CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Jestem po usg. Pechcerzyk 25mm Endo 11mm.
Dostałam zastrzyk. Od kiedy zacząć się przytulać ?
Przy takich rozmiarach to ja myślę że od jużpowodzenia!
Selina, Lonia1990, Mamma-mia, Zielona1911 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja licząc od ostatniej @ mam dziś 45dc, licząc od krwawienia po laparoskopii to 33 dc. Owulacja miała być w ubiegłym tygodniu więc jeśli @ przyjdzie to gdzieś za 7 dni.
Wszystko mam rozregulowane... oby już nie przyszła ta franca nigdy
Dziś mnie jakoś jajniki bolą, aż myślałam że to już okres dziś nadchodzi.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
kochane, pisalam wiadomosc jakis czas temu, ale dopiero przed weekendem skapnelam sie, ze ovufirned mialo wtey problemy i wiadomosc sie nie wysiwetla.
W kazdym razie zyje. Mialam komplikacje, nadal walcze z jedną, chyba będzie konieczna ingerencja chirurgiczna, ale to sie jutro okaże. Tak poza tym (i bolem w tym miejscu) już się czuje prawie ok.Nathi2468 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Zielona dokładnie, do roboty od już
Dobrze że dostałaś zastrzyk a nie tak jak ja, lekarz powiedział że nie będzie ingerował w kompetencje mojej gin (bo na monit musiałam pójść do innego) i nic nie dał -
Zielona1911 wrote:Lekarz mi zrobił zastrzyk w gabinecie no powiedział że jutro może być za późno. A i tak wydaje mi się że zanim pęknie to dwa dni i będzie miał z 30 mm
Sprawdziłam w swoich notatkach i ja raz miałam podany pregnyl przy pęcherzyku 24mm i pękł tego samego dnia lub max następnego, bo potem na monitoringu było już czysto. Do dzieła i nie martw się na zapasZielona1911 lubi tę wiadomość
Lonia1990 wrote:Dziewczyny ja licząc od ostatniej @ mam dziś 45dc, licząc od krwawienia po laparoskopii to 33 dc. Owulacja miała być w ubiegłym tygodniu więc jeśli @ przyjdzie to gdzieś za 7 dni.
Wszystko mam rozregulowane... oby już nie przyszła ta franca nigdy
Dziś mnie jakoś jajniki bolą, aż myślałam że to już okres dziś nadchodzi.
Lonia tak laparo rozregulowało Ci cykl?jak już tak długo @ nie ma to już niech nie przychodzi!
Lonia1990 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Sprawdziłam w swoich notatkach i ja raz miałam podany pregnyl przy pęcherzyku 24mm i pękł tego samego dnia lub max następnego, bo potem na monitoringu było już czysto. Do dzieła i nie martw się na zapas
-
dziewczyny wczoraj robiłam badania przed inseminacją i mam pyt do Was
Toksoplazmoza przeciwciała IgG 46,90 Iu/ml wynik dodatni powyżej 3
Toksoplazmoza przeciwciała IgM 0,130 index
wynik ujemny >0.50
wątpliwy 0,50-0,59
dodatki 0,60 i powyżej ...
co z tym moim IgM???? bo IgG oznacza ze przechodziłam toksoplazmozeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 06:16
-
Zielona1911 wrote:A nie sądzicie ze 25mm to już za duży?
Czytam że może być max 22mm a później to już pechcerzyk przetrwały.Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
RedRose wrote:Dziewczyny jak macie dzien owulki to przez ile dni lekarz zaleca przytulanie? Bo mi w dzien owulki i przez kolejne 3 dni a ja czytalam ostatnio gdzies ze współżycie po owulce od razu moze przeszkadzac w zagniezdzeniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Mam takie pytanie.
Zawsze mierze temp o 7 rano.
Dziś przebudziłam się o 6 rano i zmierzyłam bo byłam ciekawa a tam 36,4 odłożyłam termometr i poszłam dalej spać (nie wstawalam) o 7 temp już była 36,6.
Która się sugerować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny