CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaagu wrote:Hej dziewczyny. Pisze zeby dać Wam nadzieje
wczoraj odebrałam wyniki krwi - 4 tydzien
)) w tym cyklu brałam antybiotyk na początku, chorowałam, potem biegałam na zumbe, przestałam pic tony ziolek, łykać tony leków, na monitoringu byłam tylko 2 razy ( wczesniej 4 razy ). Zaczęłam bardziej żyć i chyba w głowie sie odblokowało.
Pękły mi 2 pęcherzyki wiec jest szansa na bliźniaki. Ale co tam.
Trzymam za Was mocno kciuki.
Boje sie bardzo po dwóch stratach ale nie dam sie tym razem!!!!
serdeczne gratulacje!! -
nick nieaktualny
-
Wiele z nas ma niedoczynność tarczycy.. I inne badziewia..
Melanq ja miałam po pierwszym cyklu z Clo torbiel i nic mi na to lekarz nie dał, sama się wchłonęła.. Nie panikuj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:03
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiamKinga26
-
dzisiaj pierwszy dzien wzielam clo, i teraz po sprzataniu wyczuwam taki guzek na pepku - bolący ...
nie wiem co to moze byc, troche sie przestraszylam, czuje go tez jak siadam, czy mozliwe ze to przez clo ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Jackie Daniels wrote:Hej dziewczyny witam Was serdecznie pisz.ę bo chciałabym dowiedzieć się czy którejś z Was udało się w pierwszym cyklu z clo. w 19 dc miałam owulkę pękł pęcherzyk ... i teraz czekam sobie na wyniki. mam pco więc dzięki Bogu to moja 1 owulacja chyba w życiu. pozdrawiam
Ponoć się zdarzają ale na tym forum są chyba same co biorą CLO już kilka cykli. Ale wierzyć trzeba więc może Tobie się uda
-
nie wierzę pierwszy raz w życiu test owulacyjny wyszedł pozytywny:)))
Jestem taka podekscytowana, kreska testowa była minimalnie jaśniejsza ale zdecydowanie była....
rano było serduszkowanie, zastanawiam się czy następne będzie lepiej dziś wieczór czy jutro rano.. -
nick nieaktualnyAnja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...
-
Malenq wrote:Anja89 u mnie też tępy ale na zmianę z ostrym kłuciem, a cykl dopiero zaczęłam, więc jak sobie pomyślę, że taki ból może się utrzymywać do połowy kwietnia to ech........tylko zła jestem, że teraz muszę odstawić ćwiczenia, bo nie za bardzo z tym bólem...
u mnie właśnie niby jest ten ból, ale nie jest odczuwalny ani przy chodzeniu,ani przy oddawaniu moczu itp...pojawia się co jakiś czas.