czuję jajniki niż po clo, zwłaszcza ten lewy
W sb idę na usg więc zobaczę to tam się narobiło
Selina, Gosia1989, Mamma-mia, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuteczka, gdyby to było jeszcze rano może bym zaryzykowała ale to różnica całego dnia. Ja bym odpuściła ten cykl. Gdybyś miała brać od 3dc jeden dzień spóźnienia nic nie zmieni. Ale nikt nie bierze od 6dc, możesz sobie tylko kłopotów narobić. Jeżeli zrobi Ci się torbiel będziesz z nią walczyła z minimum dwa cykle. Lepiej stracić ten cykl i działać od następnego.
-
Witam! Ja zgodnie z obietnicą piszę jak u gina, aczkolwiek dalej zbyt aktywna nie będę bo musze wyluzować, a więc tak:
dzisiaj 14 dc, brałam po pół tableki od 5-9 dc. U mnie zawsze pęcherzyki rosły, ale problem był taki, że nie chciały same pękać chyba czasem (ale nie wiem czy zawsze, po prostu czasami zdarzały się torbielki czynnościowe).
Niestety dzisiaj tak jak podejrzewałyście za późna wizyta u gina.
Według niego, jeżeli owulacja była to była wczoraj. Mówi, że endo pięknie wchodzi w drugą fazę i brak już pęcherzyka żadnego dominującego.
Mam ewentualny plan działania z clo na następny cykl i koniecznie szybsza wizyta, ale wczoraj rano byłoi według niego owulka i szanse są sporawe! No czekam!
Jestem pełna wątpliwości, ale też pełna nadziei. W konsekwencji jestem jakaś taka spokojna...Gosia1989 lubi tę wiadomość