CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelka ja tez od pn zaczynam brac Clo od 3-7dc,z tym ze to moj 17 cykl staran,a wczesniej tez juz bylam 2m-ce na clo.i mam tak samo jak Ty! Wyniki m ok,pecherzyki sa,pekaja,a ciazy nie ma!
Ale teraz napewno sie uda,bo nawet moj M tak mowi,ze juz dluzej nie bedziemy czekac i ze czuje ze tym razem w jego imieniny przyjde z dobra wiadomoscia.a jego przeczucia nigdy go nie myla! Zaciskam wiec kciukasy za Nas wszystkie! -
nick nieaktualnymorelka wrote:Hej. Ja od poniedzialku zaczynam nowy cykl z Clo. Wczoraj bylam u gin i stwierdzila ze mozemy sprobowac z wieksza dawka tzn 100mg to bedzie wiecej pecherzykow i wiecej szans. Ogolnie jestem tym wszystkim juz zalamana bo tu juz 5 cykl. Nic z tego nie rozumiem, owulacje mam bo chodze na monitoring , pecherzyki rosna i pekaja a i tak sie nie udaje
co to jest 5 cykl, u mnie 18
piersi bolą masakrycznie, sutki też, dzisiaj zauważyłam aż wypukła żyłke na lewej brodawce i zaczynam sobie wlewać a do 13 musze wytrwać
pisały mi dziewczyny że te objawy mogą być od dupka -
Ja postanowiłam jeszcze jeden cykl z CLO zrobić i zobaczymy co wyjdzie.
Ale zamiast @ mam tylko plamienie takie skąpe że masakra- no i biorę to clo tylko mam nadzieję,że będę miała @ przez tyle dni ile trzeba brać clokarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Miru trzymam kciuki za ten cykl tym razem już bankowo musi się udać
mam pytanie jeszcze, bierzesz 1 czy 2 tabletki tym razem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:30
Miru lubi tę wiadomość
-
pabelka88 skoro twoj m ma takie przeczucia to musi sie wam udac jaka dawke bierzesz? Moj m to juz nie moze sluchac o tych tabletkach, monitoringu itp. Niby mowi co ma byc to bedzie ale widze ze tez sie przejmuje po swojemu.
pabelka88 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
ja jak brałam 1x1 to nic a przy dawce 2x1 się udało ale wystąpiło poronienie teraz jest 3cs pp dawka 2x1 ale teraz od 3 do 7dc i zobaczymy we wt. czy owulacja była/będzie/ czy znowu strajkuje ale coś czuję, że chyba strajkuje no nic nie ten cykl może kolejny..a w razie nieowocnego cyklu to chociaż na spokojnie pojadę na wakacje w góry..
-
Dziewczyny, mam pytanie ile pęcherzyk pęka?bo w czwartek na monitoringu miałam 20mm i pękający już był, więc pękł w ten sam dzień?..gin kazała doprawić wieczorem a od soboty duphaston..
-
Magda_lena88 wrote:ja jak brałam 1x1 to nic a przy dawce 2x1 się udało ale wystąpiło poronienie teraz jest 3cs pp dawka 2x1 ale teraz od 3 do 7dc i zobaczymy we wt. czy owulacja była/będzie/ czy znowu strajkuje ale coś czuję, że chyba strajkuje no nic nie ten cykl może kolejny..a w razie nieowocnego cyklu to chociaż na spokojnie pojadę na wakacje w góry..
-
nick nieaktualny
-
mi lekarz mówił, że pęcherzyk rośnie od 1,5mm co 3mm na dobę u każdej jest inaczej w sumie moje na CLO to leciały pięknie bo w 13dc 19mm a w 16dc już 26mm no ale leń nie pękł wtedy zobaczymy co w tym cyklu lekarz zobaczy tylko, że teraz CLO biorę wcześniej
a co do czasu starań to u mnie już ponad 3 lata będzie, cykli już nie liczę łącznie bo za dużo tego. jedynie te po poronieniu -
To nie pęka on w przeciągu kilku godzin? ostatnio pękł mi jak miał 22mm, a tym razem miał 20mm i był już pękający..więc myślałam, że pęknie albo w ten sam dzień ewentualnie dzień po..skoro od soboty miałam wziąść już dupka..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny