X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie od 50-100 zl ...jak chodzilam 3 razem placilam 180 zl taki pakiet 100 50 i 30 zl roznie to bywa..

• Miru Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 wrote:
    Miru trzymam kciuki za ten cykl :) tym razem już bankowo musi się udać <3 <3 <3
    mam pytanie jeszcze, bierzesz 1 czy 2 tabletki tym razem?

Biorę po jednej nadal bo zostały mi a moja gin powiedziałaże jak się źle po nich czuję to mamnie brać- ae teraz o dziwo nic mi nie ma...

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Miru Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tydz temu znajomym ur sę syn.Mój Ł robiłu nich remont i małego widział- jest zachwycony,ciągle o nim gada. Że taki malutki ( 2800 kg) że ma wszystkie rzeczy za duże,żemusimy go zoabczyć. No i ja się boję,mamy prezent dla Szymka ale ja się boję że zacznę płakać... ale chciałabym go już zobaczyć :P

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za monitoring nie płacę nic :P tylko za kompleksową wizytę, że tak to określę :D bo na usg w trakcie cyklu to wpadam do lekarza do szpitala :P tylko czasem jest w jednym a czasem w drugim szpitalu :P

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane! Ja dzis 2 tab.clo.i odziwo juz czuje jajnik prawy!... dopiero 18na monitoring.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na 16 ostatni monit. W sumie chyba tylko formaność, bo raczej pęcherzyk pękł. Dzisiaj pierwszy raz od listopada wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Oby tylko endo przyrosło, to będzie jakaś nadzieja w tym cyklu :)

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ...a ja chyba mam depresje chodze i rycze...o wszysyko ..

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczy sobie wypłaczesz! Idź się opalać! Endorfiny Ci podskoczą :) Głowa do góry, bo nam się udzieli

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie mam oczu...opalanie ..nieee koszmar jakis z opalaniem w sloncu mam 45 stopni...

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sb. grałam 2h w siatkę i jeszcze "umieram" od spieczonych ramion :x blondynka nie pomyślała żeby się wysmarować czymś anty.słonecznym :P a za raz uciekam na monitoring ciekawe czy w tym cyklu coś się ruszyło <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie łam się.. Nie jesteś sama.. Ja też nadal walczę.. W sumie nie wiem już z czym.. Niedawno usunęli mi endometriozę.. Na dwa mies. wracam do CLO + pierwszy raz będę brać luteinę, a potem mój gin posyła mnie dalej, bo jak sam stwierdził on mi już nie umie pomóc.. Czyli mam w sumie 3 mies. na zajście, a jak nie to trzeba zacząć grać w totka, żeby mieć na dojazdy i leczenie w Krakowie :/ A co do opalania to siedzę sobie w domu na chorobowym i w końcu mam czas wyjść na słońce. Tego mi było trzeba :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...
    Jakie wielkoludy wyhodowałam... Mamy dwa pęcherzyki, jeden 25x25,5mm, drugi 27,7x26,3 mm. Endo ponad 7 mm. Masakra! Lekarz kazał się pokazać w piątek rano, bo według niego one jeszcze mogą pęknąć. Według mnie są już trochę za duże, ale nie jestem ginekologiem. Dzisiaj rano robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, więc może jest jakaś nadzieja, że jednak pik LH pomoże im pęknąć. Lekarz kazał mi zrobić jutro z rana estradiol, serduszkować dzisiaj i jutro i w piątek rano do niego do szpitala przyjechać. Dwie takie torbiele jak się zrobią to będzie masakra. Ale jestem dobrej myśli, może to pomoże.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie walcze o ciaze ...tylko mam takiego dola ze moje marzenie sie nie spelnia i nigdy nie spelni...po prostu mam dosc...jak pamietam te kazde miesiace w ktore wkrecalam sobie jazde szukajac objawow ciazy ...kazdy bol jakis inny sluz bolace piersi i mysle o jestem w ciazy a jak juz zaszlam jakims cudem to czar prysl ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another...pekna i beda blizniaki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 18:08

Another lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Madziara, oby! Gin powiedział, że sugeruje się dwufazowością(?) endometrium i wzgórkiem jajonośnym na pęcherzyku. Stąd spodziewa się, że pękną, jak nie oba to jeden.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i dobrze ...a nie chcial Ci dac na pekniecie...mnie gin tak przetrzymal podczas jednego cyklu ze jak mi pekl sam to malo nie umarlam tak mnie bolal jajnik ...potem sie smialam ze chyba chcial mnie pan przetrzymac...

• Another Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział, że już jest a późno na pregnyl czy inny lek. Pozostaje nam czekać i wierzyć, że pęknie. A po jego budowie widział, że ma szansę. Więc pozostaje mu zaufać.

bpz77ab.png
  • morelka Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja od wczoraj walcze kolejny cykl z Clo. W sumie troche sie obawialam bo teraz biore 2tabsy ale jak narazie nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych. We wtorek na monit i jak bedzie ok to pregnyl na pekniecie :)

Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem: jest pęcherzyk ok 22mm i o dziwo na lewym jajniku :O czyli jednak lewy nie śpi :P i dlatego prawdopodobnie tak długo sobie pęcherzyk tam rósł/rośnie bo u mnie po obrazie z USG zawsze widać, że większość roboty wykonuje prawy. Tak więc owulacja może być na dniach tj. dziś/jutro/pojutrze no niestety tego dokładnie nie da się określić :P no i zapomniałam spytać ile wynosi endo :| ale jak dobrze rozczytuję fotkę z USG to ma prawie 9mm to chyba nie jest źle . No i po weekendzie tj. pn mam dzwonić do lekarza umówić się z nim na jeszcze jedno USG w celu sprawdzenia czy pękło czy nie. Oby pękło <3 od takie moje małe marzenie <3 wgl to on się chyba za mną bardzo z tęsknił :D no i po wizycie kolejnej jak zostanie stwierdzone, że pękło a mam nadzieję, że taka będzie diagnoza to będę robiła badanie progesteronu :P
    Myślę, że to całkiem dobre wieści :) byle by teraz wymodlić pęknięcie/owulację i by była ona owocna :) Więc póki co znowu uratuje Nas tylko spokój :)
    Ale co ważne :) jeśli się uda w tym cyklu to nie ma z punktu medycznego przeciwwskazań we wczesnej ciąży do podróżowania w góry :)
    o to tyle na temat mojej wizyty <3 :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to akurat wszystko do przodu 9 mm endo ok i pecherzyk ladny...:)

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ