CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój pierwszy cykl z CLO, 4 dzień brania w/w leku i...
O dziwo, nie mam absolutnie żadnych objawów, nie kłują mnie jajniki ani nic..wręcz przeciwnie czuje się euforycznie wręcz:)
Pytanie czy jak nie ma żadnych odczuć ze strony jajników to CLO po prostu nie działa?
Pozdrawiam wszystkie CLO-ovufriendki i trzymam kciuki!!!
-
nick nieaktualnyLillith nie wiem jak to było u innych.....ale u mnie przy pierwszym podejściu też nic nie bolało etc. i okazało się że jajniki "nie zaskoczyły", tak jakby clo nie zrobiło na nich żadnego wrażenia
może u ciebie jest podobnie? albo taki masz po prostu organizm:) będzie dobrze;) -
ja tez mam dola,... wczoraj skonczylam brac clo , dzisiaj krew i ropa z pepka..boli okropnie, pewnie bede musiala isc do chirurga i starania pozamiatane.. tabletki jakies dadza i dupa..po staraniach, i pierwszy cykl na clo bedzie stracony:(
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:ja tez mam dola,... wczoraj skonczylam brac clo , dzisiaj krew i ropa z pepka..boli okropnie, pewnie bede musiala isc do chirurga i starania pozamiatane.. tabletki jakies dadza i dupa..po staraniach, i pierwszy cykl na clo bedzie stracony:(
Uuuu a co masz z tym pępkiem?pysia lubi tę wiadomość
-
nie wiem wlasnie ... wyrosla mi bolaca gulka a teraz ropieje i krwawi no i boli, ehh . zla jestem ze akurat w tym cyklu pierwszy moj z clo
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
wrocilam z monitoringu
3 pecherzyki mam 13,4 mm , 14,1mm i 9,8 mm to moj 9dc , zobaczymy co bedzie dalej
na pepek juz mialam zabieg, naszczescie nie musze brac zadnych antybiotykow;]Lillith, Ingebjorg lubią tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
nick nieaktualnyPierwszy raz w mojej historii robienia testów owulacyjnych kreska testowa wyszła ciemniejsza od kontrolnej. Zawsze w najbardziej dodatnim teście była o ton jaśniejsza. To dopiero 7dc,ale zawsze miałam skłonność do wczesnych owulek a CLO chyba jeszcze przyspieszył sprawę.
pysia, Sysiaaaaa, Milcia lubią tę wiadomość
-
Lillith wrote:Pierwszy raz w mojej historii robienia testów owulacyjnych kreska testowa wyszła ciemniejsza od kontrolnej. Zawsze w najbardziej dodatnim teście była o ton jaśniejsza. To dopiero 7dc,ale zawsze miałam skłonność do wczesnych owulek a CLO chyba jeszcze przyspieszył sprawę.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
a jak to jest z tymi pecherzykami , skoro mamm dwa dominujace tzn ze moga byc blizniaki ? ile pecherzykow tyle moze byc dzieci ? czy zle to rozumiem ?
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno