CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
NowaJaaa wrote:Pani Ciasio pojde do lekarza to zobaczymy co wymyśli... poki co mecze sie z tym okresem prawdziwym i bólem brzucha...
Patrycja oby to było to, to! Niech ten okres nie przychodzi!!!!
Wiem co oznacza okres- nie martw się jutro prawdopodobnie złączymy się w bólu.
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:Ja mam to samo jem jak opętana. Z tym napaleniem to niekoniecznie zreszta mąż będzie dopiero za 2 dni😃😂 piersi mam kamienie i bolące...
dzięki za kciukasy jutro się okaże bo normalnie to jutro powinna być już powódź 🤦♀️😊 ale już zapał ostudzony, jeśli się nie udało teraz - uda się kolejnym razem....
Pewnie że tak, każde dziecko wie najlepiej, kiedy ma się pojawićPatrycja201501 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Ale czuje się kiepsko. Niewiem jeśli to nie ciąża to niech przyjdzie okres i skończy się ta katorga. Mam takie uderzenia gorąca ze szok. Już w pracy miałam . Ale mowie może się zmęczyłam (przekładaniem papierków😂). Ale teraz to samo. Masakra poprostu. Teraz mi zimno, przed chwila czułam jakbym była wulkanem. Cała gorąca rozpalona. Albo ta lametta na mnie tak podziałała. Jeszcze nigdy tak nie miałam. Poszłam na wc. Siedzę , robię siku, siedzę dalej mowie może coś poleci- będę spać już spokojniej a nie w takim stresie. Papier czysty. I buch! Poty mnie oblewają, gorąco się robi. Za chwile dreszcze. Albo sie kończę. W internecie czytam ze może menopauza(w sumie... kto to wie). Trzymajcie kciuki za spokojna noc kochane moje.
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Patrycja201501 wrote:Ale czuje się kiepsko. Niewiem jeśli to nie ciąża to niech przyjdzie okres i skończy się ta katorga. Mam takie uderzenia gorąca ze szok. Już w pracy miałam . Ale mowie może się zmęczyłam (przekładaniem papierków😂). Ale teraz to samo. Masakra poprostu. Teraz mi zimno, przed chwila czułam jakbym była wulkanem. Cała gorąca rozpalona. Albo ta lametta na mnie tak podziałała. Jeszcze nigdy tak nie miałam. Poszłam na wc. Siedzę , robię siku, siedzę dalej mowie może coś poleci- będę spać już spokojniej a nie w takim stresie. Papier czysty. I buch! Poty mnie oblewają, gorąco się robi. Za chwile dreszcze. Albo sie kończę. W internecie czytam ze może menopauza(w sumie... kto to wie). Trzymajcie kciuki za spokojna noc kochane moje.
Kciuki zaciśnięte! Takie naprzemienne uczucie gorąca, a potem zimna, z potami i dreszczami może także wskazywać na bombelka
Ja miałam coś takiego kilka razy w ciągu trzech lat, jeszcze z takim ogólnym osłabieniem. Nie wiem, czy była wtedy jakaś ciąża, bo nie robiłam testów, ale też miałam podobne objawy. W kazdym razie mam nadzieję, że szybko się zagadka rozwiąże. Czekanie w niepewności jest chyba najgorsze Takze kochana życzę Ci albo dwóch kresek, albo najlepszego wina z najbardziej niezdrowymi chipsami jakie znajdzieszLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Kciuki zaciśnięte! Takie naprzemienne uczucie gorąca, a potem zimna, z potami i dreszczami może także wskazywać na bombelka
Ja miałam coś takiego kilka razy w ciągu trzech lat, jeszcze z takim ogólnym osłabieniem. Nie wiem, czy była wtedy jakaś ciąża, bo nie robiłam testów, ale też miałam podobne objawy. W kazdym razie mam nadzieję, że szybko się zagadka rozwiąże. Czekanie w niepewności jest chyba najgorsze Takze kochana życzę Ci albo dwóch kresek, albo najlepszego wina z najbardziej niezdrowymi chipsami jakie znajdziesz
Lada moment będę czekac na Twoje testowanko❤️Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Patrycja201501 wrote:No niewiem czy jedna butelka mi ten stres zrekompensuje 😃😂 strasznie nieprzyjemne te uczucie. Te napady gorąca. Masakra. Byłam znów w toalecie przed snem i cisza. Zobaczymy. Poczekam sobie do jutra popołudnia jak nie to przejadę się do tej apteki. A miałam testów nie kupować 😂😂😂
Lada moment będę czekac na Twoje testowanko❤️
Kochana i jak tam dzisiaj sytuacja na froncie południowym?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Kochana i jak tam dzisiaj sytuacja na froncie południowym?
Dziwna sprawa enometrium miałam ładne wiec o okres nie powinien być skąpy w dodatku nie ma krwi. Pojadę dziś do siebie do mieszkania bo trochę paczek mi do mamy poprzychodzilo z takimi pierdołami, wiec wjadę do apteki po 3 testy. A jutro pójdę na betę. Naprawdę dziwna sytuacja i nigdy prędzej mi się nie zdarzyła. To jest możliwe ze lametta mi tak namieszała z tym okresem???????Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Patrycja, cały czas trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :*
Pani Ciasio, eleganckie wyniki! Brawo
A u mnie dalej ciągnięcie prawego jajnika. Aż w pachwinie czuję dobrze, że właśnie do znajomych jedziemy na weekend, to zapomnę na trochę o tym wszystkim, bo już miałam myśli, żeby jutro na betę pójść.Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Letrox 100, Formetic 3x500, dostinex, acard, actifolin, zioła o. Sroki
06.2019 - sonoHSG (jajowody drożne)
06.2019 - histeroskopia (macica łukowata, delikatnie dwurożna)
07.2019 - brak śladu po PCOS (3 miesiące od rozpoczęcia picia ziół o. Sroki)
08.2019 - pierwszy cykl z CLO - nieudany
10.2019 - drugi cykl z CLO
11.2019 - trzeci cykl z CLO - ciąża biochemiczna
12.2019 - inseminacja i
01.2020 - Aniołek w 8 tc [*] -
Patrycja201501 wrote:Lekarz napisał ze mam zrobić test także zrobię dziś i jutro rano dla pewności bo dziś już tyle sikalam ze niewiem czy to będzie wiarygodne czy wyjdzie , co mówicie ?
Kochana wiesz tak samo dobrze jak ja, że to może być wszystko- lametta, pogoda, stresior, UŚMIECH BOMBELKA!!
A skoro nigdy wcześniej Ci się plamienia nie zdarzały, okres się spóźnia, to ja proponuję szklankę wody i wycieczkę do apteki Bo Ty dobrze wiesz, co ja obstawiam Także proszę iść do łazienki i nie wychodzić, dopóki nie wysikasz dwóch kresekLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Kochana wiesz tak samo dobrze jak ja, że to może być wszystko- lametta, pogoda, stresior, UŚMIECH BOMBELKA!!
A skoro nigdy wcześniej Ci się plamienia nie zdarzały, okres się spóźnia, to ja proponuję szklankę wody i wycieczkę do apteki Bo Ty dobrze wiesz, co ja obstawiam Także proszę iść do łazienki i nie wychodzić, dopóki nie wysikasz dwóch kresekPani Ciasio lubi tę wiadomość
Patrycja201501 wrote:Ostatnie zdanie mi sprawiło ogromny uśmiech dziekuje !!! Super to zabrzmiało;) zjem obiad i jadę zobaczymy 😊
Trzymam kciuki Dawaj znać od razuLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Patrycja201501 wrote:Negatywny test😰, powtórzę jutro z porannego moczu i dam znać. ;-(
Kochana, głowa do góry. To tylko test Jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie to trudno, nowy cykl nowe szanseLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Kochana, głowa do góry. To tylko test Jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie to trudno, nowy cykl nowe szanse
Zozo, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
Patrycja201501 wrote:Wiem wiem, już bym chciała zacząć stymulację od nowa ale niewiem co z tym okresem się porobiło. No cóż organizm nie maszyna, zobaczymy co się będzie działo... ale dziekuje za wsparcie ❤️ Jakoś mega zle nie jest chociaż smutno, ale jutro wraca mąż i wino się uśmiecha ❤️🥰
Przykro mi bardzo, Kochana ale może Dzieciątko chce jeszcze chwilę poczekać przyjdzie w odpowiednim czasieLetrox 100, Formetic 3x500, dostinex, acard, actifolin, zioła o. Sroki
06.2019 - sonoHSG (jajowody drożne)
06.2019 - histeroskopia (macica łukowata, delikatnie dwurożna)
07.2019 - brak śladu po PCOS (3 miesiące od rozpoczęcia picia ziół o. Sroki)
08.2019 - pierwszy cykl z CLO - nieudany
10.2019 - drugi cykl z CLO
11.2019 - trzeci cykl z CLO - ciąża biochemiczna
12.2019 - inseminacja i
01.2020 - Aniołek w 8 tc [*] -
Patrycja i jak dzisiaj sytuacja? @ przyszla czy powtarzałas test?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;*