CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojemu wyszły negatywne, ale dużo złych plemników dlatego jest na witaminach przez 3 miesiące i będzie powtórka z rozrywki.Klęskę przekuj w sukces
Policystyczny prawy jajnik, lewy normalny
2 cs z CLO
Hipoglikemia
11.2016 poronienie
Leki: pregna plus, inofolic, glucophage 500, clo, duphaston -
nick nieaktualnycholercia napisalam posta i mi usunelo...
Marlena wspolczuje tej @moze poloz soboe termofor na brzuchu jak masz mozliwosc? Mnie to zawsze cos pomaga. Jeden lekarz tez mi mowil, zeby pic caly dzien goraca herbate z 5 plastrami imbiru na 1l (zrobic sobie do termosu i nosic ze soba) zeby sie rozgrzewac od srodka. Albo faktycznie zostaje poprosic gina o cos p.bolowego na recepte
Marlena88 lubi tę wiadomość
-
Lonia1990 wrote:Jesli dziś był pregnyl to luteine od czwartku brac?
I jeszcze jedno.pytanko - czy 3-4h po ❤ moge wziasc lactovaginal dopochwowo? Czy może to wplynac na nasienie?
-
Marlena88 wrote:bossszzzz, jakie po tych stymulacjach mam okropne @
tak mnie brzuch boli, że zaraz chyba się wykręcę. aż mi się momentami zimno robi. wziełam już jeden ibum, nie chcę brać drugiego, ale jak mi zaraz nie przejdzie to chyba będę musiała:/
I tak, jak pisze Selina - termofor albo - jak nie masz termoforu - do sloika nalej goracej wody i owiń sloik w sredniej wielkosci recznik
Kinga11 wrote:Dostałam @ wszystko jednak będzie w terminie zaczynamy drugi cykl z CLO:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 13:26
Marlena88 lubi tę wiadomość
-
u mnie tak jest na szczęście tylko jeden dzień, ale teraz akuat jestem w pracy i dlatego to mi tak dokucza:/ jeszcze w pozycji siedzącej, brzuch mnie ciśnie i boli jak piorun. jak bym była w domciu to by był imbir, herbatka ciepły kocyk i mąż co po pleckach głaszcze
na szczęście jest dziś w domu
poradźcie mi kochane z tą kliniką, bo rozdarta jestem, iść i się nie zastanawiać i zobaczyć co powiedzą, czy dać ostatnią szansę dla doktorka? pewnie mi teraz żadnych wspomagaczy po dwóch miesiącach z CLO nie dadzą?Selina lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny jest pecherzyk na lewym 24mm więc ładny, dostalam pregnyl. Endometrium 11mm takiego jeszcze chyba nie miałam nigdy. Ale jestem wkur... Pytam go o laparoskopie, a on mi ze jestem mloda i poczekajmy z tym jeszcze... Liczylam ze w kwietniu mi to zrobi
Rafaello wrote:24dc odstawienie luteiny, 25dc test negatyw, 26dc bóle przepowiadające okres:/ k.... a tak się nakręciłam na ten cykl
Raven wrote:Odstawiam już dzisiaj luteine. Dzisiaj też zobaczyłam biel vizira na teacie
Oby @ przyszła szybkoojjj co ten miesiac taki pechowy u nas!
-
Mamma mia, Selina, zanim wrócę do domu cieplutki termoforek już będzie na mnie czekał
teraz tylko muszę do tej 16tej przecierpieć.
a czy wasze @ się tak nasiliły podczas Waszych stymulacji?Selina lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena chyba poszlabym do kliniki. Z reszta sama mam taki zamiar jak po hsg nam sie nie uda, jednak cos czuje ze wszedzie nas beda na IUI namawiac. Jak trzeba bedzie faktycznie to to zrobimy.
Zrobilam dzis proga i poziom wit.D3, wyniki wieczorem. Nie wiedzialam ze badanie poziomu tej witaminy jest takie drogie (ponad 70zl) -
Marlena88 wrote:poradźcie mi kochane z tą kliniką, bo rozdarta jestem, iść i się nie zastanawiać i zobaczyć co powiedzą, czy dać ostatnią szansę dla doktorka? pewnie mi teraz żadnych wspomagaczy po dwóch miesiącach z CLO nie dadzą?
-
kurcze no szkoda mi zostawiać tego lekarza, bo przynajmniej się starał, boje się ze w klinice trafie na jakiegoś ... i znowu zacznie to trwać w nieskończoność. ne znam żadnego lekarza z kliniki, ani nie mam w tym doświadczenia. dobre jednak jest to, że mąż ze mną pójdzie, będzie myślał trzeźwo i nie da sobie niczego wcisnąć. tak naprawdę to chcę iść do tej kliniki, tylko żałuję tego zmarnowanego czasu i pieniędzy i boję się co mi tam powiedząpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Selina wrote:Marlena chyba poszlabym do kliniki. Z reszta sama mam taki zamiar jak po hsg nam sie nie uda, jednak cos czuje ze wszedzie nas beda na IUI namawiac. Jak trzeba bedzie faktycznie to to zrobimy.
Zrobilam dzis proga i poziom wit.D3, wyniki wieczorem. Nie wiedzialam ze badanie poziomu tej witaminy jest takie drogie (ponad 70zl)czasami są pakiety, w m D3 i wowczas wchodzi np. za 30 zł.
-
Mam takie pytanie chce powtórzyć w nowym cyklu (jeśli teraz nie uda się) badanie hormonów LH i FSH czy mogę zrobić w 4dc( 2-3dc może wypaść w weekend) ? Ostatnio miałam robione gdzieś w30którymś dniu cyklu wtedy zmieniłam lekarza i zalecił od razu zrobić badania ,wtedy mi wyszło bardzo wysokie LH w stosunku do FSH po tych wynikach i obrazie usg stwierdził PCOS wtedy mówił że powtórzymy wyniki w odpowiednim dniu cyklu aby mieć pewność a na ostatniej wizycie nic nie mówił na ten temat już .
Dootka_86 lubi tę wiadomość
-
Marlena88 wrote:Mamma mia, Selina, zanim wrócę do domu cieplutki termoforek już będzie na mnie czekał
teraz tylko muszę do tej 16tej przecierpieć.
a czy wasze @ się tak nasiliły podczas Waszych stymulacji?
Napisałam na priv,ale może komus sie przyda.Mi własnie przy stymulacji te miesiączki wydawały sie skąpe,a teraz pierwszy cykl po odstawieniu praktycznie czuje,że wracam do gry.Dziwne wiem.Czasem sie zastanawiam czy ja zawsze miałam problem z owu czy tylko akurat podczas tych dwóch monitów tak wyszło.Sadząc po wynikach proga w maju czy czerwcu to na 100% miałam owulke.Hmmm chyba przestane sie nakrecac,że wszystkie moje cykle sa bez owu!Koniec z tym. -
a tak przy okazji, czy obfita @ oznacza, że było dobre endo? mi dużo takich kawałków właśnie się pojawia.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Selina, no to ja też mam pierwszy dzień przepływa przeze mnie morze czerwone i silny ból, na drugi dzień też obficie ale już bez bólu, trzeci dzień mało a czwarty też już plamienie. czasem jest też tak że 3 dni potem dzień przerwy a potem jeszcze na chwilkę wraca i już spokój.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Selina, widzę że jesteś umówiona na sono. mogę wiedzieć czy prywatnie czy na nfz? czy masz skierownie? bo na moim skierowaniu jest zwykłe hsg więc jak bym się zdecydowała to pewnie tylko zwykłe na nfz bym mogła zrobićpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Selina wrote:Buba jak tam wynik bety?
odezwij sie
nic z tej ciąży... dziś zaczęłam już krwawić