CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pysia wrote:a jak to jest z tymi pecherzykami , skoro mamm dwa dominujace tzn ze moga byc blizniaki ? ile pecherzykow tyle moze byc dzieci ? czy zle to rozumiem
?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
ja przy CLO miałam @ normalną
a dziś usg by sprawdzić czy pęcherzyk pękł...ale mam wątpliwości bo wczoraj temp. spadła do 36,5C co mogło oznaczać owulację ale po owulacji temp. powinna odbić (tak mi się zdaje) a jednak dziś jest na tym samym poziomie co wczoraj
Może ktoś mi to wyjaśni...a prawdy dowiem się wieczorem po usg zobaczymy czy sb dominujący 19mm pęcherzyk pękł
oby
-
Witajcie, trochę mi sie pokręciło w ostatnich cyklach i teraz to będzie mój pierwszy cykl z CLO, 12 dc czyli 3 kwietnia mam monitoring co by podejrzeć czy coś się urodziło z tych pęcherzyków, ponadto zalecone mam inofolic, metoformax x 3,CLO x2 oczywiście kwas foliowy i witamina D3 bo mam spory niedobór, i euthyrox 100,strasznie dużo tego ale taki już los kobiet kiedy chcą się starać
Życzę wszystkim owocnych cykli i trzymam kciuki za wszystkie! Mam nadzieję że przy CLO nie ma jakiś strasznych dolegliwości...
-
Maka wrote:Hej Dziewczyny
W tym cyklu też zaczęłam swoją przygodę z CLO. Powiedźcie mi czy zauważyłyście u siebie (przy CLO) podwyższoną temperaturę w I fazie cyklu??
-
nick nieaktualnyCzarownica, Maka witajcie...
Każda z nas reaguje inaczej na clo, więc nie sugerujcie się tym...
ja przy pierwszej stymulacji nic nie czułam (w sensie negatywnym), przy drugiej trochę gorzej się czułam....ale tak jak pisałam, każdy przypadek jest indywidualny...
powodzenia:) -
Hej
podczytuje Was troszke bo u mnie tez sie szykuje cykl z clo. Czuje ze @ za rogiem.
Ale widze ze ladne Wam pecherzyki rosna.
Pysia Twoje sa super
Tylko ze mam problem zwiazany z tym clona smierc zapomnialam jak mi kazal lekarz brac ten lek
taka jakas zakrecona bylam
wiem ze mi kazal brac 2x1 i przyjsc na monitoring w 11-13 dc.
Nie mam nawet jak do niego zadzwonic
Poradzicie cos? -
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Hej
podczytuje Was troszke bo u mnie tez sie szykuje cykl z clo. Czuje ze @ za rogiem.
Ale widze ze ladne Wam pecherzyki rosna.
Pysia Twoje sa super
Tylko ze mam problem zwiazany z tym clona smierc zapomnialam jak mi kazal lekarz brac ten lek
taka jakas zakrecona bylam
wiem ze mi kazal brac 2x1 i przyjsc na monitoring w 11-13 dc.
Nie mam nawet jak do niego zadzwonic
Poradzicie cos?ja przy cyklach 30-31 dni brałam CLO 2x1tabl od 5dc do 9dc i w 13dc miałam dominujący pęcherzyk 19mm
za pół godzinki
jadę sprawdzić czy pękł
Oby<3 życze powodzenia
-
Magda_lena88 wrote:to zależy jakie masz długie cykle
ja przy cyklach 30-31 dni brałam CLO 2x1tabl od 5dc do 9dc i w 13dc miałam dominujący pęcherzyk 19mm
za pół godzinki
jadę sprawdzić czy pękł
Oby<3 życze powodzenia
Zycze powodzenia zeby peklWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 15:18