CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi jeszcze, czy jest sens zrobić jakieś wyniki przed monitoringiem? Wiem, że na bank progesteron mam mały, ale go robi się kilka dni po owu, więc to bez sensu. FSH i LH nie miałam jak zrobić bo 2-4 dc pracowałam na rano, a 5 dc to niedziela
Prolaktynę, TSH i testosteron miałam też robione niedawno.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Ja również przychodzę z prośbą. Powiedzcie mi dziewczyny, czy 14 dc na pierwszy monitoring to nie za późno? Mój lekarz zapisał mi clo bez monitoringu, więc zarejestrowałam się do innego. Obdzwoniłam wszystkich lekarzy i najwcześniej w 14 dc udało mi się umówić na wizytę.
nie powinno byc pozno najwyzej uslyszysz od gin ze jest po owulce..
jak nie da zastrzyk na pekniecie ..albo po prostu sprawdzi czy rosnie dobrze bedzie... -
nick nieaktualnyAnother...nie musisz nic robic ..progesteron zleci ci pewnie po owulce ja robilam w 22 dc wez te wyniki co masz ..on i tak bedzie bazowal na usg ....i bedzie widzial czy duzy pecherz czy pekl czy trzeba mu pomoc czy jest cialko zolte...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:53
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Ja juz po wizycie u gina!
Pecherzyki: w prawym jajniku 17 mm, lewy 15 mm.
To moj 12 dc. Mysle ze jest ok. Kolejna wizyta w poatek.
Endometrium tez moim zdaniem super bo ma prawie 9 mm. W zeszlym cyklu w 13 dniu mialo 6,6 mm.Jednak chyba popijanie winka pomagaczarownica222, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Hej hej
Ja juz po wizycie u gina!
Pecherzyki: w prawym jajniku 17 mm, lewy 15 mm.
To moj 12 dc. Mysle ze jest ok. Kolejna wizyta w poatek.
Endometrium tez moim zdaniem super bo ma prawie 9 mm. W zeszlym cyklu w 13 dniu mialo 6,6 mm.Jednak chyba popijanie winka pomagaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:A w piątek to już sprawdzic pekły? Ładne te pecherzyki
Nooo pecherzyki sa o wiele ladniejsze niz w oprdnim cyklu. W tamtym cyklu w 13 dniu mial tylko 13 mm jeden pecherzyk. -
nick nieaktualnyczekolada wrote:Madziara, a odczuwałaś jakiś ból cokowiek że doszło do pękniecia?? Zastrzyk będę miała podany w czwartek o 19, więc mamy tylko piątek, i w sobotę 5 nad ranem..a później już niedziela rano.
odczuwalam silny bol jajnika ..ale podobno nie kazda tak odczuwa....
a co u mnie...hmmm 2 mies temu zaszlam w ciaze niestety byla pozamaciczna...jakos sie ogarnelam ale cos we mnie peklo....teraz klinika i wykryli chorobe autoimunologiczna ...negatywne dzialanie przeciw plodowi...teraz jestem na Clo dla obserwacji pana prof jak to dokladnie wyglada.. -
kejti91 wrote:Sprawdzic czy pekly czy dalej rosna. Ogolnie to moj lekarz mowi ze musimy to obserwac
Nooo pecherzyki sa o wiele ladniejsze niz w oprdnim cyklu. W tamtym cyklu w 13 dniu mial tylko 13 mm jeden pecherzyk.kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekolada wrote:Madziara, a odczuwałaś jakiś ból cokowiek że doszło do pękniecia?? Zastrzyk będę miała podany w czwartek o 19, więc mamy tylko piątek, i w sobotę 5 nad ranem..a później już niedziela rano.
Ja po pregnylu nie mialam żadnych objawów. -
nick nieaktualny