CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Kochane ja chyba pierwszy raz w życiu czułam owulacjęwczoraj było mi tak niedobrze, a jak się kładłam spać to myślałam, że będę wymiotować...maskara jakaś i do tego taki intensywny ból po lewej str. a tam akurat pęcherzyk był/jest bo tak mi się zdaje, że chyba późno w nocy była owulacja
bo temp. dziś skoczyła, jeśli utrzyma się jeszcze ze 2 dni tzn. że owulacja mogła być
i byłoby pięknie gdyby nie fakt, że wczoraj nie było
mąż coś próbował
nawet wrócił wcześniej no ale niestety wymiękliśmy w sumie oboje bo ja też już czułam się tak źle, że szkoda słów, no ale tak jest jak mąż pracuje 7 dni w tyg. po prawie 10h
ale wiem, że robi to dla Nas i nie chcę na Nim wywierać jakieś presji czy coś, a poza tym dla mnie wczoraj to też było by takie mechaniczne a wolę z przyjemnością
więc jeśli Bozia da Nam ten dar to może jakiś "mocny zawodnik" z pn dotrwał i zaatakował komóreczkę
a dziś na spokojnie "dobijemy"
A w pn dzwonię do lekarza i się umówię na wizytę w przyszłym tyg. więc się wszystko wyjaśni czy wgl. owulacja została przebyta a nie biorę innej opcji do siebie jak ta, że TAK
pabelka88, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie bierz pod uwage temp . Bo moze wystapic wyzsza po 4 dniach nawet do owulki...ja mialam wysokie temp i okres przyszedl a niskie i byla ciaza..
a poza tym gdzie ja mierzysz...moze byc tak ze swoja masz 36 wiec 36.30 moze byc skokiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:06
-
nick nieaktualnyRaczej nie ...ja np mam cykle bezowulacyjne dlatego bralam Clo ..jak odstawilam Clo mialam bezowulacyjny ...ale potem nastapilo odbicie i teraz mam owulki ale tez biore bromergon Bo mialam wysoka prolaktyne a ten lek mi ja obnizyl.. A skoro bralas Clo to cos nie tak bylo z pecherzykami sadze i owulek nie mialas chyba tak !?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Nie bierz pod uwage temp . Bo moze wystapic wyzsza po 4 dniach nawet do owulki...ja mialam wysokie temp i okres przyszedl a niskie i byla ciaza..
a poza tym gdzie ja mierzysz...moze byc tak ze swoja masz 36 wiec 36.30 moze byc skokiem..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamixx wrote:Owulację miałam bez clo , ale miałam robiona inseminacji, a to zwiększa ponoć udawalność inseminacji. U nas wskazaniem do inseminacji są obniżone parametry nasienia.
aha noo to raczej sie nie martw ...gin mowia ze miesiac po moze byc bezowulacyjny ale odbicie powinno byc..a to teraz nie masz pecherzykow pow ci gin ze nie ma owulki ?
gin pow odstawienie clo powoduje odbicie i jajniki intensywniej pracuja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:16
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Moze dzis pekna i skok bedzie..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
madziunia wrote:hej dziewczyny mam takie dziwne pytanie
czy przy miesiączce na podpasce pokazywały wam się skrzepy krwi?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i dzis przyszla przekleta @, zaczynam wiec pierwszy cykl z CLO. Tylko ze oprocz wielu moich problemow, kolejnym jest cienkie endometrium. Wyczytalam tu na forum ze na endo dzialaja pozytywnie orzechy i czerwone wino. Tylko czy mozna laczyc alkohol z clo? Z tego wszystkiego najchetniej wypijalabym butelke co wieczor zeby nie myslec o wykresach, temp itp. A tu sie dowiadujeze to moze nawet pomoc....
-
nick nieaktualny
-
Mój pierwszy cykl z Clo niestety nie zakończył się ciąża pomimo dwóch pęcherzyków. W poniedziałek idę na kontrolę, czy wszystko ok, i będę drugi cykl zaczynać. Zastanawiam się, czy nie powinnam dostać luteiny na drugą faze, bo widzę , że większość tutaj coś bierze...No i biorę Castaganusa w tym cyklu, bo martwi mnie moja prolaktyna...
Najważniejsze, zeby sie nie okazało, że jakieś torbiele są....
Co do endo to ja wcinałam orzechy, piłam sporo wina i w tamtym cyklu było ładne