CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro 9dpo w sumie wczesnie,ale jutro urodziny meza,i tak pomyslalam ze a moze?...
A Ty kochana testuj! I pochwal sie oczywiscie dobra wiadomoscia! Trzymam kciukasy za dwie tluste krechy!zielonkavva lubi tę wiadomość
-
Tylko, że ja nic nie czuję, nie mam bóli w macicy, nie bolą piersi, nie odrzuca mnie od zapachów, kawę pije normalnie, nie mam też żadnych przeczuć. Także ja coś czuję, że tych dwóch kresek nie będzie...
Dziewczyny, a ile po odstawieniu Luteiny powinna się pojawić @ ?? Ja brałam Luteinę od 20dc do 28dc 2x2 tabletki podjęzykowo, czyli brałam od 20.05 do 28.05. Powinnam już dostać @ ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 18:59
-
Zielonkavva, mi się wydaje że możesz jutro zatestować, jak coś powinno już wyjść. A z drugiej strony dobrze Cię rozumiem, przechodziłam przez to nie dalej jak wczoraj
Ale cieszę się, że zrobiłam ten test dzień wcześniej niź planowałam. Zaoszczędziło mi to jeden dzień stresu
pabelka88, zielonkavva, Miru lubią tę wiadomość
-
Moja 2 kreska byla kreska ktora chcialam widziec! Test dzis rano -.i niema prezetu dla m na urodziny!
Zielonkava mam nadzieje ze Tobie sie uda! Daj zaraz znac! -
KarolinaH ja w pierwszej miałam tem cały czas poniżej 37. Nawet nie sądziłam że cokolwiek z tego będzie. A cykl wcześniej miałam po 38 i nie było ciąży..Tem indywidualna sprawa.
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis juz ok ...noo co tu sie zalamywac...zawod i praca na intensywnej terapii nauczyla mnie ...twardosci cierpliwosci i pokory...czasem mysle twarda sucz ze mnie...ale tak trzeba w wariatkowie bym byla jak bym sie poddala... Dzis mialam usg kontrolne ...jakies pecherzyki sa mowi ze jak po abrazji to dobrze to wyglada ...wiec ulzylo...ze wszystko na swoim miejscu...siedze na zwolnieniu...
-
Madziara wrote:Dzis juz ok ...noo co tu sie zalamywac...zawod i praca na intensywnej terapii nauczyla mnie ...twardosci cierpliwosci i pokory...czasem mysle twarda sucz ze mnie...ale tak trzeba w wariatkowie bym byla jak bym sie poddala... Dzis mialam usg kontrolne ...jakies pecherzyki sa mowi ze jak po abrazji to dobrze to wyglada ...wiec ulzylo...ze wszystko na swoim miejscu...siedze na zwolnieniu...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA