CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara sama nie.to moj 1-cykl z Clo po 3 miesiecznej przerwie.z tym ze ostatnie przygody z clo konczyly sie jednym pecherzykiem.a tu o jaka niespodzianka!
Morelka ja jutro na monitoring,ale tak jak wczesniej pisalam czulam ovulke...wiec jade w sumie potwierdzic. To kochana pewnie w tym samym czasie +- 2 dni testujemy? -
Cześć Dziewczyny dawno mnie nie było troszke dziewczyn przybyło.
Topala cieszę się że u Ciebie wszystko ok , mam nadzieję że kolejne 8 miesięcy będzie nudne i spokojne
Ja byłam wczoraj na monitoringu w 15 dc i... mam pęcherzyk 24 mm
oszzzz tooo szok 
Ostatnim razem miałam 14 mm
Gin twierdzi że duże szanse
Zobaczymy ,a jak nie to ... ehhh powiedziała że skieruje mnie na jakieś badania genetyczne i do kliniki leczenia niepłodności... Bo podobno za długo to trwa..
Topola lubi tę wiadomość
-
XxMoniaxX na mnie pierwszy raz tak fajnie dziala...nawet endo takie porzadne! Do tej pory po clo nie wieksze jak 12mm bylo a tu o! Lekarz powiedzial -to teraz przez 10dni bierze pani duphaston,za 10dnitest pozytywny,ekhem zrobi pani test!-z tym pozytywny to sie pomylil! hahahaha! Po czym dodal ze itak bedzie pozytywny ! Hahaha! to teraz wielkie odliczanie!
-
Oj tam,oj tam Sysiaaa ! Polamalo Cie tez na szczescie! Mowie Ci! Wierze w to gleboko ze to nasz czas ! Po tylu porazkach czas na Euforie z powodzenia!
Ja tam zaciskam kciukasz tak mocno jak sie da za nas wszystkie kobiety moje drogie!
Alez jestem w skowronkach! Test zrobie 29.06 bedzie 11dpo pregnylu w dawce 5000tj i 10dpo ovulce! Ai akurak imieninki meza! Sam powiedzial ze w jego imieniny rano robimy test a po poludniu swietujemy torcikiem 2 okolicznosci! -
Gdzie nie wejdę tam link od kapturnicy
Proponuję go wstawiać w miejscach, gdzie faktycznie ktoś sobie coś wkręca, a nie tu, gdzie piszemy o lekach, nie o objawach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 23:48
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Another wrote:Gdzie nie wejdę tam link od kapturnicy
Proponuję go wstawiać w miejscach, gdzie faktycznie ktoś sobie coś wkręca, a nie tu, gdzie piszemy o lekach, nie o objawach 
Another link wstawilam AZ w 3miejscach , toz to szok, ze jest jednak wszedzie!
Czyzby nastapilo jego cudowne rozmnożenie ???
Nie jest wklejony artykul , ktory musi ktos czytac bo mu sie w oczy rzucil.... tylko link do niego-chcesz kopiujesz , nie chcesz olewasz...
Artykul w fajny , ironiczny sposob opisuje wkrecanie sobie objawow ciazy juz na starcie ...I dodajac to nie mialam na celu pietnowac kogokolwiek akurat z tego watku (jedynie dlatego ze duzo osob sie tu przewija)a raczej studzic te kobietki ktore juz na starcie sobie ciaze wkrecaja
....
Nikt nikogo nie zmusza by kopiowal go i czytal wiec w czym problem????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 07:26

-
Kapturnica nie wiem skąd ta złość
Weszłam na forum i akurat na dwa wątki, w których był link i dlatego sobie zażartowałam. To nie był żaden atak
Artykuł przeczytałam i uważam, że jest mega dobry, bo się nawet uśmiałam. Stwierdziłam tylko, że nie pasuje do tego wątku, bo tu się (jak to piszą w artykule) nikt nie "podnieca" pierwszymi objawami, przynajmniej ja nie zauważyłam 
A artykuł powinien być przyklejony na górze forum o staraniach ogólnych, żeby każda laseczka mogła go przeczytać i ochłonąć
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
I bylo by super...w mojej rodzinie jest duzo blizniat,nawet moje rodzenstwo to blizniaki.clostilbegyt podwaja szanse i pregnyl jakby nie patrzec tez.a tu jeszcze 2 piekne pecherzyki pekly wiec kto wie! W sumie jesli bedzie jedno to w moim przypadku juz bedzie sukces,a jesli uda nam sie i beda dwa to wcale sie nie pogniewam!
Chociaz wiem ze jesli test ciazowy poraz 17 pokarze jedna kreske to zapewne przezyje to podwojnie...no nic wam zycze powodzenia,a sobie wytrwalosci!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH