CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara, no niestety mój głupi błąd że tyle nadziei pokładałam w tym cyklu... Nie wiem czy dam radę tak optymistycznie patrzeć jak ty, mam wrażenie że coś u nas jednak nie działa, że pomimo owulacji i działania w dobrym momencie nic z tego nie wychodzi...Najgorsze jest to, ze w tym miesiącu kończę studia i jak zaczęliśmy się starać pół roku temu to plan był prosty-ciąża i potem do pracy. A teraz wypadałoby się zacząć rozglądać za pracą, bo przecież nie będę siedzieć w domu dopóki mi się nie uda zaciążyć. A jak zacznę to przecież nie mogę od razu w ciążę zajść. I tak źle, i tak niedobrze.
-
nick nieaktualnyTigana wrote:Madziara, no niestety mój głupi błąd że tyle nadziei pokładałam w tym cyklu... Nie wiem czy dam radę tak optymistycznie patrzeć jak ty, mam wrażenie że coś u nas jednak nie działa, że pomimo owulacji i działania w dobrym momencie nic z tego nie wychodzi...Najgorsze jest to, ze w tym miesiącu kończę studia i jak zaczęliśmy się starać pół roku temu to plan był prosty-ciąża i potem do pracy. A teraz wypadałoby się zacząć rozglądać za pracą, bo przecież nie będę siedzieć w domu dopóki mi się nie uda zaciążyć. A jak zacznę to przecież nie mogę od razu w ciążę zajść. I tak źle, i tak niedobrze.
Dasz rade musisz ! U nas podobna sytuacja clo piękne owulki serduszkowanie i co nic...gin pow ze glowa tez dużo robi i ciągle myślenie o tym ...
Na clo zawsze czułam jajniki i owulke !!wiec jest ok..
Tigana lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ostatnia clo wzielam! W czwartek na monitoring.ja rowniez wczesniej przy clo nic nie czulam,a teraz czuje obydwa jajniki na przemian.
-
nick nieaktualny
-
Mnie już tak dawno tu nie było... Ja w środę mam monitoring po clo, zobaczymy czy coś się wyhodowało

Ogólnie to mało czasu, ciągle coś do roboty więc nawet nie mam kiedy myśleć o
ehhh
Dzieci z tego nie będzie
-
nick nieaktualnyPowodzenia

A moja siostra dzis sie dowiedziała o ciąży...radosc w domu ...ciesze sie ale zaciska w gardle...maz mój wyszedł ze łzami na fajkę jak mu szwagier pow noo ladnie przycelowalem i chyba bliźniaki będą bo w dzień okresu 300 bhcg
Anette, scarllet lubią tę wiadomość
-
Witam się kobitki:)
Madziara radość na pewno jest, ale to co Wy przeżywacie teraz to sami dobrze wiecie:*
a u mnie dopiero przed owu, jeśli w ogóle będzie:/ nie wiem czy przy clo tak późno owu występuje? dobrze że w następnym cyklu mam już monitoring będę spokojniejsza:)
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
nick nieaktualny
-
Madziara w poprzednim naturalnym cyklu owu miałam w 40dc:) także może dlatego w tym jest później, ważne żeby w ogóle była:)
mój mąż to już się tylko uśmiecha wieczorem jak zaczynam się do niego tulić
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
nick nieaktualny
-
mysle ze nie masz potrzeby brania jesli lekarz ci nie zalecil..Ladny wynik masz wlasny wiec nie sadze ze potzrebujesz sie faszerowac..no cbhyba ze fasolka sie pokaze to wtedy nie zaszkodzi...Another wrote:Dziewczyny poradźcie. Progesteron w 23 dc 18.9 ng/ml. Brać lutkę czy nie ma potrzeby?

-
W poprzednim cyklu w 23 dc miałam 0.3 ng/ml, także różnica ogromna. Lekarz kazał skonsultować z nim wynik, ale dzisiaj nie pracuje

Jeśli jakimś cudem pojawiłaby się fasolka to faktycznie chyba mały, ale biorąc pod uwagę, że dzisiaj 4 dzień po owu, to mam nadzieję, że sam by trochę wzrósł jeszcze.
Dzięki za pomoc kapturnica
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki!
Zagladam tu do was. Ja po 2 cyklach z clo.....pieknie wszystko, owulacja wspaniala, celowanie tez tylko vo z tego jak ciazynz tego brak.
Po powrocie do Niemec skierowano mnie do kliniki bezplodnosci. Badanie itd. Wyszlo ze kedys mialam chlamydie i najprawdopodobniej zrosty. W Poniedzialek mam Histeroskopie i zobaczymy co tam w srodku siedzi....
Nadal trzymam a Was kciuki!
Madziara.....moja siorka tez sie dzidzi spodziewa. Szwagier z duma to rozglasza. Ciesze sie ale tak gdzies z tylu glowy ktos wyszeptal- dlaczego to nie nasze?!
Ps. Przytulam Cie mooooooocno:*Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH