CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny również mam do odsprzedania clo z ciazowymi wirusikami ❤❤❤
cale oryginalne opakowania
Ktoras chetna
Evli Nobis PCiasio AneTkaa Zozo i reszta dziewczyn pozdrawiam was cieplutkoKarolina36, Evli, Pani Ciasio, AneTkaa87, Zozo lubią tę wiadomość
-
Może jeszcze któraś z dziewczyn ma do odsprzedania clo?Starania od sierpnia 2019👣👣👣
Ja: progesteron 7dpo 12.6 ng/ml (3.34-25.56)
3DC: FSH 2.84 (2.9-9.0)
LH 3.03 (2.00-8.00)
Estradiol 107.67 ( 18-147,0)
Prolaktyna 16.13 (5-35.0)
Testosteron 0.29 (0.1-0.90)
Mąż :
lepkość <1 cm
objętość ejakulatu 5,30ml,
pH 7,9,
liczba plemników 21.0mln/ml, całkowita liczba plemników 116.07mln/ejakulat,
całkowity ruch plemników 49%, ruch postępowy 37%, szybki postępowy 10,
prawidłowych 1 % 😣
23.10.20- 1 IUI 🍷 -
Dziewczyny mam wiecej opakowan clo takze ogarne to po niedzieli bo mam duza impreze w domu w sobotę i brak czasu
Przygotowalam sie na dlugoe starania i gin wypisywal a ja wykupowalam poznie okazalo sie ze udalo sie w 4 cyklu po poronieniu a w dtugim z clo a leki zostalyKlaudinick lubi tę wiadomość
-
Hej, zaczęłam wczoraj swój pierwszy cykl stymulowany. Mimo, że mam potwierdzone owulacje prawie w każdym cyklu, to lekarz chce spróbować, aby przez większa liczbe pęcherzyków zwiększyć szanse..Czy któraś z Was też miała tak? Czy głównie w celu pojawienia się owulacji, bo jej nie było...?
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Hej, zaczęłam wczoraj swój pierwszy cykl stymulowany. Mimo, że mam potwierdzone owulacje prawie w każdym cyklu, to lekarz chce spróbować, aby przez większa liczbe pęcherzyków zwiększyć szanse..Czy któraś z Was też miała tak? Czy głównie w celu pojawienia się owulacji, bo jej nie było...?
Niechcący polubiłam, a chciałam zacytować 😉 Ja również dostałam clo mimo własnych owulacji- lekarz uważał, że być może podczas własnej owulacji moje komórki jajowe nie są idealnej jakości, więc clo miało je trochę "stuningować" 😁 Powodzenia! 😊Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Tajka,
Ale jesteśmy podobne! Mam podobne bio i w tym cyklu też 1 raz na Clo na poprawę jakości pęcherzyków lub zwiększenie ich liczby...
Jak u Ciebie po stymulacji?
Dziewczyny, jakie macie doświadczenia z Clo przy regularnych ovu?starania od 08.19, o 1 dziecko
Para z metką "wszystko w normie tylko ciąży nie ma"........
Ja:
cykle 26-28dni, owulacja co cykl 11-13dc
niedoczynność tarczycy: Euthyrox 75/100;
hipoglikemia reaktywna: Metformina 750;
mutacje PAI hetero i MTHFR 1298 homo: Clexane 0,4 po ovu.
Po ovu także utrogestan lub duphaston.
eM: wyniki idealne. -
Hej wszystkim ☺️
Czy któraś z was brała CLO od 5-ego dnia cyklu ?
I czy piłyście zioła ojca Sroki 3 wraz z tabletkami CLO ?
Poczytałam trochę i boje się przestymulowania 🥺
Aktualnie 2 dzień brania CLO i cały czas czuje dyskomfort w lewym jajniku, nie dokonać ból takie jakby rozpieranie. Czy to normalne działanie leku ?
Pozdrawiam cieplutko 💋Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 16:35
-
Rubii, dziękuje bardzo za odpowiedz ☺️
Czytałam tez wiele postów kiedy dziewczyny pisały, Że Piły i ziółka i brały CLO i zaszły w ciszę dlatego zastanawiam się czy nawet jeśli się przestymuluje jajniki to i tak można zajść w ciąże ? Ale np będzie wtedy większa szansa na ciszę mnogą? 🤔
-
Rubii wrote:Pani Ciasio, Nobis, Evli, Zozo jak się czujecie? Czas coraz szybciej ucieka 😁
No ja już jestem duża 😁 Czasami ciężko, bo boli mnie w krzyżu, a z łóżka wstaje jak wieloryb 😁
A jak tam u Ciebie? Jak Twoje maleństwo? 🙂
Nikiki pamiętaj tylko, że lekarz odradza starania, jeśli podczas USG okaże się, że są więcej niż dwa-trzy pecherzyki dominujące. Taka ciaza mnoga to ryzyko zarówno dla Ciebie, jak i dla dzieci. Ja np z tego właśnie powodu brałam tylko pół tabletki dziennie- bo moje jajniki są dość "reaktywne" 😉Mad lena lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Szczerze Powiem ze w takiej sytuacji jestem załamana, nie dość ze chodzę do mojego lekarza prywatnie od kilku dobrych lat, od kiedy zaczelam starać się o dziecko to nawet dwa razy w miesiącu przez rok, zostawiam u niego takie masy pieniędzy, a okazuje się, ze to co robi tak na prawdę może mi zaszkodzić, jestem w szoku zwłaszcza ze za każdym razem mówi mi ze wszystko jest dobrze i trzeba się starać, a nigdy nie wysłał mnie nawet na badania krwi 😱
Nie wiem co teraz robić, bo dzisiaj wzielam już 4 przed ostatnia tabletkę CLO
Dzwoniłam w piątek żeby zapisać się do jakiegokolwiek lekarza na monitoring to niestety, ale przez to ze teraz jest okres urlopowy nikt mnie szybciej nie przyjmie niż 11 sierpnia 😭😱
Wcześniej nawet bym nie pomyślała, ze może coś się stać, zaufałam lekarzowi, dopiero jak zaczelam szperać w internecie zrozumiałam ze wszystko jest nie tak jak powinno, chyba zaczynam rozumiem dlaczego tak długo nam się nie udaje ..
-
Rubii wrote:Pani Ciasio, Nobis, Evli, Zozo jak się czujecie? Czas coraz szybciej ucieka 😁
Esta lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Cześć
Czy któraś z Was dostała clo w dawce większej niż 1 tabletka dziennie?
Jeżeli tak to przy jakiej owulacji, bądź jej braku?
Czy miałyście po clo jakiekolwiek dolegliwości/skutki uboczne?
Starania 09.2016
metformina, inofem, wit d, omega, wit c, b12, lametta, luteina,
08.07.20
Homocysteina- 5,28 qmol/l (4,44-13,56)
ANA1- ujemny
Przeciw plemnikom- ujemny
PAI-1 homo
mthfr 677C>T hetero
mthfr 1298A>C hetero
11.07.20- Prog- 7.68 bez lutki
12.19-histerolaparoskopia: niedrożna lewa strona, 1.5x2cm polip
07.19- AMH 4,72
20.07- 1dc
2-6dc lametta
4dc- prolaktyna 14.54
11dc- prawa 8mm, lewa 15mm, endo 5.5mm
18dc- prawa nic, lewa 14-15mm WTF?
18dc- prog <<0.050 brak owulki
19-28dc- luteina
24-30dc plamienie -
Hej, ja brałam Clo w kwietniu pierwszy raz, 2x1, były 3 pęcherzyki, dostałam zastrzyk Ovitrelle, niestety nie udało się i w maju wyszła torbiel (pewnie z niepękniętego pęcherzyka) i bez clo w maju miałam potwierdzoną podwójną owulacje , w czerwcu brałam 1x1 i był 1 pęcherzyk dominujący, ładnie sam pękł ale znów nic. Teraz w lipcu brałam znów 2x1, dziś 9 dc, w sobotę mam monitoring i zobaczymy ile tym razem jest pęcherzyków Skutków ubocznych niby nie mam żadnych, biorę jeszcze razem z Clo Miovelia Nac 3x12015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
2019 - starania naturalne, strata w 9tc
2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
VIII 2022 - immunosupresja
Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
-
nick nieaktualny