CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara, no niestety mój głupi błąd że tyle nadziei pokładałam w tym cyklu... Nie wiem czy dam radę tak optymistycznie patrzeć jak ty, mam wrażenie że coś u nas jednak nie działa, że pomimo owulacji i działania w dobrym momencie nic z tego nie wychodzi...Najgorsze jest to, ze w tym miesiącu kończę studia i jak zaczęliśmy się starać pół roku temu to plan był prosty-ciąża i potem do pracy. A teraz wypadałoby się zacząć rozglądać za pracą, bo przecież nie będę siedzieć w domu dopóki mi się nie uda zaciążyć. A jak zacznę to przecież nie mogę od razu w ciążę zajść. I tak źle, i tak niedobrze.
-
nick nieaktualnyTigana wrote:Madziara, no niestety mój głupi błąd że tyle nadziei pokładałam w tym cyklu... Nie wiem czy dam radę tak optymistycznie patrzeć jak ty, mam wrażenie że coś u nas jednak nie działa, że pomimo owulacji i działania w dobrym momencie nic z tego nie wychodzi...Najgorsze jest to, ze w tym miesiącu kończę studia i jak zaczęliśmy się starać pół roku temu to plan był prosty-ciąża i potem do pracy. A teraz wypadałoby się zacząć rozglądać za pracą, bo przecież nie będę siedzieć w domu dopóki mi się nie uda zaciążyć. A jak zacznę to przecież nie mogę od razu w ciążę zajść. I tak źle, i tak niedobrze.
Dasz rade musisz ! U nas podobna sytuacja clo piękne owulki serduszkowanie i co nic...gin pow ze glowa tez dużo robi i ciągle myślenie o tym ...
Na clo zawsze czułam jajniki i owulke !!wiec jest ok..Tigana lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ostatnia clo wzielam! W czwartek na monitoring.ja rowniez wczesniej przy clo nic nie czulam,a teraz czuje obydwa jajniki na przemian.
-
nick nieaktualny
-
Mnie już tak dawno tu nie było... Ja w środę mam monitoring po clo, zobaczymy czy coś się wyhodowało
Ogólnie to mało czasu, ciągle coś do roboty więc nawet nie mam kiedy myśleć oehhh
Dzieci z tego nie będzie -
nick nieaktualnyPowodzenia
A moja siostra dzis sie dowiedziała o ciąży...radosc w domu ...ciesze sie ale zaciska w gardle...maz mój wyszedł ze łzami na fajkę jak mu szwagier pow noo ladnie przycelowalem i chyba bliźniaki będą bo w dzień okresu 300 bhcgAnette, scarllet lubią tę wiadomość
-
Witam się kobitki:)
Madziara radość na pewno jest, ale to co Wy przeżywacie teraz to sami dobrze wiecie:*
a u mnie dopiero przed owu, jeśli w ogóle będzie:/ nie wiem czy przy clo tak późno owu występuje? dobrze że w następnym cyklu mam już monitoring będę spokojniejsza:)
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Madziara w poprzednim naturalnym cyklu owu miałam w 40dc:) także może dlatego w tym jest później, ważne żeby w ogóle była:)
mój mąż to już się tylko uśmiecha wieczorem jak zaczynam się do niego tulićto naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Dziewczyny poradźcie. Progesteron w 23 dc 18.9 ng/ml. Brać lutkę czy nie ma potrzeby?
-
W poprzednim cyklu w 23 dc miałam 0.3 ng/ml, także różnica ogromna. Lekarz kazał skonsultować z nim wynik, ale dzisiaj nie pracuje
Jeśli jakimś cudem pojawiłaby się fasolka to faktycznie chyba mały, ale biorąc pod uwagę, że dzisiaj 4 dzień po owu, to mam nadzieję, że sam by trochę wzrósł jeszcze.
Dzięki za pomoc kapturnica"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki!
Zagladam tu do was. Ja po 2 cyklach z clo.....pieknie wszystko, owulacja wspaniala, celowanie tez tylko vo z tego jak ciazynz tego brak.
Po powrocie do Niemec skierowano mnie do kliniki bezplodnosci. Badanie itd. Wyszlo ze kedys mialam chlamydie i najprawdopodobniej zrosty. W Poniedzialek mam Histeroskopie i zobaczymy co tam w srodku siedzi....
Nadal trzymam a Was kciuki!
Madziara.....moja siorka tez sie dzidzi spodziewa. Szwagier z duma to rozglasza. Ciesze sie ale tak gdzies z tylu glowy ktos wyszeptal- dlaczego to nie nasze?!
Ps. Przytulam Cie mooooooocno:*Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego...