CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko ze wczesbiej staralismy sie naturalnie z leczeniem dopiero teraz zaczelismy 4 cykl...
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi prosze kiedy powinnam zaczac brac clo? Tzn wiem ze od 3 do 7 dnia cyklu. Ale u mnie zawsze okres zaczyna sie plamieniem przed obfitszym krwawieniem. Dzisplamie juz 3 dzien. Czy juz powinnam zaczac brac? Czy tak jak ovufriend traktuje okres jako okres dopiero od obfitego krwawienia, poczekac jeszcze 3 dni i dopiero wtedy wziac pierwsza tabletke?
-
wszedzie pisze ze okres zaczyna sie od momentu gdy potrzebujemy podpaski zamiast wkladki, mi to pomaga interpretowac , ale pewna nie jestem
kapturnica lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Czy któraś z was brała clo dopochwowo?
Ja biorę również 5-9 dc,ale co miesiąc mam problem z interpretacją plamień - "okresu". Jak pisze pysia, też uznaję okres od momentu użycia podpaski nawet na jeden dzień). Ewentualnie liczę od dnia, w którym było najsilniejsze plamienie/krwawienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam.
Endo 5 mm, pęcherzyk 16.5 mm, czyli w dwa dni urósł 4 mm! Czyli jednak jakoś działa na mnie to Clo. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mam sobie załatwić monit na... niedzielę. Ciekawe gdzieOby doszło do owulki, to będzie dla mnie ogromny sukces
karolinka85, AnusiaM lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another..kciukam za owulkę
Madziara, jesteś? bo mam pytanie do Ciebie w związku z tym, że jesteś lekarzem
Miru, ja bym spróbowałabo jak się nie uda w tym to próbuję w następnym z 2tabletkami..choć bardzo bym chciała, żeby nie były potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:08
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny