CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Wow Marryy mnie też zamurowalo. Hmm to przed braniem clo powinien Cię wyslac chyba na hsg.. Nie wiem mało się znam na tym.. Nic więcej nie powiedział?
Nic więcej ja też głupia nie dopytalam bo nawet nie wiem co... Zapytał czy miałam badane kiedyś i że skoro nie to przydałoby się sprawdzić. Więc teraz duphaston potem @ jak się skończy czyli ok 8dc przyjsc na droznosc przed wizytą tabletka przeciwbólowa i z mężem być albo kimś dorosłym. Jestem trochę w szoku a trochę mam doła2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Nic więcej ja też głupia nie dopytalam bo nawet nie wiem co... Zapytał czy miałam badane kiedyś i że skoro nie to przydałoby się sprawdzić. Więc teraz duphaston potem @ jak się skończy czyli ok 8dc przyjsc na droznosc przed wizytą tabletka przeciwbólowa i z mężem być albo kimś dorosłym. Jestem trochę w szoku a trochę mam doła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 18:16
Marryy lubi tę wiadomość
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Marryy wrote:Nic więcej ja też głupia nie dopytalam bo nawet nie wiem co... Zapytał czy miałam badane kiedyś i że skoro nie to przydałoby się sprawdzić. Więc teraz duphaston potem @ jak się skończy czyli ok 8dc przyjsc na droznosc przed wizytą tabletka przeciwbólowa i z mężem być albo kimś dorosłym. Jestem trochę w szoku a trochę mam dołaNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Kati nie wiem może napisz SMS do Lekarza jesli masz możliwość. W ciągu godziny raczej nie wchlonelaby się więc może przyjąć druga? Ciężko doradzić.
Patrycja masz rację już po ostatniej wizycie nie zaglądam tu za często żeby się oderwać od tego i muszę na tym pozostać chociaż tak się tu przywiazalam że jak byłam Po wizycie to zaraz chciałam do Was napisać
Panipuchatkowa widzę suwaczek chyba coś przeoczylam. Zdrówka! :-*KatiTom lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Lekarz oddzwonił. Kazał wziąść jeszcze jedna. Powiedział że podwójne dawki też się stosuje więc nie ma obaw.
To tak dla informacji gdyby Wam kiedyś też się to zdarzyło.
A tak poza tym to mój pierwszy post tutaj a taki obrzydliwy heheMarryy lubi tę wiadomość
2014r. --- 3 cykle z clo. Niepowodzenie. Kolejny cykl bez wspomagania i jest mój Skarb
Od 2017r. Kolejne starania -
Marryy wrote:Kati nie wiem może napisz SMS do Lekarza jesli masz możliwość. W ciągu godziny raczej nie wchlonelaby się więc może przyjąć druga? Ciężko doradzić.
Patrycja masz rację już po ostatniej wizycie nie zaglądam tu za często żeby się oderwać od tego i muszę na tym pozostać chociaż tak się tu przywiazalam że jak byłam Po wizycie to zaraz chciałam do Was napisać
Panipuchatkowa widzę suwaczek chyba coś przeoczylam. Zdrówka! :-*
Słonecznego dnia ❤️❤️❤️Marryy lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Cześć
Melduję się z ostatniego dnia z clo Wieczorem wezmę ostatnią tabletkę, ale nie spodziewałam się, że tak szybko zacznie działać. Jajniki od 3 dni grają disco, jeszcze nie takie mocne, ale już coś. I mam wrażenie, że ból się nasila. Do tego wczoraj pojawił mi się śluz i się utrzymuje... Zastanawiam się od kiedy i jak często .. Poradźcie! Mój mąż ma bardzo dużą ilość plemników, ale morfologię 3%. Od dzisiaj codziennie czy co 2 dni?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Cześć
Melduję się z ostatniego dnia z clo Wieczorem wezmę ostatnią tabletkę, ale nie spodziewałam się, że tak szybko zacznie działać. Jajniki od 3 dni grają disco, jeszcze nie takie mocne, ale już coś. I mam wrażenie, że ból się nasila. Do tego wczoraj pojawił mi się śluz i się utrzymuje... Zastanawiam się od kiedy i jak często .. Poradźcie! Mój mąż ma bardzo dużą ilość plemników, ale morfologię 3%. Od dzisiaj codziennie czy co 2 dni?
Patrycja, odpoczywaj, należy Ci się!Marudaruda, Patrycja201501 lubią tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
u mnie dzisiaj przyszła @, idealnie jak w kalendarzu w 30dc, nawet o tej samej godzinie co w ostatnim cyklu.. no nic.. trzeba przyjac to na klate i dalej działać.
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga przykro mi
Patrycja super, że dostałaś tę pracę!
Erinti i jak to krwawienie? Wszystko już dobrze?
Dziewczyny u mnie zaraz koniec @ to był pierwszy cykl z clo i okres różnił się od tych bez clo. Pierwszy dzień okresu było tylko malutkie krwawienie na brązowo, na drugi dzień już czerwona krew ale mało i dopiero 3, 4 dzień było dużo i bardziej obficie niż bez clo...
Teraz mam do Was takie pytanie, czy clo się bierze zawsze w ciągu kilku miesięcy? Czy można np: 1 cykl brać, potem miesiąc bez clo i kolejny cykl znowu clo, co o tym myślicie?Patrycja201501 lubi tę wiadomość