CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wiem co czujes bo ja 2 dni temu dowiedzialam sie ze moja kuzynka jest w 6tyg
zalamka totalna, cala noc plakalam. Niby sie ciesze ale dlaczego to nie ja? No coz, jutro jade na monitoring i mam nadzieje ze bedzie podany pregnyl
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
Morelka daj znac co tam wychodowalas.
ja jutro monit.a dzis test ovu dodatni,wiec jeszcze dzis z m pracujemy.ciekawe co tam wychodowalam. Trzymajcie mocno kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja biore od wczoraj i nic nie czuje....
Tez mam juz dosc ciaz w najblizszym otoczeniu. Kocham moje przyjaciolki i kuzynki i naprawde ciesze sie ich szczesciem, ale z kazda kolejna radosna nowina uklucia w sercu sa silniejsze.... dziewczyny czy jest sens isc na monitoring 9 dnia cyklu czyli ostarniego dnia z clo? Boje sie skutkow ubocznych-czesto robia mi sie cysty... -
Dzisiaj dzwoniłam do gina z wynikiem progesteronu i mam przyjechać jutro po receptę. Zdzwiona jestem, bo przecież 18.9 ng/ml to nie jest mało. Przynajmniej tak mi się wydawało. Ale lekarz każe, pacjent musi"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć dziewczyny. Zatęskniłam do Was, a pod wykresem przeczytałam wiadomość od Madziary, żeby czasem tutaj zaglądneła więc postanowiłam wpaść
Na fioletowej stronie hormony szaleją i trochę burza, a tutaj przyjemnie.
U nas wszystko dobrze. Po pierwszej wizycie wszstko ok, tak jak powinno być. Za tydzień kolejna. Ktoś tu pytał o późniejszą owlację przy Clo. Ja miałam dopiero ok 20dc, a moja gin powiedziała, że nawet spodziewała się że pęcherzyk mógły sie pokazać jeszcze później.
Dziewczyny, trzymm za Was kciuki. Nie poddawajcie się, jestem najlepszym przykładem, że da radę. Uda się, na pewno. Buziaki! -
A wiec tak mam 2 pecherzyki z czego jeden ma 16mm a drugi 11mm, gin kazala przyjsc za 2 dni i jesli cos urosnie to bedzie pregnyl. Kurcze to moj pierwszy cykl z 2×clo i troche sie zawiodlam. Poprzednie 4 cykli bralam tylko 1×clo i zawsze w 13 dniu mialam ladny 20mm pecherzyk a dzisiaj w 13dniu tylko 16mm. Hmmm no nic zobaczymy w czwartek czy cos z tego wyjdzieNiedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualny
-
Ja smigam na monitoring.dzis 12dc po Clo.no ciekawe co sie z tego urodzi?
Tyle bocianow ile w tym miesiacu widzialam to przez cale zycie nie widzialam.-zabobony,ale w cos czlowiek wierzyc musi!
Trzymajcie kciuki! -
Poraz pierwszy w zyciu sa ą porzadne pecherzyki! Moze beda blizniaki? A co u Ciebie Sysiaaaa?
Topola lubi tę wiadomość