CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:właśnie nie wiem co jest z tym suwaczkiem
cykle mam raczej 34/35 dniowe. Dzisiaj mam monitoring i się wszystkiego dowiem. Rok temu odstawiłam hormony i musiało wszystko dojść do siebie.
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Z cyklu z clo i metką mam dwa dominujace pecherzyki. Oba po 16mm. Bardzo boje sie coazy blizniaczej. Jest bardzo duze prawdopodobieństwo?
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Jest prawdopodobieństwo zawsze, ale czy dojdzie do Ciazy bliźniaczej? Trzeba mieć bardzo dużo szczęścia by w ogóle do ciazy doszło. Nie przejmuj się na zapas :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:To jest tak...albo chcesz mieć dziecko albo nie. Takie jest moje zdanie. Fajnie jedno, ja też chcę jedno ale mam świadomość że chcieć to ja mogę wiele
Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:ktory u Ciebie dzień cyklu? Jaka dawkę clo brałaś? Jak endometrium?
11dc. brałam jedną tabletkę od 2 do 6 dc. Endometrium powiedział tylko, że ładne. Nie dopytywałam, bo i tak się na tym nie znam
nie dał mi żadnego dopalacza na urośnięcie pęcherzyka. Powiedział, że powinien rosnąć 2mm na dzień, więc we wtorek będzie między 18 a 20mm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny