CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Oilka tak mi przykro.. Jestem z Tobą i tule mocno. I pamiętaj, dziecko nie umiera, ono czeka żeby pojawić się w Waszym życiu w najlepszym momencie ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Wróciłam do domu. Jestem po zabiegu. Czy któraś z was robiła jakieś badania genetyczne? Dwa poronienia z rzędu chyba wymagają jakiejś większej diagnostyki...Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -
Evli no wlansie nie brałam i Pani doktor zaleciła by może zbadać to. Nobis notuje sobie Twoje podpowiedzi. Trzeba działać, póki jeszcze człowiek ma siłyStarania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Oilka strasznie mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 20:22
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Czesc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie napewno Evli
EVLI TAK MI PRZYKRO Z POWODU TWOJEJ CÓRECZKI podczytuje na bieżąco tą grupę i koncem listopada myslalam intensywnie o tobie ale takiej smutnej wiadomości sie nie spodziewalam
KOCHANA JESTEM CALY CZAS Z TOBĄ
RUBI- SUPER TWOJ SYNEK MA JUZ PONAD MIESIAC IMIE MA PIEKNE TEZ MAM SYNA ADASIA
Oilka rowniez z twojego powodu jest mi strasznie przykro ja jestem po 2 bezproblemowych porodach i teraz 2 poronienia 13 wrzesnia 2017 r i 14 stycznia 2019 r dostalam zielone światło po pierwszym okresie i zanim zrobilam jakiekolwiek badania kariplotypy i rozne inne to okazalo sie że udalo sie dopiero na clo po 3 cyklu obecnie czekam na moj CÓD 35 tc bezproblemowej CIĄŻY takze nie ma co warto wierzyc do końca DLA PRZYPOMNIENIA MAM 42 LATA NO PRAWIE 43
POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY Z GRUPY NIE TRAĆCIE WIARY I NADZIEI ONA UMIERA OSTATNIA
Rubii lubi tę wiadomość
-
Evli tak bardzo mi przykro! Przyjmijcie wyrazy głębokiego współczucia!
Oilka bardzo mi przykro!
Esta gratulacje! Ja tez Cię pamiętam 😁 szczesliwego rozwiązania!
Zozo, a jak u Ciebie? Gratulacje!
Nobis jeszcze raz gratuluję!
Dziewczyny nie poddawajcie się, każdej z nas się uda. Tyle tylko,że jedne szybciej, drugie później!
P.S. Cały czas Was podczytuję,lecz nie mam zawsze możliwości,aby odpisać. Moja Tosia bardzo lubi być przy mnie i nie mam możliwości nic zarobić,chyba ze jest w chuście,ale to też długo nie trwa 😉Esta, Nobis lubią tę wiadomość
-
Tak dziewczyny nie poddawajcie sie
DLA mnie nie była ważna płeć dziecka dziekowalam Bogu za kazdy tydzien i kiedys moj gin poprostu cos burknol pod nosem ja zapytalam co to znaczy a on niby nic ale sie wystraszylam a on ze to dziewczynka i tak bede miala córeczkę chcialabym aby miala na imie SARA ale jest troszke sprzeciwu ze strony corki bo ona chce KORNELIE termin na 8 styczeńWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 21:33
Evli, Rubii lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny... wszystko mi się nie układa ostatnio. Pojechałam dziś z materiałem żeby zlecic badania genetyczne... okazało się, że dali mi tkanki tylko i wylącznie moje a zarodka nic.... uwielbiam naszą służbę zdrowia a wiedzieli, że bardzo mi na tym zależy....Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Rubii wrote:Esta super że u Was wszystko dobrze! Jak ten czas leci już niedługo Twoja córeczka będzie na swiecie! Oczywiście daj znać jak już się urodzi. Bezproblemowego i szybkiego porodu kochana
-
Oilka wrote:Hej dziewczyny... wszystko mi się nie układa ostatnio. Pojechałam dziś z materiałem żeby zlecic badania genetyczne... okazało się, że dali mi tkanki tylko i wylącznie moje a zarodka nic.... uwielbiam naszą służbę zdrowia a wiedzieli, że bardzo mi na tym zależy....
OILKA ZYCZE CI DUZO SILY WIEM CO CZUJESZ JESTEM Z TOBA -
Cześć dziewczyny! Chciałabym się was poradzić czy po odstawieniu CLO miałyście plamienia? Ja brałam 3 cykle i lekarz kazał odpocząć i teraz nie brałam. @ powinnam dostać dwa dni temu, a od 6 dni plamię ☹️ nie wiem co to za wariacje. Przed okresem zawszę plamię 2-3dni, ale w tym cyklu rekord bo to już 6dni //Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Hej dziewczyny 🙂 co u Was?
Pani Ciasio jak iui?
U mnie nowy cykl, 1,5 roku starań.. W tym cyklu odpuściłam clo i w 25dc mamy pierwszą wizytę w klinice, więc w kolejnym mam nadzieję ruszymy pełną parą..
Milego dnia 😘Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Milena super. Trzymam kciuki za wizytę.
Ja mam zdiagnozowaną cukrzycę ciążową. Jutro ide do ginekologa zobaczyć co się dzieje u malucha a na początku stycznia mam umówione prenatalne i test pappa. Jednym słowem żyje od wizyty do wizyty u poszczególnych lekarzySynek 2020 r
Córcia 2022 r -
Milenia IUI nieudane, ale tym bardziej to bolesne, że miałam test fałszywie pozytywny
Zrezygnowałam z abonamentu na ovufriend, w tym cyklu kompletnie odpuszczam bo muszę się psychicznie pozbierać. Na koniec stycznia mamy umówioną wizytę w Białymstoku, w Bocianie, ale jednocześnie zgłaszamy się do ośrodka adopcyjnego.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;*