CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam podobnie po pierwszym dniu z CLO ogólnie samopoczucie kiepskie, słabe, czuję się zmęczona, mdli mnie i ogólnie jakoś tak słabo chyba że ma na to coś zupełnie innego wpływ ... tylko nie wiem co może pogoda ?:)poczułam wczoraj lekkie mini kłucia w jajnikach jakby się obudziły
Powodzonka i słonecznej środy !
-
Sysiaaaaa wrote:Tak może być, ale może też sie żaden zaplodnic. Ja e każdym cyklu mam dwa które pękają i dupa, a to już 5 cykl stymulowany
a twoj maz ma jakies problemy z nasieniem czy taki pech akurat ze zadne nie zaskakuje?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Moje dolegliwości po CLO to ból głowy, bezsenność, kłucie jajników i podwyższona temp. w I fazie.. I cieszę się, że wczoraj to była ostatnia tabletka.. Jutro się dowiem jak moje jajecza (bo gdyby kłucia miały o tym świadczyć to wysiedziałam pare strusich).. Już nawet miałam myśli że po owuli (dziś temp. 36,77) ale dziewczyny trochę mnie uspokoiły że sprawcą zamieszania może być właśnie CLO.
-
Maka wrote:Moje dolegliwości po CLO to ból głowy, bezsenność, kłucie jajników i podwyższona temp. w I fazie.. I cieszę się, że wczoraj to była ostatnia tabletka.. Jutro się dowiem jak moje jajecza (bo gdyby kłucia miały o tym świadczyć to wysiedziałam pare strusich).. Już nawet miałam myśli że po owuli (dziś temp. 36,77) ale dziewczyny trochę mnie uspokoiły że sprawcą zamieszania może być właśnie CLO.
-
pysia wrote:a twoj maz ma jakies problemy z nasieniem czy taki pech akurat ze zadne nie zaskakuje?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
julianna wrote:jakie dc uznajecie za najlepsze po stymulacji clo? czy oszczędzacie nasienie swoich partnerów i starcie się co 2-3 dni, jakie są wasze opinie?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:A to już zależy od monitoringu. Ty nie masz go przy braniu CLO? Widac kiedy owu bedzie albo wspomagają np pregnylem pękanie. A co do nasienia to zależy, bo są mężczyźni, którzy mają nasienie super i nie muszą go oszczędzać, a są tacy, którym starcza na raz. Przyjmuje się, że przes owu wstrzymac sie tak okolo 5 dni dla lepszego rezultatu
mam monitoring, pierwsze usg tego cyklu miałam w 9dc (10mm), dzisiaj jestem w 10dc i na kolejny monit idę 11 lub 12dc, wybieram 12dc,
i tu się zaczęłam zastanawiać jak najlepiej czy np co 2 dni żeby dla świętego spokoju jakby coś pękło a ja o tym nie wiem to jakieś plemniczki w gotowości czekają, czy jednak czekać, bo wiadomo ..11-12dc to dość szybko
hmmm... nie znam reakcji swojego organizmu na clo, wcześniejsze owulki miałam dość późno i z małym pęcherzykiem i jak każdej z nas zależy mi żeby jak najlepiej wykorzystać czas stymulacji
-
julianna wrote:mam monitoring, pierwsze usg tego cyklu miałam w 9dc (10mm), dzisiaj jestem w 10dc i na kolejny monit idę 11 lub 12dc, wybieram 12dc,
i tu się zaczęłam zastanawiać jak najlepiej czy np co 2 dni żeby dla świętego spokoju jakby coś pękło a ja o tym nie wiem to jakieś plemniczki w gotowości czekają, czy jednak czekać, bo wiadomo ..11-12dc to dość szybko
hmmm... nie znam reakcji swojego organizmu na clo, wcześniejsze owulki miałam dość późno i z małym pęcherzykiem i jak każdej z nas zależy mi żeby jak najlepiej wykorzystać czas stymulacjiDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA