CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
mój pierwszy cykl z CLO powoli dobiega końca...
13 czerwca albo okaże się szczęśliwy albo pechowa 13
no zobaczymy ...
biorę ze sobą na wyjazd CLO i jakbym zaczęła nowy cykl to będę brała tak jak w poprzednim od 2 dnia przez 5 dni, gin ostatni cykl będzie mnie monitorował. Pytałam go czy może teraz brać po 2 tabl dziennie ale stwierdził że lepiej nie bo mogą się porobić torbiele to go grzecznie słucham
Dobranoc :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja od poniedzialku zaczynam nowy cykl z Clo. Wczoraj bylam u gin i stwierdzila ze mozemy sprobowac z wieksza dawka tzn 100mg to bedzie wiecej pecherzykow i wiecej szans. Ogolnie jestem tym wszystkim juz zalamana bo tu juz 5 cykl. Nic z tego nie rozumiem, owulacje mam bo chodze na monitoring , pecherzyki rosna i pekaja a i tak sie nie udajeNiedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
hej, mam takie pytanie czy któraś z was miała tak że po 10 dniach brania duphastonu (16-25dc) nie dostawała okresu? Dziś jest mój 32 dc ale ciąże raczej wykluczam bo byłam u gin w 15dc i powiedział mi że mam 2 pęcherzyki po 17 mm a trzy dni później byłam w klinice leczenia niepłodności u gin-endyk (to był 18dc i już od 16dc brałam duphaston) i powiedział mi że widzi trochę płynu ale pęcherzyk największy ma 11mm (dodam że mam pco) no i od odstawienia dupka ani widu ani słychu o okresie.... nie wiem już co mam robić czasami zalewa mnie tam i myślę że to okres ale to taka lepka biaława wydzielina..... Clo brałam od 5 do 9dc po 1 tabl
-
nick nieaktualnyZrob test ciazowy...ja tak mialam ...ale test byl negatywny ...kazal poczekac trzy dni i znow duphaston przez 10 dni i jak okres wystapi sam odstawic w trakcie brania a jak nie kontynuowac 10 dni i odst i czekac...a to ze nie widzi moze pekl jakis jak tu niektore kol pisaly ze bezowulacyjny a tu ciaze byly...powodzenia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i po 3 dniach plamienia wszystko ustapilo. To na pewno nie byl okres, bo nie tak to u mnie wyglada. Dzis pozwolilam sie poniesc malej nadziei, bo po raz pierwszy wzyciu nie przyjelo mi kawy, ktora uwielbiam! A obiad wyplulam. Ale to chyba byloby zbyt piekne bo wg of cykl byl bezowulacyjny. I juz czuje pobolewanie brzucha wiec pewnie to nie to
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:A co do Morelki ...moj maz ma bym pow bardzo dobre wyniki ja mialam owulki z Clo piekne i co wtedy w ciaze nie zaszlam ..jak dalam spokoj to w ciaze zaszlam...bez lekow tylko bromergon bralam bo wysoka prl mam!!
Ja wlasnie tak sobie postanowilam ze to ostatni cykl z Clo i daje sobie spokoj. Poza tym i tak jedziemy na wakacje wiec na monitoring biegac nie bede. Najgorsze jest to ze tak bardzo bym chciala juz miec maluszka ze ciezko tam przestac o tym nie myslec
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
Dziewczyny, a ja brałam w tym cyklu po raz pierwszy clo, 5-9 dnia, i od trzech dni, tj od 23dc mam temperaturę rano po przebudzeniu 37.8-37,1,(mierzoną w buzi). Nie wiem niestety, jaką miałam wcześniej bo mierzyłam na czole ;/, No i 'czuję' jajniki od 23 dc... Właśnie zmieniam lekarza, poprzedni nie polecił mi zrobienia monitoringu i działaliśmy 'na ślepo'
Ja się oczywiście łudzę że ta podwyższona temperatura oznacza wiecie co
Trzymajcie kciuki...