CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKupiłam test z Domowego Laboratorium o czułosci 10 (oprocz tego dodatkowo z Facelle jakiś słupkowy czułość 25, bo był na promocji
) Jeszcze mi się nie chce pipi, więc troche pozniej dam Wam znac. Przepraszam, ale jakos... nawet nie mam ochoty go robic, co w sumie jest dziwne. Taka jakas rezygnacja mnie ogarnęła
-
Selina wrote:Kupiłam test z Domowego Laboratorium o czułosci 10 (oprocz tego dodatkowo z Facelle jakiś słupkowy czułość 25, bo był na promocji
) Jeszcze mi się nie chce pipi, więc troche pozniej dam Wam znac. Przepraszam, ale jakos... nawet nie mam ochoty go robic, co w sumie jest dziwne. Taka jakas rezygnacja mnie ogarnęła
jak nie w jedną stronę to w drugą ale będziesz miała jakąś wiedzę
Ja np. bardzo nie lubię tego czasu, który mam teraz tj 27 dc, z jednej strony wiem, że został dzień dwa do @ a z drugiej chciałabym mieć jakąś nadzieję. A testów już nie robię, ale skoro Ty zrobiłaś i już coś tam było to teraz zrób tym bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Test czuły i negatyw, brak jakiegokolwiek cienia 2 kreski
Tak czy inaczej dziś z czystym sumieniem coś wypić.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Hej dziewczyny!
U mnie 1dc, pierwsza @ po laparoskopii. Człowiek oczywiście znów nadziei sobie narobił i jak zwykle dupa! Tracę wiarę że kiedykolwiek się uda.
Na pocieszenie powiem Wam, że koleżanka po ponad roku starań i 5ciu cyklach z clo wysikała wczoraj dwie kreskitakże daje jakąś nadzieje
Pozdrawiam Was serdecznie i choć od jakiegoś czasu clo już nie biorę to zaglądam do Was i podczytuje co słychaćno i naczytałam się o winie i ananasie, więc zastosuje kuracje
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek nie trać nadziei no co Ty! Po hsg czy laparo może zaskoczyć dopiero przy 2-3 cyklu po badaniu. Zobaczysz, że się uda
Moja koleżanka zaszła w 5 cyklu po laparo.
Cykle nam się widzę rozjechały heheja w poniedziałek oczekuję @
Lonia no dokladnieDziabnę sobie coś na pewno choć nie mam zbytniej ochoty nigdzie wychodzić. Planujemy ze znajomymi weekend majowy i coś się wszystko sypie i nerwy mnie tylko biorą ;> jak wyjdę dziś, to się chyba z nimi pokłócę grrr
-
Selina wrote:Pietruszko no tak zapomniałam, że idziemy tak samo równo, też 27dc
@ też masz dostać za 2dni?
echh pójdę, zrobię ten test, ale wiem, że będzie 1 krecha zobaczyciemam dostać lada dzień, nie jestem pewna czy za dwa dni, bo owulacje miałam koło 16-17 dc. Ale w sumie 10 dni drugiej fazy to też ok. Także czekam, ale to kwestia godzin
-
Selina wrote:Parsleyek nie trać nadziei no co Ty! Po hsg czy laparo może zaskoczyć dopiero przy 2-3 cyklu po badaniu. Zobaczysz, że się uda
Moja koleżanka zaszła w 5 cyklu po laparo.
Cykle nam się widzę rozjechały heheja w poniedziałek oczekuję @
Lonia no dokladnieDziabnę sobie coś na pewno choć nie mam zbytniej ochoty nigdzie wychodzić. Planujemy ze znajomymi weekend majowy i coś się wszystko sypie i nerwy mnie tylko biorą ;> jak wyjdę dziś, to się chyba z nimi pokłócę grrr
No coś nam się rozjechało tym razem.
Co to za historia z Twoim testem?złośliwość rzeczy martwych! już któryś raz na forum spotykam się z fałszywie pozytywnym testem! Myślałam że jak już to ciąży nie pokaże, a nie na odwrót...
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Parsleyek no tak bywa jak widać, wszystko może się pomylić
Jakoś nie jest mi smutno, może dlatego, że się nie nastawiałam na pozytyw. Może jak @ przyjdzie, to wtedy to do mnie dotrze
-
nick nieaktualnyMamma mia ten który wyszedł z 2 kreskami, to był Bobo test ;> Kupiłam go, bo wyczytałam, że jest najlepszy a tu proszę. Dziś testowałam pink testem z Domowego Laboratorium
Susanna dokladnieale jeszcze zostaje wyleczyc candide, choć to już myślę łatwiej pójdzie
-
nick nieaktualnySelina wrote:Mamma mia ten który wyszedł z 2 kreskami, to był Bobo test ;> Kupiłam go, bo wyczytałam, że jest najlepszy a tu proszę. Dziś testowałam pink testem z Domowego Laboratorium
Susanna dokladnieale jeszcze zostaje wyleczyc candide, choć to już myślę łatwiej pójdzie
Wyleczysz i zajdzieszSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamma mia a to ci cholerny bobo test ;> już go nie będę kupować w takim razie
Łykam vitrum forte 2000 po 2 kapsułki. Zamówiłam sobie natomiast wit.D3+K2 firmy dr.jacob's w kropelkach, bierze się 5 kropel dziennie, zeby dostarczyć 4000j. Polecono mi ją i czytałam b.dobre opinie, czekam tylko aż przesyłka przyjdzie.
Niech Cię lepiej nie podkusi tak jak nas podczas tego cyklu ;] Musimy się trzymać dzielnie jeszcze jakiś czas i majówka będzie nasza
Planu żadnego oprócz hsg nie mamy. Tzn mąż w tym tygodniu na badanie nasienia chyba idzie. Ja myślę czy w 2dc zbadać już prolaktynę czy spadła i ew.estradiol (nigdy nie miałam badanego). Lekarz ogólnie sugerował, że jak nasienie się nie poprawi i po hsg się nie uda, to radzi IUI spróbować. Narazie jednak o tym nie myślę -
nick nieaktualnySelina wrote:Mamma mia a to ci cholerny bobo test ;> już go nie będę kupować w takim razie
Łykam vitrum forte 2000 po 2 kapsułki. Zamówiłam sobie natomiast wit.D3+K2 firmy dr.jacob's w kropelkach, bierze się 5 kropel dziennie, zeby dostarczyć 4000j. Polecono mi ją i czytałam b.dobre opinie, czekam tylko aż przesyłka przyjdzie.
Niech Cię lepiej nie podkusi tak jak nas podczas tego cyklu ;] Musimy się trzymać dzielnie jeszcze jakiś czas i majówka będzie nasza
Planu żadnego oprócz hsg nie mamy. Tzn mąż w tym tygodniu na badanie nasienia chyba idzie. Ja myślę czy w 2dc zbadać już prolaktynę czy spadła i ew.estradiol (nigdy nie miałam badanego). Lekarz ogólnie sugerował, że jak nasienie się nie poprawi i po hsg się nie uda, to radzi IUI spróbować. Narazie jednak o tym nie myślę -
nick nieaktualnySusanna morfologia na granicy, bo 4%, ale główny problem, to powolne plemniki: ruch postępowy 9%, niepostępowy 5%, ruch ogółem 14% a brak ruchu 86%
Lekarz zasugerował, że może abstynencja była za długa, bo aż 6dni. Teraz pójdzie po 3 dniach. Mąż brał Adrovit 2x1, Salfazin 2x1 i L-karnityna 2x1, mam nadzieję, że wyniki teraz będą lepsze -
Fuck. Mieszkam na I piętrze, a na ostatnim tj. III pietrze impreza. Od godziny same techno leci.. juz mi sie w glowie kreci. mega głośno,basy tez sie niosa. Masakra. Coś czuje,ze znowu ci ludzie imprezę rozkrecaja...
To sa jedyne osoby w budynku, ktre sluchaja technonie patrza w ogole na innych, w nosie maja.