CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja też dzisiaj po minitoringu, 15dc pęcherzyk z prawej strony 20mm, jutro mam mieć podany pregnyl, a od czwartku do soboty przytulanko i w poniedziałek monitoring ...zobaczymy czy wszystko będzie ok.
Trzymam kciuki dziewczyny za zielone kropeczki -
nick nieaktualnybąbel wrote:Hej dziewczyny, ja też dzisiaj po minitoringu, 15dc pęcherzyk z prawej strony 20mm, jutro mam mieć podany pregnyl, a od czwartku do soboty przytulanko i w poniedziałek monitoring ...zobaczymy czy wszystko będzie ok.
Trzymam kciuki dziewczyny za zielone kropeczki
to superwszystko bedzie ok
-
nick nieaktualny
-
bąbel wrote:Hej dziewczyny, ja też dzisiaj po minitoringu, 15dc pęcherzyk z prawej strony 20mm, jutro mam mieć podany pregnyl, a od czwartku do soboty przytulanko i w poniedziałek monitoring ...zobaczymy czy wszystko będzie ok.
Trzymam kciuki dziewczyny za zielone kropeczki
Powodzonka! czekanie jest najtrudniejsze ale trzeba wierzyć że będzie git -
Pytanie do dziewczyn, które odstawiły clo. Jak wyglądały Wasze cykle po odstawieniu? Ja przed clo miałam regularnie owulacje, potem dwa cykle na clo. Po odstawieniu miałam pierwszy cykl bez owulacji i drugi też chyba się taki zapowiada. Dodam jeszcze, że mam torbielkę. Ile czasu Wam zajął powrót do naturalnej owulacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 08:47