CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Erinti, ja bym absolutnie nie czekała do piątku. Jedz gdziekolwiek gdzie Cie zbada jakiś gin, ja miałam delikatne plamienie na poczatku pierwszej ciąży to mnie zostawili w szpitalu u na 3 dni i kazali leżeć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:37
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Erinti89 wrote:W piątek idę do ginekologa... I tak mi nic wcześniej nie powiedza bo nic nie widać a do tego jestem w robocie... Chyba pójdę jutro do rodzinnego po L4...listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Dziewczyny byłam jednak dziś na tym monitoringu i jestem w szoku,bo @ mam dostać za ok.6dni a dziś pęcherzyk w lewym jajniku 20mm. Owu na pewno jeszcze nie miałam a od ponad tygodnia mam wyższą temperaturę. Popatrzcie na mój wykres. Nic już z tego nie rozumiem.listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Jak to mam zrobić żeby był dla was widoczny mój wykres?
Już powinien być widoczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:00
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Rubii wrote:Jak masz pecherzyk 20 mm to ma dniach bedzie owulacja takze dzialajcie terazlistopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Nie sugeruj sie ovu ani temperatura te czynniki moga byc mylace. Najwazniejsze jest to co lekerz zobaczyl. Wiec odprezcie sie i zrobcie sobie dzidzie trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:15
Hera39, Marudaruda lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Hera no to super! Do dzieła! Jest szansa.listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Jestem po monitoringu. Jest pecherzyk 23 mm, i drugi 14 mm, wiec od razu zrobilam zastrzyk i dziś i jutro będziemy działać. Pytałam lekarkę o ta krótką drugą fazę cyklu. Powiedziała, że suplementacja progesteronu nie ma sensu, ponieważ jak komórka jajowa jest dobrej jakosci (zdolna do zapłodnienia) to jest dobre ciałko żółte i progesteron jest ok i długość fazy też. Można sztucznie wydłużyć cykl, ale ske ciąży z tego nie będzie, jeśli komórka jest złej jakości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:04
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Eluś wrote:Jestem po monitoringu. Jest pecherzyk 23 mm, i drugi 14 mm, wiec od razu zrobilam zastrzyk i dziś i jutro będziemy działać. Pytałam lekarkę o ta krótką drugą fazę cyklu. Powiedziała, że suplementacja progesteronu nie ma sensu, ponieważ jak komórka jajowa jest dobrej jakosci (zdolna do zapłodnienia) to jest dobre ciałko żółte i progesteron jest ok i długość fazy też. Można sztucznie wydłużyć cykl, ale ske ciąży z tego nie będzie, jeśli komórka jest złej jakości.listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Kochane dawno mnie nie było i postaram się nadrobić wieczorem.
A tak na szybko z cyklu co u mnie. Byłam przed chwilą na wizycie 25dc, pobrał wymaz czy infekcja jest wyleczona, pęcherzyków brak. Dał duphaston na wywołanie. I po @ kazał się zgłosić na droznosc. Trochę mnie to zamurowalo nie spodziewałam się tego. Czy wiecie jakie są wskazania?2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017