CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja szyjka jest wysoko ledow ją dosięgam,,z każdym dniem coraz wyżej. zamknięta z twardej robi się lekko miękka.
Scianki są opuchnięte i szyjka się "gubi" między nimi, skierowana w stronę kręgosłupa tak mocno że nie mogę dosięnąć czubeczk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem ..kierownikiem pielegniarstwa anestezjologicznego ...pielegniara anestetyczna i kocham swoj zawod...nie zamienilabym swojej pracy na inna...noo wlasnie widzialam ze sluzba zdrowia ...moj szef ginekolog ...jest moim lek..i to mnie rozwala na lopatki ale coz ..nie wiedzialam ze przejme to stanowisko mialo byc na zastepstwo a tu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:55
Bombelek87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem w ciazy tylko nie mowie bardzo oficjalnie bo kurcze to 4 ciaza i beta 98 a w dodatku plamienia od czwartku ..krwawienie piatek i potem 2 dni plamienia ...niby cos tam widzi noo ale z moja choroba to roznie moze byc ...
Miru, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Bozieee gratulacje takie cichutkie ale mocne.
Oby było dobrze. Madziara tak bardzo się cieszę że Ci się udało. Niech ta fasolka rośnie w siłę i oby było dobrze. Po wielkiej burzy przyszło słoneczko -
nick nieaktualnyTylko to taki dziwny przypadek bo te plamienia niby okres wypadl tak jak powinna byc @ ale bol brzucha do dzis wiec mowie skapy okres ..ale moja,mama mowi co jest bo blada jestem a ja nic mialam okres 3 dni lekki a zwykle mam 7-8 a ona zrob test a ja,po chu...skoro nie licze na cud i co krechy dwie ...ale nic mowie pewnie test zlezal sie i do robotki poszlam i tam bol brzucha i zemdlalam ...i jakie bylo pytanie ...czy moge byc w ciazy a ja ze no jak i krew i 98 takie ...i szef mowi do mnie ...i co trza bylo nogi rozstawic...jak to brzmi ...jak by ktos uslyszal...
-
nick nieaktualnyO, no to trzymam za Was kciuki kciuki Madziu Wiewióreczko i Madziu Pigułeczko :)I przyznam, że zazdroszczę jak cholera... ale może nasze przeznaczenie jest gdzieś zapisane, i wszystko jest tak, jak powinno być. Bóg ułożył plan, a my go codziennie poznajemy.