CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielonkavva ja też taki mam. I to od razu po owulacji i już 16 dni się trzyma. Co chwilę patrzę czy nie przyszła @ ale to tylko śluz.
Podolewa mnie podbrzusze lekko,muszę często siadać i odpoczywać- momentalnie znika ból.
Kiedy testujesz? -
Zielonkavva, Miru...ja mam dokładnie to samo. Poczułam wilgoć dziś pobiegłam w stresie do łazienki myśląc że to @, a tam duuużo białego, kremowego śluzu na bieliźnie. Czyli to dobry znak? Od dziś czuję jajby mocniejszy ból typowo miesiączkowy. Ale nie ciągle tylko jakby od czasu do czasu zaboli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 17:09
zielonkavva lubi tę wiadomość
-
Topola podobno dobrze
Mnie dopada ból wieczorem ale na 2-3 minuy i koniec.
Ja od swojej gin usłyszałam ze jakby mnie bolało to nospę mam wziąść. bo ona nie zaszkodzi a zapobiegnie skurczą macicy które to skurcze doprowadzają do poronienia.
Póki co nie miała potrzeby.
A badasz szyjkę Topola? -
Miru, zobaczysz, będą dziś dobre wieści u Ciebie
Ja tam się na nic nie nastawiam, myślę że ten śluz to jakiś wybryk mojego organizmu był, bo teraz zero śluzu i innych objawów. Raz przez może 3sekundy poczułam dziś ból w dole brzucha jak na @ ale słabszy, więc to też żaden objaw. -
ostatnia @ 19-04
owulacja niby od 3 mieliśmy się starać.Ale pęcherzyk mógł pęknąć 11-12 -05 bo wtedy mnie bolał jajnik.
Bete robiłam dzien przed @ to byłoby 9 dni po owulacji- czyli za mało.
dziś jest 16 dzień po owulacji. 20 dnia po ovu mam USG. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny