CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia8111 wrote:Bo myślałam, że duphaston wydłuża tak faze lutealna. A jak powiedziałam mojej dr ,ze mam 20 dniową to kazała właśnie dupka brac do 12 dni, zrobić test i jeśli nie będzie 2 kresek to odstawić.
Wydaje mi się że mój lekarz zobaczył dobry wynik tsh i nie brnął dalej w sprawy hormonalne póki co. Z tego co wiem problem z prolaktyną ma związek też z tarczycą a tutaj jest ok... w takim razie może progesteron..ale tego się nie dowiem póki nie pójdę do lekarza -
D_basiula wrote:Beta 151!!!
-
nick nieaktualny
-
Mi sie nie udalo przez 4 cykle z clo ale czytalam duzo postow na ten temat i zdarzyło sie ze udalo sie za pierwszym, drugim razem ale to jest na prawde różnie. Niektóre dziewczyny dopiero w przerwie od clo zachodzą. WSZYSTKO sie moze zdarzyćJezu ufam Tobie
-
Ja drugi cykl z clo, ale pierwszy z owulacją. Więc miałam taką straszną nadzieję, że może te 3 lata się starałam a tu wystarczyło owulację wywołać, ale nie. Mam nadzieję, że w tym cyklu też owulacja nastąpi, cieszyłabym się jakby z drugiego jajnika, bo może byłaby skuteczniejsza. Plus, że pęcherzyki mi same pękają i chyba organizm mi się "nastawił", bo mimo brania progesteronu miałam plamienia, które później były mocniejsze, tak jakby mój organizm już "chciał" okres, ale trochę progesteron go ćmił.
-
nick nieaktualnyatrycja wrote:Hej jestem nowa a to mój pierwszy cykl z clo
pierwszą tabletkę wzięłam 5 września ostatnią 9, a doiero wczoraj jak byłam u gina to miałam jedno jajeczko 23 mm wiec dał mi zastrzyk z pregnylu
A czy jest tutaj ktoś komu się udało za 1 razem?
Ja 1 z Clo i nieudany. Czekam na okres który się spóźnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atrycja bądź dobrej myśli. Jeśli nie mialas problemów z kobiecymi sprawami i udalo sie zajść w ciaze wcześniej a teraz jedyny problem to brak owulacji to wydaje mi sie ze masz duze szanse. Ja np bolesne miesiaczki, zanikanie okresu, bóle brzucha bardzo czesto mialam zanim zaczelam sie starać..Jezu ufam Tobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny