CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisz tylko tym z Clo ...ze nie udalo mi sie ze czekaja na poronienie a jak nie to zrobia zabieg...bo beta spadla znacznie ze odpuszczam juz ...ze jak wydobrzeje to dam znac i ze dziekuje za wszystko..i trzymam kciuki- od Madziary
Miru lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyWiecie co najwazniejsze to ze najblizsza mi osoba moj maz przy mnie...jestem po zabiegu brzuch boli dalej ...slaba by ta ciaza byla ..jutro do domu i 4 tyg zwolnienia ...nie chce tu lezec te kobiety w ciazy laza tu kolo nas takich kobiet bo jak by nie patrzec patologia ciazy na gin nie przeniosa bo miejsca nie ma noo nic..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja wiem ze chore to co napisze!ale swiruje! Wczoraj w zwiazku ze skurczem szyjki zadz do gina.powiedzial ze moze to byc dobry znak ale nie musi! kazal brac nospe! Ale to jego moze nie dawalo mi spokoju.i dzis 7dpo,zrobilam test! Glupie to wiem! Ale pod swiatlo zauwazylam cien cienia,imoze bym pomyslala ze swiruje i sobie wkrecam,ale moj m pow ze rzeczywiscie jak sie przyjzy to cos tam whdzi...myslicie ze to mozliwe? test o czulosci 10 allegrowy...
Anette lubi tę wiadomość
-
pabelka, jeżeli bardzo szybko doszło do zagnieżdżenia to możliwe
bo podobno do niego dochodzi od 5dpo-12dpo..więc 5dpo plus dwa dni na obecność hcg w organizmie daje nam 7dpo.. kciukam, żeby cień robił się coraz bardziej ciemniejszy
pabelka88, Anette lubią tę wiadomość