CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Acha bo ja mam dopiero zrobić za 14 dni czyli będzie 15d po owulce , może względu ze miałam ostatnio dość długi cykl 45 dni wywoływany luteiną więc muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrzymać do Świąt życzę upragnionego Szczęścia:) w sumie u mnie też wychodzi 27dc a u Ciebie kiedy to będzie bo nie widzę wykresu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:54
-
czarownica222 wrote:Acha bo ja mam dopiero zrobić za 14 dni czyli będzie 15d po owulce , może względu ze miałam ostatnio dość długi cykl 45 dni wywoływany luteiną więc muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrzymać do Świąt życzę upragnionego Szczęścia:) w sumie u mnie też wychodzi 27dc a u Ciebie kiedy to będzie bo nie widzę wykresu?
taka już niecierpliwa jestem
-
ja to kupię pewnie z 5 i będę testować dzień po dniu najgorzej ze to Święta i chyba w Wielki Piątek zrobię betę bo w piątek wyjeżdżamy do rodziców i w tym popłochu pewnie nie będę miała kiedy jej zrobić yh sama nie wiem jak to rozegrać , poźniej laboratoria czynne są dopiero od wtorku po świętach yh takie o to dylematy heh
-
czarownica222 wrote:ja to kupię pewnie z 5 i będę testować dzień po dniu najgorzej ze to Święta i chyba w Wielki Piątek zrobię betę bo w piątek wyjeżdżamy do rodziców i w tym popłochu pewnie nie będę miała kiedy jej zrobić yh sama nie wiem jak to rozegrać , poźniej laboratoria czynne są dopiero od wtorku po świętach yh takie o to dylematy heh
-
lilianna wrote:tak jakby dzisiaj odczuwam ból owulacyjny i kłócie w jajniku, ale niestety nadal test owu negatywny...
bo mi wychodziły testy owulacyjne negatywne i prawdopodobnie nie miałam owulacji, na kolejnych monitoringach u gina wyszło, że rosly malutkie pęcherzyki niedojrzałe
-
lilianna wrote:wczoraj miałam monitoring, pęcherzyk miał 18mm więc statystycznie dziś powinien mieć 20 mm
tak więc jest duża szansa na pękniecie w weekend,
Liliana czy ty też jesteś stymulowana lekami?
może przy policystycznych jajnikach testy nie wychodzą, nie wiem ...
-
mi test owulacyjny nie wyszedł idealnie że były dwie piękne kreseczki, zrobiłam następny następnego dnia test nie wiedząc ze już owulce i nie było nawet drugiej kreski, poźniej okazało się że miałam owulację wtedy kiedy były 2 ale nierówne kreseczki czyli w następnych 24-36 godzinach i tu by się zgadzało, byłam na monitoringu zeby to potwierdzić, dodam ze akurat w tym cyklu robiłam testy z allegro ale juz wiem ze one chyba nigdy nie pokażą dwóch idealnych równych kresek bo w innym cyklu porównywałam je jednocześnie z testami z apteki domowe laboratorium a tam zdecydowanie wyraźniejsze one były, i były równe lub nawet testowa była ciemniejsza także Lilianna spokojnie aby były działania jesli wiesz że to już niedługo
kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarownica ja tez zauwazylaam ze testy z alegro wychodza gorzej niz te z apteki. Na tych z apteki zawsze mam wyrazne krechy a na allegrowych takie bladziochy.
Aniu ja narazie biore tylko CLO, takze nie pomoge. Chociaz zauwazylam ze po w trakcie brania tabletek jestem bardziej glodna niz zwykleczarownica222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:ja na takiej kombinacji schudłam przez 2 cykle (ale w drugim już nie miałam duphastonu) ponad 5kg
ja juz byłam 2 cykle na clo + duphaston i przybralam 5 kg;/ pozniej 3 cykle piekna owulacja i teraz znow cos nie gra, jesli sie sama nie pojawi od nowego cyklu znow clo;/