CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Pabelka powodzenia w nowym cyklu! Bedziesz brala clo?
A ja ide dzis sprawdzic czy pecherzyki pekly. Tak wiec bardzo prosze o kciuki
Denerwuje sie troche, moim zdaniem juz pekly bo od swczoraj juz nic mnie nie boli, zaden jajnik, a wczesniej bolaly. A wykres mi owulki nie zaznaczyl
wydaje mi sie ze wczoraj byla owulka, byl tylko minimalny skok tempki. Jak myslicie?
-
pękły na pewno! Będzie z tego dzidzia!!!! &&& mocno zacisnięte kciukasy!!
ja ten cykl hsg,następny na CLO znowu!!!\kejti91 lubi tę wiadomość
-
Ag.... Gratuluje i trzymama kciuki za nudna ciaze
Tak sobie mysle o statystyce, ciekawe ile fasolek jest po clo.....
U mnie dzis 11dpo, objawy oczywiscie ciazowe ale temu nie moge ufac bo biore luteine a progesteron w leku zawsze daje takie objawy.
Dziewczynki, dalej trzymam za Was kciukaski :***kejti91 lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
kejti91 wrote:Pabelka powodzenia w nowym cyklu! Bedziesz brala clo?
A ja ide dzis sprawdzic czy pecherzyki pekly. Tak wiec bardzo prosze o kciuki
Denerwuje sie troche, moim zdaniem juz pekly bo od swczoraj juz nic mnie nie boli, zaden jajnik, a wczesniej bolaly. A wykres mi owulki nie zaznaczyl
wydaje mi sie ze wczoraj byla owulka, byl tylko minimalny skok tempki. Jak myslicie?
Kuknelam w Twoj cykl, tez mysle ze przy tym min skoku mialas owulacje. Ovu zaznacza ja troche z opoznienie- przy kolejnymm trzecim, utrzymujacym sie podwyzszeniu temperatury. Pewnie jutro Ci zaznaczy ze byla wczoraj.
Powodzeniakejti91 lubi tę wiadomość
Anette mi się udało w 2 cyklu po hsg i jednoczesnie 2 z CLO, pierwszy z dupkiem.
bralam pol tabteki raz dziennie bo mialam owulki normalne wiec to bylo tylko na podrasowanie pecherzykow bo owulki byly pozno.
O dziwo w tym udanym cyklu nie mialam zadnych objawów, bo ból jak na okres myslalam ze zwiastuje okres a nie II kreski:)
powodzenia i trzymam za was kciuki!
btw. gdzies czytalam jakis ang art statystykach ciąż po Clo ale nie pamietam danych a nie potrafie go znaleźć ponowniekejti91 lubi tę wiadomość
-
Ag....super, ciesze sie ze Ci sie udalo. U mnie pierwszy cykl z clo.
Ja troche rylam w necie ale w wiekszosci znalazlam wpisy rozczarowanych kobietek....ale to pewnie dlatego ze czuje sie potrzebe wyrzucic gdzies te negatywne emocje
Jesli sobie tego zyczysz, to trzymam kciuki za blizniakiAg... lubi tę wiadomość
Ja z clo czy bez mialam 1 pecherzyk,pekal dzieki pregnylowi! U mnie ten minus ze zadko mi peka pecherzyk,przewaznie tworzy sie torbielka!
Zaciążajcie dziewczyny-to dla staraczek nadzieja!
Gratuluje zafasolkowanej i zycze blizniat!Ag..., kejti91 lubią tę wiadomość
-
Anette rzeczywiscie czasami lepiej byc bardziej cierpliwym a pozniej miec super niespodzianke
Ja tez kiedys zrobilam bete po tym jak test pokazal mi blada druga kreske. Jaka bylam rozczarowana jak beta bylo mniej niz 1... test byl widocznie wadliwy. Zdecydowanie lepiej poczekac kilka dni dluzej
Ag.. kiedy wybierasz sie do lekarza? Daj znac ile seruduszek bijeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 10:43
Anette lubi tę wiadomość
-
U mnie niby z owulka nie bylo problemu, tylko konczylo sie mikroporonieniami. Lekarz stwierdzil ze pecherzyki dojzewaja ale jajeczka moga poprostu byc gorszej jakosci ( cokolwiek to znaczy) i na to dostalam clo i do tego od razu luteine na podtrzymanie. Nie mialam monitoringu, bo po pierwzse moje go gin nie ma a po drugie niby jak byly owulacje to nie ma potrzeby monitorowac bo i tak bedzie. Troche sie tym stresuje, bo nadal chwilami czuje bol w jajnikach i boje sie ze porobily sie torbiele....A z drugiejnstrony nie wiem nic ile bylo pecherzykow itd. No nic nie ma co ladowac sobie negatywnych mysli.
Agi...dajesz nadziejeTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Ag... wrote:jestem po 1 usg ale widzialam tylko pęcherzyk. W ptk mam kolejne wiec powinno juz byc widać
pewnie ze dam znać
Ja juz mam jednego babla ale powiem wam, ze gdyby byly po clo blizniaki to tez bym sie cieszylaTe cale starania i kolejne rozczarowania z kazdym miesiacem gromadza we mnie wiecej milosci dla dzieciaczkow
Ag....oszczedzaj sie i dbaj o siebie. Trzymam kciuki za cudowny obraz z usgTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Kochane a orietuje sie ktoras czy hsg wykaze jakies inne nieprawidlowosci(oby ich nie bylo) czy tylko niedroznosc? I czy w razie takowej to czy samo badanie jest w stanie "odblokowac" jajowod?