CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaH wrote:Ech żałuję że tak późno do Was trafiłam, (choć lepiej późno niż wcale
Zdecydowałam się na zakup termometru Microlife (16zł + przesyłka), mam nadzieję że będzie ok, mierzy do 2 miejsc po przecinku.
-
nick nieaktualny
-
Pabelek nie martw się ja dopiero mam załamke...
Tak jak pisałąm byłam na USG pęcherzyka nie było jeszcze widać ale @ również nei...
Byłąm na becie- wuynik 2,1
napisałąm do mojej gion co teraz.
Od 2 tyg biorę duphaston i luteinę- gdzie @ powinna się już dawno pojawić albo przynajmniej na USG być widać.
A ona mi napisała że prawdopodobnie psychicznie się tak nastwiłam na ciążę że chcę ją już mieć że zablokowałam się psychicznie i nie dostanę @ nawet po lekach nie przyszła- muszę odpuścić bo organizm się ustawił na ciążę
I to jest ból,2,5 tyg @ brak, szyjka zamknięta, a @ ani widu ani słychueh
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, czy któraś z was przyjmuje 2 tabletki CLO w ciągu dnia?
a dokładnie chodzi mi o to czy 2 tabletki od razu czy po 1 rano i wieczorem?
(w moim przypadku jest to 1 rano i wieczorem)
rano przyjęłam czwartą tabletkę i mega źle się czuję, mdłości, zawroty głowy, rozdrażnienie
-
nick nieaktualnyJa bralam jedna ale byly dziewczyny co braly tak jak Ty..niektore maja skutki uboczne i zle sie czuja bez wzgledu czy biora jedna czy dwie...poloz sie jak mozesz i odpocznij...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 15:07
julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam 2 rano. Dzisiaj 11 dc, monit. 12 mm pęcherzyk, endo 4.5. Wątpię żeby cokolwiek się w tym cyklu wykluło. W poprzednim cyklu w 13 dc był 10 mm i przepadł, więc mam maleńką nadzieję, że skoro 2 dni wcześniej jest o 2 mm większy t jest jakaś minimalna szansa..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Przykro mi ale odstawisz duphaston i @ sie pojawi z odstawienia ...u mnie tak bylo..poczekaj moze 2 dni jeszcze zrob bete...ale niestety najprawdopodobnie tak tez bedzie...
mi gin kazał brac dupka aż @ się pojawi, nie przerywać wcześniej -
Dziewczyny wiem jestem glupia,ale musze wam napisac.ten test ktory rano robilam,wrzucilam do szuflady,teraz go wyjelam i
? Jest 2 kreska! Co prawda jasniejsza no ale...ja whem ze to moze byc interakcja po czasie,itd.ale obawiam sie ze dodalo mi to nadzieji...glupie to! Niech ktos na mnie porzadnie nakrzyczy!
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:mi gin kazał brac dupka aż @ się pojawi, nie przerywać wcześniej
u mnie bylo tak brac dupka do 26 dc jesli test negatywny odstawic oczywiscie z krwi...natomiast jak miesiaczka sie spozniala tydzien testy negatywne i gin nie widzial rzadnej ciazy to przepisal i kazal brac 10 dni i odstawic z odstawienia @ pojawi sie...chyba ze przy takiej sytuacji okres wystapi w trakcie brania to zrobic test i odstawic:) -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Dziewczyny wiem jestem glupia,ale musze wam napisac.ten test ktory rano robilam,wrzucilam do szuflady,teraz go wyjelam i
? Jest 2 kreska! Co prawda jasniejsza no ale...ja whem ze to moze byc interakcja po czasie,itd.ale obawiam sie ze dodalo mi to nadzieji...glupie to! Niech ktos na mnie porzadnie nakrzyczy!
co tu krzyczec na Ciebie ...kazdy sie łapie tego co moze a moze jednak? w koncu to dopiero 24-25 dc nie!!! z calego serca ci zycze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 21:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasza manna zawiera: wiec jest zdrowa!!!
Witaminę B1,
Witaminę B2,
Witaminę PP,
Witaminę B6,
Kwas foliowy,
Potas,
Żelazo,
Magnez,
Jod – jako jedyna z kasz zawiera jego dużą ilość.
Jedną z głównych zalet kaszy manny jest fakt, iż jest lekkostrawna. Dzięki temu jest doskonała dla osób cierpiących na choroby układu pokarmowego. Kasza manna sprawdza się jako nieodłączny składnik różnego rodzaju diet. Grysik skutecznie syci i jest łatwo przyswajalny.
-
ja myslalam ze z tym clo to wszystko pojdzie szybciej
a juz 3 cykle nicbedzie ... pierwszy mialam z 1 tab clo a nastepne dwa juz z 2x1 clo dziennie i zawsze mialam progesteron okolo 8ng i po 1 tab.clo tez malo, a po dwoch tabsach clo moj progesteron wynosi okolo 32ng. lekarz mowi ze to znaczy ze organizm reaguje i owulka byla napewno,,, wiec czemu sie nie udaje
juz trace cierpliwosc... ogolnie staramy sie juz 2 lata.
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest