CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:kapturnica to bardzo długa historia jest
Miałam brać 5-9. Ale w tym miesiącu tak dziwnie mi się zaczęła @ (której prawie nie było), że ciężko było mi określić 1 dc. Wolałam więc wziąć wcześniej niż później. Jeśli powinnam liczyć od dnia w którym faktycznie liczę to biorę 4-8, jeśli od dnia wcześniejszego to 5-9. Strasznie to pogmatwaneDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
kapturnica wrote:Druga owu moze byc jedynie w ciagu 24h maksymalnie po peknieciu peiwrszego pecherzyka..Pozniejsza owu jest niemozl;iwa z racji tego ze cialko zolte wydzielajac progesteron blokuje dalszy wzrost pecherzykow innych i ich owulke...
Kapturnica to coś co mnie tyczy bo podejrzewałaś u mnie owulację wczoraj, ale to chyba byłoby nie możliwe jak piszesz że max po 24h może dojść do drugiej owulki , pierwszą potwierdzona miałam 12dc a wczoraj był 15dc więc teoretycznie jej nie mogło być ? -
Another wrote:kapturnica to bardzo długa historia jest
Miałam brać 5-9. Ale w tym miesiącu tak dziwnie mi się zaczęła @ (której prawie nie było), że ciężko było mi określić 1 dc. Wolałam więc wziąć wcześniej niż później. Jeśli powinnam liczyć od dnia w którym faktycznie liczę to biorę 4-8, jeśli od dnia wcześniejszego to 5-9. Strasznie to pogmatwaneAnother lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Kapturnica to Julianna pisała o prawdopodobnej drugiej owulce
a nawet jeśli to były
3 dni przed wiec jeśli rzeczywiście coś takiego miało miejsce to może jeszcze nic straconego
hehe łudzę się jak mało kto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 13:48
-
czarownica222 wrote:Kapturnica to coś co mnie tyczy bo podejrzewałaś u mnie owulację wczoraj, ale to chyba byłoby nie możliwe jak piszesz że max po 24h może dojść do drugiej owulki , pierwszą potwierdzona miałam 12dc a wczoraj był 15dc więc teoretycznie jej nie mogło być ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 16:57
-
kejti91 wrote:Hej Dziewczyny
Wpadam zeby Wam tylko powiedziec ze jutro ide na pierwszy monitoring w tym cyklu. Strasznie jestem ciekawa czy cos tam jest:-)
Bardzo prosze o kciuki
bedzie dobrzekejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Hej Dziewczyny
Wpadam zeby Wam tylko powiedziec ze jutro ide na pierwszy monitoring w tym cyklu. Strasznie jestem ciekawa czy cos tam jest:-)
Bardzo prosze o kciuki
dobrze bedzie...pamietam swoj pierwszy monitoring z Clo ....i strach w oczach co zobacze ....co mi powie..kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnow od dzis biore Clo..wczesniej bralam przez 3 cykle w tamtym roku i bylo 5 miesiecy przerwy i znow zawitalam Tu gdzie kiedys przezywalam najwieksze emocje z tym zwiazane...pozdrawiam i trzymajcie kciuki ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:37
AnBe lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, bralam clo a teraz duphaston ... dzis moj 23dc a owulka wypadala na 15dc, zbadalam dzis progesteron to chyba 8 dzien po owu i wynosi 8,32 ng/ml przy normach :
faza folikularna: 0-1,13
owulacyjna 0,48-1,72
lutealna 0,95-21,0ciaza
1 trym 9,3-33,2
2 trym 29,5-50,0
3 trym 83,1 -160
biore jedna tabletke duphstonu dziennie... to nie za malo ? co jest nie tak
bo ciaze taki progesteron raczej wyklucza co ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
kejti91 wrote:W takim razie powodzenia
.
A w pierwszym cyklu z clo cos bylo nie tak? Jaka mialas dawke teraz?
No nie wyszło w pierwszym cyklu, ale jak to mówią do trzech razy sztuka :)w pierwszym cyklu tez nie miałam monitoringu. Dopiero teraz w drugim cyklu ale tylko w 14 dc. wtedy pęcherzyk miał 18mm. Dzisiaj jest 18dc i owulki doczekać sie nie mogę... temperatura nadal niska, ale mam nadzieje jutro na skokbrałam po 1-dnej tabl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:03
-
hej, byłam dziś na monitoringu w 11dc, 14dc będę mieć podany zastrzyk. Powiedzcie mi jak mogę rozpoznać czy doszło do pęknięcia?? Ile czasu po pęknieciu jest szansa zajścia w ciąże? Pytam bo w czwartek będę miała zastrzyk a z soboty na niedziele nie będzie mojego męża:( i już mi się odechciało wszystkiego:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny