X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i powiedziała, że jak skoku nie było to pewnie pęcherzyk nie pękł, ale może jednak?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A serduszkowanie było w tym czasie? Jeżeli tak to dobrze jak nie to już nie koniecznie

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było, było :) także mam nadzieję... ;)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaagu wrote:
    Hej dziewczyny. Pisze zeby dać Wam nadzieje :) wczoraj odebrałam wyniki krwi - 4 tydzien :))) w tym cyklu brałam antybiotyk na początku, chorowałam, potem biegałam na zumbe, przestałam pic tony ziolek, łykać tony leków, na monitoringu byłam tylko 2 razy ( wczesniej 4 razy ). Zaczęłam bardziej żyć i chyba w głowie sie odblokowało.
    Pękły mi 2 pęcherzyki wiec jest szansa na bliźniaki. Ale co tam.
    Trzymam za Was mocno kciuki.
    Boje sie bardzo po dwóch stratach ale nie dam sie tym razem :)!!!!

serdeczne gratulacje!!

relganli06k8eu81.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy wy też podczas brania 2tabl CLO tak "czułyście" swoje jajniki ??:P

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny wpadłąm tu bo mi tez ginka sugeruje takie rozwiazanie ale musze jeszcze zrobic badanie tarczycy bo to tez jest ważne czy któraś z was te,z ma niedoczynność tarczycy :)

Paulina 28maluszek
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele z nas ma niedoczynność tarczycy.. I inne badziewia..

Melanq ja miałam po pierwszym cyklu z Clo torbiel i nic mi na to lekarz nie dał, sama się wchłonęła.. Nie panikuj..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:03

Malenq lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    dziewczyny, czy wy też podczas brania 2tabl CLO tak "czułyście" swoje jajniki ??:P

ja brałam 1 tabletkę piłam inofolic i nic ich nie czułam:(
    wiele dziewczyn pisze,że je czuję..

• Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiam

Kinga26
  • pysia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pierwszy dzien wzielam clo, i teraz po sprzataniu wyczuwam taki guzek na pepku - bolący ... :( nie wiem co to moze byc, troche sie przestraszylam, czuje go tez jak siadam, czy mozliwe ze to przez clo ?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie Daniels wrote:
    Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiam

Ponoć się zdarzają ale na tym forum są chyba same co biorą CLO już kilka cykli. Ale wierzyć trzeba więc może Tobie się uda :)

relganli06k8eu81.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    dzisiaj pierwszy dzien wzielam clo, i teraz po sprzataniu wyczuwam taki guzek na pepku - bolący ... :( nie wiem co to moze byc, troche sie przestraszylam, czuje go tez jak siadam, czy mozliwe ze to przez clo ?

To nie przez CLO..

relganli06k8eu81.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wierzę pierwszy raz w życiu test owulacyjny wyszedł pozytywny:)))
    Jestem taka podekscytowana, kreska testowa była minimalnie jaśniejsza ale zdecydowanie była....
    rano było serduszkowanie, zastanawiam się czy następne będzie lepiej dziś wieczór czy jutro rano..

• Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    Ponoć się zdarzają ale na tym forum są chyba same co biorą CLO już kilka cykli. Ale wierzyć trzeba więc może Tobie się uda :)

dziekuje za Twoja odpowiedz miejmy nadzieje ze sie uda ;D

Kinga26
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a możecie mi powiedzieć czy przy tworzeniu się torbieli bóle jajnika pojawiają się do końca cyklu?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w styczniowym cyklu bolala mnie prawie 2tygodnie..do czasu az pekla....Dzien pozniej dostalam okres...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 10:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    w styczniowym cyklu bolala mnie prawie 2tygodnie..do czasu az pekla....Dzien pozniej dostalam okres...
    Dziękuję za odpowiedź. Ja mam taki tępy ból póki co, raz na jakiś czas.

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...
    współczuję :/ u mnie właśnie niby jest ten ból, ale nie jest odczuwalny ani przy chodzeniu,ani przy oddawaniu moczu itp...pojawia się co jakiś czas.

svchvfxmiau6k2p0.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie prócz bólu głowy i braku apetytu nic się nie dzieje. Jajników też nie czuje :/

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ