CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pabelka88 wrote:U mnhe takie napiecie w dole brzucha to zawsze zly znak.a najgorsze jest to ze moj gin na urlopie do przyszlego piatku...
Dzis w szatni w szkole jak czekalam na syna totakie slodkie 2,5 letnie malenstwo mnie przytulilo...
);Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Wczoraj moj syn rozmawial z tata o rodzenstwie.bo mu sie wydawalo ze tata sie nie zgodzil na dzidzie i dlatego go niema.wiec maz mu tlumaczyl ze to nie takie proste i skonczyl sie placzem,bo on chce brata,bo koledzy maja rodzenstwo,my mamy a on nie...
-
Co ja mam myśleć godzinę temu pojawiło się na papierze toaletowym dużo śluzu ilekko różowy kolor.Myślałam że to @ ale żadnych dolegliwości. Wzięłam duphaston i luteinę i przeszło.
Szyjka nadal wysoko i zamknięta.A z ciekawości zrobiłam test ovu i ...wyszły dwie różówe krechy . A to nie są dni płodne bo nawet szyjka zamknięta. Dzisiaj 17 dni po owulacji. -
Miru wrote:Co ja mam myśleć godzinę temu pojawiło się na papierze toaletowym dużo śluzu ilekko różowy kolor.Myślałam że to @ ale żadnych dolegliwości. Wzięłam duphaston i luteinę i przeszło.
Szyjka nadal wysoko i zamknięta.A z ciekawości zrobiłam test ovu i ...wyszły dwie różówe krechy . A to nie są dni płodne bo nawet szyjka zamknięta. Dzisiaj 17 dni po owulacji.Ja tu widzę zieloność
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sikany wychodzi negatywny. A na owu są dwie tłuste krechy.
Tylko że biorąc pod uwagę że to 16-17 dzień po owulacji, jeśłi doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia to troch czasu to trwało.Czyli od zagnieżdżenia może być 2-4 dni to test może jeszcze nie pokazać?
Kurcze zaczynam schizować
Topola dołączam do schiz -
Miru wrote:Sikany wychodzi negatywny. A na owu są dwie tłuste krechy.
Tylko że biorąc pod uwagę że to 16-17 dzień po owulacji, jeśłi doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia to troch czasu to trwało.Czyli od zagnieżdżenia może być 2-4 dni to test może jeszcze nie pokazać?
Kurcze zaczynam schizować
Topola dołączam do schizDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Jedno jest pewne test ciążowy negatywny.
A ovu dwie grube krechy. Szyjka zamknięta i wysoko. Nic nie rozumię
a ja kiedyś myślałam,że zajście w ciążę to tylko wystarczy ze się chcea tu tyle starań , czekania...
Ciekawa jest co u Topoli wyjdzie
No i co u Madziulka słychać. Oby było dobrze...kookana1987, Topola lubią tę wiadomość
-
Tez myślałam ze to tak siup i mamy dzidzie
no ale trzeba próbować wszystkiego!nie można się poddac
Miru lubi tę wiadomość
(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
Kurcze pare lat temu od ex chłopaka siostra 15 lat, bracia po 28- 32 lata ona taka smarkula. Miała hłopaka 2 miesiące.
zawsze jej mamie powtarzałam że on już duża, że ciekawość itd.
Ale oni zaufanie. I nagleonaw 5 miesiącu ciąży,jak sie przyznała później to był ich pierwszy raz i w sumie to trwało 1 min bo on nie wytrzymał- i chop śliczna córka.
Załamka a my biedactwa kilka lat starń, kilkanaście razy wmiesiącu, kilkadziesiąt w roku, i nic.
Kiedyś usłyszałam od takiej pielęgniarki że każda kobieta ma mniej więcej 10 jajeczek zdolnych do zapłodnienia.
Niektóre posiadają wszystkie, a niektóre pare, albo wcale.
Niby nierealne ale... -
Dziewczyny,a miala ktoras z Was -jak sie nachylam lub kucam to czuje tak jakby mi sie pochwa zaciskala,takie jakby zciskanie...ale nie skurczowe.? Przepraszam za dokladnosc...
-
nick nieaktualny