CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyszunia 89 wrote:A ja dziś 15dc miałam monitoring. I jestem bardzo zadowolona
tak jak 4 dni temu nic nie było widać tak dziś mam dwa pęcherzyki o wielkości 11 i 14
dziś wzięłam tez pol zastrzyku Gonal f , a jutro caly i we srode znowu wizyta. Nie wiem czy ktoras z Was robila sobie zastrzyk ale ja dzis robilam 2 podejscia. Omal nie zemdlałam, mąż stal nade mna i mnie wachlowal a ja z bialej twarzy robilam sie na zmianę zielona lub biala...
A nie mogłaś gdzieś podejść żeby zrobili Ci zastrzyk?
Ja sama jeszcze nigdy sama sobie zastrzyku nie robiłam bo się boję...
Ja jestem ok 5dpo i z niecierpliwością czekam do niedzieli, ale przezskórnie znowu czuję, że nie wyszło
-
Ove wrote:Super!
A nie mogłaś gdzieś podejść żeby zrobili Ci zastrzyk?
Ja sama jeszcze nigdy sama sobie zastrzyku nie robiłam bo się boję...
Ja jestem ok 5dpo i z niecierpliwością czekam do niedzieli, ale przezskórnie znowu czuję, że nie wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 22:29
-
Klusix wrote:18 dc to bedzie. Jestem na luteinie, cykle 30-32 dni. Chociaz teraz luteiny nie wezme w 16 dc jak zawsze, zeby nie zahamowac tej ewentualnej owulacji..kurcze, powinien chyba wczesniej mnie zobaczyc.Ale to mega specjalista jest,chyba wie, co robi...
-
No nic, czekam do piatkowej wizyty. W miedzyczasie regularne (co 2 dni) wspolzycie, nie poddaje sie. Za Ciebie trzymamn kciuki Szyszunia.
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
36 lat, PCO i niedoczynność tarczycy (ustabilizowana)
08.2018 - pierwsza próba IVF
11.2018 punkcja, 8 zarodków zamrożonych
12.2018 kriotranfser dwóch blastek
Luty 2019 kriotranfser dwóch blastek
6 maja 2019 kriotranfser dwóch blastek, beta 9 dpt - 23, 11 dpt -38,9, 14 dpt - 134,3, 16 dpt - 289,7, 18 dpt 629, 23 dpt 1800, 25 dpt 3080 -
Dziewczyny mam wyniki... Amh 5.96 chyba zaczynam rozumiec moje wieloletnie problemy z tradzikiem i okresem a teraz z zajsciem w ciążę. Czekam na wizytę u lekarza ktora bedzie w piątek.
Estradiol w 6 dc tylko 20 pg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 14:46
Jezu ufam Tobie -
Justi77 wrote:Ariana a cos jeszcze zrobiłas bo to hmm nie najwazniejszy punkt a gdzies w srodku.....
Powinnaś zacząć od tarczycy czyli od podstawy TSH i FT plus przeciwciała p/tarczycy, homocystetinę, przeciwciała ANA, prolaktynę, progesteron ( wszystko w odpowiednim dniu cvyklu, nie pamietam, musisz poszperac), badania w kierunku trombofilli, może też kariotyp i mutacje. Dużo tego a ja i tak część Ci napisałam tylko. Powodzenia i oby już nic złego Cię nie spotkało.👩🏻39 lat
3 poronienia ( ciąże w poprzednim związku )
Badania genetyczne prawidłowe
Badania hormonalne prawidłowe
Drożność jajowodów prawidłowa
🧔🏻41lat
Badania nasienia prawidłowe
Badania genetyczne prawidłowe
Wirusologia prawidłowa
💑Przygotowania do drugiej inseminacji 🙏 -
nick nieaktualny
-
Miał kolejny monitoring. Widoczny jeden pęcherzyk 18mm. Mam dziś i jutro wziąć jeszcze zastrzyk Gonal f i robić testy owulacyjne. W momencie gdy będzie bardzo pozytywny odczekać jeden dzień i przez 10 dni brać Duphaston. Ginekolożka zadowolona bardzo a ja jeszcze bardziej
Przytulania zaczynamy dopiero od dziś bo do tej pory był zakaz więc mój mąż będzie najbardziej zadowolony
-
Ale super!
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
36 lat, PCO i niedoczynność tarczycy (ustabilizowana)
08.2018 - pierwsza próba IVF
11.2018 punkcja, 8 zarodków zamrożonych
12.2018 kriotranfser dwóch blastek
Luty 2019 kriotranfser dwóch blastek
6 maja 2019 kriotranfser dwóch blastek, beta 9 dpt - 23, 11 dpt -38,9, 14 dpt - 134,3, 16 dpt - 289,7, 18 dpt 629, 23 dpt 1800, 25 dpt 3080 -
nick nieaktualnyRedRose wrote:Gdzie znajde pamietnik Weroniki89? Co myslicie o moich wynikach?
wklejam Ci pamiętnik Weroniki, ma PCOS, nadwagę ( miała )i na diecie, ruchu i metformaxie urodziła 2 dzieci w GB.
Polecam, heroiczna walka, ujęła mnie dziewczyna, baaardzo!
https://ovufriend.pl/pamietnik/ciezka-walka-o-drugie-dziecko-marzy-mi-sie-coreczka,664.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Przy PCOS nie zawsze jest się z nadwagą, tak na dobrą sprawę masz niedowagę, tak z 4-5 kg i będzie już dobrze.
U mnie sama metformina nie zadziałała. Teraz odstawiłam, biorę Clo i Pregnyl i pęcherzyki rosną ładne.
Ciekawe czy w końcu będzie z tego ciążą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 18:04
Justi77 lubi tę wiadomość