CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny byłam u gina było widać na USG tylko taką małą pesteczke która ma 44mm zarodka jeszcze nie. 1go sierpnia druga wizyta i będzie wtedy juz słychać serduszko. Chociaż ja naczytałam się o pustych jajach i mam stresa strasznego. W związku z tym, że mam stresującą pracę mam iść już na zwolnienie Endometrium mam piękne. Odliczam do 1go sierpnia.
Marudaruda, Olga_89 lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Paprycja wiem co czujesz ja tez sie stresuje. I moja rada nie czytaj wątków o pustych jajach itp bo to nie pomaga a i tak będzie co ma być. A dała Ci dr jakieś witaminy / leki?
Powiedział, że poczekamy do kolejnej wizyty i wtedy, karty ciąży też mi jeszcze nie dał powiedział, że trzeba czekać na bijące serduszko. -
Dziewczyny gratulacje Paprycjaaa i Panipuchatkowa!! Serce rośnie od takich wiadomości. Napewno będzie wszystko dobrze. Trzeba wierzyć! A my przyszłe mamusie musimy mieć nadzieję i się nie poddawać. Dawajcie znać jak wasze małe fasolki się rozwijają ♥️♥️
-
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny doczekacie się! Nie ma innej opcji.☺ wieści z wizyty: bobas ma 1.74cm pięknie bijące serduszko. Karta ciąży założona.☺
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Panipuchatkowa jeszcze raz gratulacje !! Super wiadomosc na koniec dnia ! Teraz juz bedzie tylko lepiej.
Rubii no mam nadzieje ze teraz z Clo raz dwa i zafasolkuje Jeszcze czekaja nas badanie meza w przyszly czwartek juz bedzie wiadomo czy z mezem wszystko okey.
A teraz cieszmy sie szczesciem ZafasolkowanychRubii lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Czego Ci oczywiscie Anka zycze Ja ciesze sie bardzo ze dziewczyna sie udalo. Przezywam tak jakby to mi sie udalo. Dziewczyny zaraz szybko nas zaraza i nam tez sie uda
Ja cyrkluje okres żeby na wakacjach nie dostać tylko po powrocie, wyjeżdżamy 11 sierpnia i tak liczę i liczę i myśle ;p a po wakacjach znów monitoring i jedziemy od nowa- silniejsi ❤️Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny doczekacie się! Nie ma innej opcji.☺ wieści z wizyty: bobas ma 1.74cm pięknie bijące serduszko. Karta ciąży założona.☺
Jejuuuu tak się ciesze Panipuchatkowa, ja chyba nie doczekam się wizty 1go sierpnia też mam nadzieje, że u mnie będzie wszystko dobrze. Wypoczywaj i dbaj o siebie i bobasapanipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
No jak czyta się takie wieści to od razu dzień lepszy!
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualny