X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Podobno, czasamai czuje się jak ta wiewiórka z Epoki lodowcowej co goni tego orzeszka :) wszędzie pełno, głośno i ciągle się spieszę:D

dobre porownanie ...jestem dokladnie taka sama..chodz czasem mysle adhd czy narastajaca prolaktyna ...nieeee temperament...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara może to plamienie implantacyjne? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombelek87 wrote:
    O, no to trzymam za Was kciuki kciuki Madziu Wiewióreczko i Madziu Pigułeczko :)I przyznam, że zazdroszczę jak cholera... ale może nasze przeznaczenie jest gdzieś zapisane, i wszystko jest tak, jak powinno być. Bóg ułożył plan, a my go codziennie poznajemy.

ja wierze ze tam e gorze jest zapisane...jak patrze na moja historie...Boze plakalam ze wolala bym okres miec niz przezyc to wszystko drugi raz...najwiekszy bol to martwa ciaza ..duza ciaza ...dlatego boje sie tego wszystkiego

• Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jak taktyka lekarza :)
    No cóż ale tak to już jest skoro się człowiek nie nastawia na ciążę to później nie dopuszcza do siebie objawów.
    Ja wcześniej obserwowałam siebie i sprawdzało się bez testu.
    Teraz ta szyjka- codziennie o tej samej porze badam i jes taka inna.I cały czas się martwię,że może tonie ciążą. Testy testami , ale tempka rośnie, ta szyjka jest tak wysoko,brzuszek mi się zaokrąglił- ostatnim razem po brzuchu wiediałambo 7 tyg już był widoczny- w spodnie i koszule w pracy się nie dopinałam.
    Teraz tak samo.
    Madzia oby było coraz lepiej,kiedy bete powtarzasz?
    I dostałaś jakiesleki oprócz acardu i pewnie duphastonu?

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja wierze ze tam e gorze jest zapisane...jak patrze na moja historie...Boze plakalam ze wolala bym okres miec niz przezyc to wszystko drugi raz...najwiekszy bol to martwa ciaza ..duza ciaza ...dlatego boje sie tego wszystkiego

Madziara ja pamiętam naszą rozmowę jak tu się pojawiłam, jak mówiłaś co ma być to będzie, ale Ty nie ierzysz ze sięuda itd,że taki los A JEDNAK !
    Napawasz mnie optymizmem. I nie poddajemy się mimo wszystko. Bóg chce żebyś była mamą :)

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam acard duphaston...jutro beta ..a objawow zadnych poza ta dziwna @ piersi jak to na okres ...nawet monitoringu nie bylo bo pow gon ze daje spokoj z mezem tez jakos nie specjalnie spalismy tak jak wypadlo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę, bardzo mi przykro, też czasem myślę, że może lepiej nie mieć dzieci, może to nie miejsce na takie żale, ale córeczka mojej kuzynki zachorowała na raka w wieku 4 lat a zmarła mając 6. Często byłam tam u nich na onko, i patrząc na cierpienie tych dzieciaczków i ich rodziców myślałam, że nie chcę mieć dzieci. Teraz już wiem, że i tak warto próbować, bo bez dzieci życie jest puste i bez celu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mozna sie poddac...Pan Bog nie daje wiecej niz uniesiesz tak tak !:) ja tak gadam ze nie uda sie itp ale w glebi serca wierze ze kazda bedzie matka tak czy tak...my z mezem nawet przeszlismy cala procedure adopcji i jak by bylo dziecko to i tak bym wziela jak by ktos dal...bo nie wazne kto urodzi matka jest ta co daje milosc i wychowanie..

• Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tak jak mówiłąm- psychika.jak się człowiek nie odblokuje to nie zajdzie :P
    Teraz już tylko : FASOLKO ROŚNIJ !
    Bombelek ja uważam że nie ważne jak nasza historia się zakończy dzieci - to cud.
    Doświadczyć macierzyństwa to jest bezcenne.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz 100% racji. nie ten rodzicem kto spłodzi a kto wychowuje, kocha,cierpi razem z dzieckiem , dzieli radość, i smutki. Wspiera, pomaga, płacze i śmiejs się razem znim :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac kochane do jutra...bo biore ten bromergon i daje mi popalic...jego skutki uboczne...wiecie co najgorsze nie potrafie sie do konca cieszyc ...bo poprostu sie boje ...i mysle jak Bog mi da bede wdzieczna...
    dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, to piękne :) oczywiście, Rodzicielstwo to na pierwszym miejscu wychowanie i miłość, też już o tym rozmawiałam z mężem, ale póki co próbujemy...

• Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc , ja też uciekam.
    Madzik wierzymy że będzie dobrze,ja Ci tego życzę z całego sercabo wiem jak toboli.
    Ja też się nie cieszę bo różnie bywa.Informuj jak tam beta czy rośnie.Odpoczywaj :)

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, będzie dobrze, ważne, że macie dwie krechy i nadzieję, ja niestety mam tylko niepłodność i wielki bałagan. Buziaki

• Miru Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombelek mój Ł mówi " wiesz jak nam teraz nie wyjdzie to wnastępnym znowu będziemy się starać" na pytanie zczego on tak cieszy ?
    " Bo jego te starania bardzo cieszą" On znajduje radość we wszystkim nie tylko w 2 kreskach :)
    Nie ma jak zakręcony facet w domu :D

Bombelek87 lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! I przyszedl czas na mojego dola!
    Wczoraj byla kuzynka o ktorej pisalam wczesniej.ze swoim malenstwem.moj synek chcial wziasc go na raczki,i tak patrzylam jak siedzi na fotelu ,a maly spi mu na raczkach.jak byl czas karmienia ,to moj syn trymal mu buteleczke,a puzniej moj (prawie)7-mio latek nawet pomagal go przewinac! i co? I weszlam do 2 pokoju,i ryknelam placzem! Wiem ze to chore ale wczoraj zazdroscilam kuzynce ze moze sie juz cieszyc! Zwlaszcza jak moj syn mowil"mama kocham tego dzidziusia,teraz juz napewno poomodle sie do Bozi zeby jak najszybciej dala mi brata".
    Poza tym wczoraj w szkole syna rozmawialam z jego wychowawczynia ktora mowi -" dzieci rysowaly swoje mamy smutne a obok na kartce mialy narysowac cos co najbardziej uszczesliwi mame,i Maciek narysowal dzidziusia"...Boze dziewczyny...ja chyba naprawde opadam z sil!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alej ja glupia jestem! Tu Was pocieszam,pisze optymizmy.a sama mam dola ze serce mi zaciska,a w gardle czuje kluche!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara,miru ja tak po cichu trzymam &&&& i wierze ze to Wasz czas!

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelko, nie myśl tyle o zachodzeniu. Póki co musisz skupić się na Synku, bo on widzi, że mama jest smutna, więc jemu też jest pewnie smutno w małym serduszku. Wszystko przyjdzie z czasem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam. Po tym krwawieniu pojawił się wodnisty śluz, który wygląda trochę jak.. płodny? myślicie, że to możliwe??? muszę zrobić jakieś badania, bo tu jest grubo nie tak, a gin się upiera, żeby brać tak, jak mi kazał i kropka.

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ