X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    właśnie nie wiem co jest z tym suwaczkiem :D cykle mam raczej 34/35 dniowe. Dzisiaj mam monitoring i się wszystkiego dowiem. Rok temu odstawiłam hormony i musiało wszystko dojść do siebie.
    mocno trzymam kciuki za wizytę :)

Frelcia lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z cyklu z clo i metką mam dwa dominujace pecherzyki. Oba po 16mm. Bardzo boje sie coazy blizniaczej. Jest bardzo duze prawdopodobieństwo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mam coraz mocniejszą drugą kreskę na teście owulacyjnym

• olciaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    Z cyklu z clo i metką mam dwa dominujace pecherzyki. Oba po 16mm. Bardzo boje sie coazy blizniaczej. Jest bardzo duze prawdopodobieństwo?
    Jest prawdopodobieństwo zawsze, ale czy dojdzie do Ciazy bliźniaczej? Trzeba mieć bardzo dużo szczęścia by w ogóle do ciazy doszło. Nie przejmuj się na zapas :*

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Jest prawdopodobieństwo zawsze, ale czy dojdzie do Ciazy bliźniaczej? Trzeba mieć bardzo dużo szczęścia by w ogóle do ciazy doszło. Nie przejmuj się na zapas :*
    Ja teraz grzebie po internecie i czytam ze czesto po clo sa blizniaki. Ja juz mam dwoje dzieci i nie wiem czy sie zdecydowac. Bardzo sie boje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Siostra też na Clo zaszła, po pierwszym cyklu i ma jedną córkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Moja Siostra też na Clo zaszła, po pierwszym cyklu i ma jedną córkę :)
    Tak tylko ja mam dwa dominujace pecherzyki .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    Tak tylko ja mam dwa dominujace pecherzyki .

Ona w tamtym cyklu miała trzy :) to że jest ich więcej to nie znaczy, że uda się nawet z jednym. Niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Ona w tamtym cyklu miała trzy :) to że jest ich więcej to nie znaczy, że uda się nawet z jednym. Niestety.
    Aa no chyba ze tak. Bardzo sie boje bo wizja czterech dzieci mnie jednak przeraza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    Aa no chyba ze tak. Bardzo sie boje bo wizja czterech dzieci mnie jednak przeraza.

Ja marzę o jedynaku/jedynaczce..drugie dziecko chciałam adoptować...ale będzie co ma być

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie martwię. Bo juz lada dzien powinnam dzialac a niewiem co robic czy zaryzykowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tak...albo chcesz mieć dziecko albo nie. Takie jest moje zdanie. Fajnie jedno, ja też chcę jedno ale mam świadomość że chcieć to ja mogę wiele :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    To jest tak...albo chcesz mieć dziecko albo nie. Takie jest moje zdanie. Fajnie jedno, ja też chcę jedno ale mam świadomość że chcieć to ja mogę wiele :D
    Jak ktos juz ma dzieci to zapewne tez ma takie przemyslenia jak ja :)

Mamma-mia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja o 17.40 monitoring... stres...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest szansa że będzie owulacja. Mam jeden pęcherzyk 13mm. We wtorek kolejna wizyta. Martwię się tylko czy urośnie i szkoda że jeden :(

• olciaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Jest szansa że będzie owulacja. Mam jeden pęcherzyk 13mm. We wtorek kolejna wizyta. Martwię się tylko czy urośnie i szkoda że jeden :(
    ktory u Ciebie dzień cyklu? Jaka dawkę clo brałaś? Jak endometrium?

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    ktory u Ciebie dzień cyklu? Jaka dawkę clo brałaś? Jak endometrium?

11dc. brałam jedną tabletkę od 2 do 6 dc. Endometrium powiedział tylko, że ładne. Nie dopytywałam, bo i tak się na tym nie znam :)
    nie dał mi żadnego dopalacza na urośnięcie pęcherzyka. Powiedział, że powinien rosnąć 2mm na dzień, więc we wtorek będzie między 18 a 20mm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopytałam też o ten Nimesil i absolutnie nie powoduje bezpłodności. Jedynie jeśli się go bierze przed owulacją to może ta owulacja nie wystąpić. Ulżyło mi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Chetnie sie zamienię :)

‹‹ 2587 2588 2589 2590 2591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ