CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuci za nudne 9 miesięcy Madziara!
To z nas "starych forumowiczek zostalam tylko ja i sysiaaaa!
To teraz nasza kolej kochana!
Madzia nawet nie wiesz jak sie ciesze! -
Wiesz kochana ,powiem szczerze ze to chyba gorzej majac swiadomosc ze z pierwszym zaszlam jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki a o 2 starania,leki,lekarze i nic...);
-
nick nieaktualnywyje...............oni nie widzieli kropka ....przeciez beta wysoka.....co to za roznica ja chyba nigdy nie utrzymam ciaż bez sensu to wszystko ....od samego poczatku bylo zle beta ujemna potem test dodatni krew dodania w sumie jeden dzien bez plamienia caly czas bol brzucha i krwawienie....patrza na mnie ze wspolczuciem a ja wiem z czym to sie je nikt prawdy nie chce pow wezwali mojego gina niby po co ze niby on mi prawde w oczy powie ....ze niby mniej bede przezywac odczuwac.....chore to wszystko...modlcie sie za mnie!
-
nick nieaktualny
-
Powiem szczerze ze ten cykl mialam miec hsg,ale mialam ogrom na glowie i spuznilam sie.jesli teraz sie nie uda to nastepny cykl hsg ,i znow clo.na dzien dzisiejszy lykam kwas,biore parlodel i pije len do ovulki...a ty?
-
Ja od jutra kolejna stymulacja do IUI nr 4 ale tym razem Femara. Podobno lepsze od CLO ale dalam za tem lek 250 zl. No ale coz. Ostatnia IUI przed nami a później zaczynamy procedurę in vitroDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny