CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki!!! Nie mogę w to uwierzyć! Ręce mi się trzęsą. Mąż jest w szoku, prawie nic nie mówi z głupkowatym uśmiesskiem na twarzy
Ale się cieszę!
Pabelka, po 30min test jest już niewiarygodny, może zniknęła kreseczka bo jest tak wcześnie. Powtórz za kilka dni.Miru, zielonkavva lubią tę wiadomość
-
Topala gratulacje
Pabelek mi zniknełą też przy pierwszej ciąży. Oby i u Ciebie siępokazały.
U mnie pojedyncze plamienia, rano i wczoraj wieczorem zauważalne tylko na papierze lekko brązowe. Szyjka tak wysoko że jej nie moge dotknąć, skierowana w stronę kręgosłupa- więc nei wiem czy zamknięta. Od czasu do czasu czuję lekkie ciągnięcie w dole brzucha bardziej w macicy...
Topola, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola gratuluje bardzo!!!!
procedura adopcyjna przeslismy pozytywnie zwazywszy Na nasze prace ..mamy dom ...opinia bardzo dobra trwalo to niecaly rok bylo dziecko i dwie rodziny ja zaszlam w ciaze ...i tamta matka tak jakby miala pierwszenstwo i dluzej czekaja ...i tak ...Topola, olka30 lubią tę wiadomość
-
Topola, ja Cię, ale super! Właśnie weszłam, żeby zapytać, czy już testowałaś
Fajnie! Czyli testowałaś 15 dni po Pregnylu? Kiedy miałaś ostatnią @?
Mój gin powiedział, że w ciąży się odstawia Metforminę, ale nie wiem jak - czy od razu gwałtownie, czy się schodzi z dawki. Najlepiej zapytaj gina.
Madziara, nie wiem, co napisać, przykro mi bardzo. Ale może właśnie adopcja to jest Wasza droga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 14:29
Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pabelka moze jeszcze za wcześnie, powtórz test w poniedziałek oby kreseczka była mocniejsza:)
TOPOLA gratuluje serdecznie:)! ile czasu się staraliscie? bo widze ze pierwszy cykl z clo i strzał w 10:)Topola lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Trzymajcie teraz za nas kciuki.
Zielonkavva, testowałam 16ego dnia po pregnylu. Ostatnią @ miałam 26 kwietnia. Kiedy Ty testujesz?
Napisałam maila do mojej ginekolog w sprawie Metforminy, ale pewnie odpisze w poniedziałek. Zadzwoniłam za to do mojej polskiej, byłej ginekolog i powiedziała, żeby odstawić, a jeśli tutaj lekarz każe mi dalej brać to nic się nie stanie jak zrobię przerwę do poniedziałku na wszelki wypadek.
Asiek, staraliśmy sie w sumie dokładnie rok. Ale od tego czasu to chyba była moja pierwsza i jedyna owulacja, przy pierwszym cyklu z Clo. Cud!!!
Anusia, trzymak kciuki mocno.
Madziu, strasznie mi przykro i przesyłam Ci tyle siły i uścisków ile tylko mogę. Jesteś prawdziwą bohaterką. -
Topola gratulacje
Madziara bardzo mi przykro.
Przyszłam tutaj z pytaniem, ile dni po odstawieniu Clo (3-7dc po 1 tabletce) mam się zapisać na monitoring? Widziałam tutaj niektóre dziewczyny mające monitoring dzień po odstawieniu, a mi lekarz kazał pojawić się ok 14dc. Już raz przegapił mi owulację właśnie przez za późny termin przez co nie było w tym cyklu inseminacji. Kiedy iść na monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:56
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Topola gratulacje
Przyszłam tutaj z pytaniem, ile dni po odstawieniu Clo (5-7dc po 1 tabletce) mam się zapisać na monitoring? Widziałam tutaj niektóre dziewczyny mające monitoring dzień po odstawieniu, a mi lekarz kazał pojawić się ok 14dc. Już raz przegapił mi owulację właśnie przez za późny termin przez co nie było w tym cyklu inseminacji. Kiedy iść na monitoring?
To idź 12 dc - najwyżej pójdziesz jeszcze raz 14 - lepiej iść szybciej niż za późno.
Gratulacje Topola - Pabelka kciukam!
-
Bardzo dziękuję za odpowiedź2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
TOPOLA to faktycznie macie szczęście:)! super takie historie dają wielką nadzieję
nawet sobie nie wyobrażam jacy musicie być szczęśliwi:D
LA moja gin kazała mi przyjść na monitoring w 12dc, tylko że ja clo biore od 3-7dc nie wiem czy ma to jakieś znaczenie:)Topola lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyla wrote:Topola gratulacje
Przyszłam tutaj z pytaniem, ile dni po odstawieniu Clo (3-7dc po 1 tabletce) mam się zapisać na monitoring? Widziałam tutaj niektóre dziewczyny mające monitoring dzień po odstawieniu, a mi lekarz kazał pojawić się ok 14dc. Już raz przegapił mi owulację właśnie przez za późny termin przez co nie było w tym cyklu inseminacji. Kiedy iść na monitoring?
ja jak bralam clo owulki mialam wczesnie wiec chodzilam w 10 dc sprawdzal rozmiar pecherzyka...i umawial sie za kilka dni sprawdzic czy pekl....
niedobrze mi dzis ,,,wymiotuje ...chyba mi nerwy puszczaja..coz.......