CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
zielonkavva wrote:Dziewczyny, ile cykli tak można lecieć na CLO, Pregnylu, Luteinie? Czy organizm w końcu się nie uodparnia na te tabletki? Kiedy zrobić przerwę?
Moja gin mówiła że max 3 miesiące i przerwa, ale są tu takie kobitki które już 6 cykl lecą. Więc co lekarz to teoria... -
zielonkavva wrote:Dziewczyny, ile cykli tak można lecieć na CLO, Pregnylu, Luteinie? Czy organizm w końcu się nie uodparnia na te tabletki? Kiedy zrobić przerwę?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ja proponuje spróbować i nie musisz robić przerwy. Możesz poprosić o coś innego. Ja po 7 cyklach na CLO mam teraz Femare. Podobno lepsza, bo nie uposledza endo :0 Duzo pozytywnych opini czytałam na ten tematDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:Ja proponuje spróbować i nie musisz robić przerwy. Możesz poprosić o coś innego. Ja po 7 cyklach na CLO mam teraz Femare. Podobno lepsza, bo nie uposledza endo :0 Duzo pozytywnych opini czytałam na ten temat
formax.
A czy to możliwe, żebym w 33 dc miała ovu? Tamta ovu z 17dc była z lewego jajnika, teraz kuje mnie prawy i nie wiem,o co chodzi. Z leków biorę już tylko Metformax.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:18
-
zielonkavva wrote:o widzisz, nie wiedziałam. Ja jeszcze trochę zielona jestem w kwestii tych leków. Dzięki!
formax.
A czy to możliwe, żebym w 33 dc miała ovu? Tamta ovu z 17dc była z lewego jajnika, teraz kuje mnie prawy i nie wiem,o co chodzi. Z leków biorę już tylko Metformax.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielonkavva wrote:Właśnie dostałam @.
Postanowiłam zrobić przerwę do końca września, tylko jeszcze to skonsultuję z ginem. I biorę się ostro za odchudzanie, a Wam tu będę kibicować
Robisz przerwę ze względów psychicznych? Podobno najlepiej iść za ciosemDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Dziewczyny pomóżcie...
Byłam na USG w środę (11dc) - miałam pęcherzyk 18mm w lewym jajniku, endometrium 8mm. W piątek (13dc)bardzo bolał mnie ten jajnik - myślałam że to owulacja. Zresztą co miesiąc w połowie cyklu boli mnie jeden albo drugi jajnik, mam śluz płodny, wzrost temperatury, wysoki progesteron itd. Ale dzisiaj na monitoringu (16dc) okazało się, że owulacji jednak nie było, że pęcherzyk dalej tam jest. Jestem załamana ;(
Ale nie w tym rzecz - dostałam CLO, mam brać od 5 do 12 dnia cyklu i przyjść za 3 miesiące jeśli do tej pory nie zajdę w ciąże. Żadnego monitoringu mi lekarz nie zlecił. Co mam o tym myśleć i co robić? -
Witaj.ja powiem szczerze ze to dziwne,nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze to za dlugi czas brania clo.poza tym monitoring powinnas miec! Pozdrawiam i zycze powodzenia!
-
Kejti91 gratulacje! To równo z Topolą idziecie
Kokilka, ja bym zmieniła lekarza - jakiś leniwy się ten Twój wydaje. Moim zdaniem monitoring powinien być.
No a ja zadzwoniłam do swojego gina. Powiedział, żebym szła za ciosem i ostatni cykl jeszcze wzięła CLO i że zrobi mi badanie czystości i HSG. To można tak Clo i HSG razem?