CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski dawno mnie nie było.... Jakoś boję się tu teraz wchodzić ;P panikuje strasznie przed wizytą serduszkowa. Tak się boje że mój kochany ma już mnie czasem dosc...
Weszlam zobaczyć jak u Panipuchatkowej wyszło usg i widzę, że jest super!!! Gratulacje
Czesto myślę o Was kochaneMarryy lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Marryy to trzymam kciuki aby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy. Ktory to juz dc dzis?
Ja jestem 4dc dzisiaj ale wogole dziwnie się zaczął bo @ po duphastonie przyszła dzień szybciej do tego zawsze jest średnio obfita i trwa ok 6-7 dni a ta jest jakby jej nie było praktycznie i dzisiaj już końcówka. Ale jajniki bolą po pierwszych tabletkach bo mam od 2 dc wiec może będzie ok tym razem.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Erinti89 wrote:Oooo gratki a który tc jesteś teraz?
Ja 5tc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze na usg już byłam lekarz potwierdził ciąże ale serduszko dopiero będzie można usłyszeć jak będę 1go na wizycie nawet nie wiem czy był zarodek, dlatego moje myśli mnie tak prześladują, poza tym lekarz powiedział że wszystko jest w porządku. Mam troche niskie tsh chcoiaz mam niedoczynność to mi wyszło wczoraj 0,8176 muszę zmniejszyć dawke eutyroxu. Dzisiaj ógólnie czuje mniej objawów i kurcze martwi mnie to trochę ale tak myślę, że dzisiaj po prostu mam spokojniejszy dzien i mniejs tresu to moze i organizm troche odpoczywa. -
Hej , słuchajcie . 3 cykl na clo . Bez żadnych zastrzyków . Monitoring miałam w tym miesiącu 2 razy -i to ostatni tydzień temu. Lekarz stwierdził ze pecherzyki przestały rosnąć i nic z tego . Owulacji brak . Dziś mam 28 dc, od pon mnie boli brzuch jak na okres . I wyobraźcie dobie ze zrobiłam dziś test -pozytywny . No niewierze myśle sobie . Wadliwy test . Poleciałam po drugi , innej firmy . Kolejny pozytywny . I to gołym okiem kreski . Wiec pytam się Was : jak to możliwe ?
Zaraz wstawię zdj
https://zapodaj.net/8e710fd250cf2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 17:37
Marryy, Olga_89 lubią tę wiadomość
8 tc usg- mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny