CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIngebjorg wrote:AnBe co u Ciebie?
Zaglądam i poczytuje Was takie małe podglądanie mimo iż przez najbliższy czas z CLO nie będę miała nic wspólnego. Mam skierowanie na HSG, 10 kwietnia idę do szpitala i ustalą termin. Póki co obserwuje cykl z następnym chce spróbować Donga choć w sumie widzę ze moja owulacja wraca na swoje miejsce z 9dc na 11/12dc i wiem już kto był sprawcą moich wczesnych owulacji.. Bromergon! Dziad jeden!
Ściskam mocno kciuki za Wszystkie CLOwiczki
Inge szczególny uścisk dla Ciebie :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:37
Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
czekolada wrote:Ash...czy wcześniej brałaś clo lub pregnyl??
Nie, to mój pierwszy stymulowany cykl.
Wieści z wczorajszej wizyty:
Pęcherzyka brak, owulacja była
Od wczoraj biorę duphaston i czekamy.
Lekarz zachwycony, bo nie spodziewał się że w pierwszym cyklu z CLO taka książkowa owulacja będzie.kejti91, julianna lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Ash jaka dawke mialas clo?
Ja biore tak jak Ty od 5 do 9 dc, tylko dawke mam 2x1.
Moze cos z tego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 12:12
-
heloł ja po wizycie u gin w pierwszym monicie w 11dc pierwszy raz z CLO 2x1 więc pęcherzyk mam na prawym 11,0mm x 15,8mm - mam nadzieję ze wymiary są ok jak na 11dc..., jeśli chodzi o endomentrium to powiedziała ze za wcześnie żeby go badać, następny monit mam mieć w piątek o 8 godz i zobaczymy ile urósł. Jak sądzicie jakiej wielkości powinien być? Przy min 18mm będę miała zastrzyk na pęknięcie. Dostałam również pierwszy raz Dostinex 1/3 tabletki raz na tydzień , wytłumaczyła mi iż pomaga się odstresować i pomoże pęcherzykowi urosnąć ktoś już go brał? Podzielcie się spostrzeżeniami, jak się po nim człowiek czuje? mam również przepisany Invag dopochwowa bo mam jakieś pieczenia po stosunku, ginka podejrzewa u M jakieś bakterie w moczu ale to wyjdzie w badaniu bo mam pobrać po serduchach wymaz u siebie....u mnie w cytologi nie wyszło nic abym miała jakieś zapalenie czy coś. Trzymajcie proszę kciuki co by w piątek urosło myślicie że w weekend moze już osiągnąć 18mm ? Nie wiem kiedy się spodziewać tego zastrzyku. Miłego wieczoru Dziołchy
-
czarownica222 z tego co mi lekarz mówił pęcherzy na dobę rośnie średnio od 1mm do 3 mm ja w 13dc miałam dominujący 19mm a 16dc miał już 26mm czyli u mnie wzrastał ok 2,5mm-3mm więc myślę, że jak wszystko pójdzie u Ciebie oki to pęcherzyk dobije do swoich wymiarów
czarownica222 lubi tę wiadomość
-
ash wrote:Miałam zastrzyk na peknięcie Ovitrelle.
Duphaston biorę, bo mam bardzoe nieregularne cykle i niski progesteron.
Teraz tez mam brać, zrobić test i jeśli będzie negatywny to odstawić i czekac na @, a jeśli pozytywny to brać dalej.ash lubi tę wiadomość
-
czarownica222 wrote:heloł ja po wizycie u gin w pierwszym monicie w 11dc pierwszy raz z CLO 2x1 więc pęcherzyk mam na prawym 11,0mm x 15,8mm - mam nadzieję ze wymiary są ok jak na 11dc..., jeśli chodzi o endomentrium to powiedziała ze za wcześnie żeby go badać, następny monit mam mieć w piątek o 8 godz i zobaczymy ile urósł. Jak sądzicie jakiej wielkości powinien być? Przy min 18mm będę miała zastrzyk na pęknięcie. Dostałam również pierwszy raz Dostinex 1/3 tabletki raz na tydzień , wytłumaczyła mi iż pomaga się odstresować i pomoże pęcherzykowi urosnąć ktoś już go brał? Podzielcie się spostrzeżeniami, jak się po nim człowiek czuje? mam również przepisany Invag dopochwowa bo mam jakieś pieczenia po stosunku, ginka podejrzewa u M jakieś bakterie w moczu ale to wyjdzie w badaniu bo mam pobrać po serduchach wymaz u siebie....u mnie w cytologi nie wyszło nic abym miała jakieś zapalenie czy coś. Trzymajcie proszę kciuki co by w piątek urosło myślicie że w weekend moze już osiągnąć 18mm ? Nie wiem kiedy się spodziewać tego zastrzyku. Miłego wieczoru Dziołchy
czarownica222 lubi tę wiadomość