X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i powiedziała, że jak skoku nie było to pewnie pęcherzyk nie pękł, ale może jednak?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A serduszkowanie było w tym czasie? Jeżeli tak to dobrze jak nie to już nie koniecznie

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było, było :) także mam nadzieję... ;)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaagu wrote:
    Hej dziewczyny. Pisze zeby dać Wam nadzieje :) wczoraj odebrałam wyniki krwi - 4 tydzien :))) w tym cyklu brałam antybiotyk na początku, chorowałam, potem biegałam na zumbe, przestałam pic tony ziolek, łykać tony leków, na monitoringu byłam tylko 2 razy ( wczesniej 4 razy ). Zaczęłam bardziej żyć i chyba w głowie sie odblokowało.
    Pękły mi 2 pęcherzyki wiec jest szansa na bliźniaki. Ale co tam.
    Trzymam za Was mocno kciuki.
    Boje sie bardzo po dwóch stratach ale nie dam sie tym razem :)!!!!

serdeczne gratulacje!!

relganli06k8eu81.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy wy też podczas brania 2tabl CLO tak "czułyście" swoje jajniki ??:P

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny wpadłąm tu bo mi tez ginka sugeruje takie rozwiazanie ale musze jeszcze zrobic badanie tarczycy bo to tez jest ważne czy któraś z was te,z ma niedoczynność tarczycy :)

Paulina 28maluszek
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele z nas ma niedoczynność tarczycy.. I inne badziewia..

Melanq ja miałam po pierwszym cyklu z Clo torbiel i nic mi na to lekarz nie dał, sama się wchłonęła.. Nie panikuj..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:03

Malenq lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    dziewczyny, czy wy też podczas brania 2tabl CLO tak "czułyście" swoje jajniki ??:P

ja brałam 1 tabletkę piłam inofolic i nic ich nie czułam:(
    wiele dziewczyn pisze,że je czuję..

• Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiam

Kinga26
  • pysia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pierwszy dzien wzielam clo, i teraz po sprzataniu wyczuwam taki guzek na pepku - bolący ... :( nie wiem co to moze byc, troche sie przestraszylam, czuje go tez jak siadam, czy mozliwe ze to przez clo ?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie Daniels wrote:
    Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiam

Ponoć się zdarzają ale na tym forum są chyba same co biorą CLO już kilka cykli. Ale wierzyć trzeba więc może Tobie się uda :)

relganli06k8eu81.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    dzisiaj pierwszy dzien wzielam clo, i teraz po sprzataniu wyczuwam taki guzek na pepku - bolący ... :( nie wiem co to moze byc, troche sie przestraszylam, czuje go tez jak siadam, czy mozliwe ze to przez clo ?

To nie przez CLO..

relganli06k8eu81.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wierzę pierwszy raz w życiu test owulacyjny wyszedł pozytywny:)))
    Jestem taka podekscytowana, kreska testowa była minimalnie jaśniejsza ale zdecydowanie była....
    rano było serduszkowanie, zastanawiam się czy następne będzie lepiej dziś wieczór czy jutro rano..

• Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    Ponoć się zdarzają ale na tym forum są chyba same co biorą CLO już kilka cykli. Ale wierzyć trzeba więc może Tobie się uda :)

dziekuje za Twoja odpowiedz miejmy nadzieje ze sie uda ;D

Kinga26
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a możecie mi powiedzieć czy przy tworzeniu się torbieli bóle jajnika pojawiają się do końca cyklu?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w styczniowym cyklu bolala mnie prawie 2tygodnie..do czasu az pekla....Dzien pozniej dostalam okres...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 10:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    w styczniowym cyklu bolala mnie prawie 2tygodnie..do czasu az pekla....Dzien pozniej dostalam okres...
    Dziękuję za odpowiedź. Ja mam taki tępy ból póki co, raz na jakiś czas.

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...
    współczuję :/ u mnie właśnie niby jest ten ból, ale nie jest odczuwalny ani przy chodzeniu,ani przy oddawaniu moczu itp...pojawia się co jakiś czas.

svchvfxmiau6k2p0.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie prócz bólu głowy i braku apetytu nic się nie dzieje. Jajników też nie czuje :/

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ