CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko ze wczesbiej staralismy sie naturalnie z leczeniem dopiero teraz zaczelismy 4 cykl...

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi prosze kiedy powinnam zaczac brac clo? Tzn wiem ze od 3 do 7 dnia cyklu. Ale u mnie zawsze okres zaczyna sie plamieniem przed obfitszym krwawieniem. Dzisplamie juz 3 dzien. Czy juz powinnam zaczac brac? Czy tak jak ovufriend traktuje okres jako okres dopiero od obfitego krwawienia, poczekac jeszcze 3 dni i dopiero wtedy wziac pierwsza tabletke?
-
wszedzie pisze ze okres zaczyna sie od momentu gdy potrzebujemy podpaski zamiast wkladki, mi to pomaga interpretowac , ale pewna nie jestem
kapturnica lubi tę wiadomość

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny

Czy któraś z was brała clo dopochwowo?
Ja biorę również 5-9 dc,ale co miesiąc mam problem z interpretacją plamień - "okresu". Jak pisze pysia, też uznaję okres od momentu użycia podpaski nawet na jeden dzień). Ewentualnie liczę od dnia, w którym było najsilniejsze plamienie/krwawienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam.
Endo 5 mm, pęcherzyk 16.5 mm, czyli w dwa dni urósł 4 mm! Czyli jednak jakoś działa na mnie to Clo. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mam sobie załatwić monit na... niedzielę. Ciekawe gdzie
Oby doszło do owulki, to będzie dla mnie ogromny sukces
karolinka85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Another..kciukam za owulkę

Madziara, jesteś? bo mam pytanie do Ciebie w związku z tym, że jesteś lekarzem
Miru, ja bym spróbowała
bo jak się nie uda w tym to próbuję w następnym z 2tabletkami..choć bardzo bym chciała, żeby nie były potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:08
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny