CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara sama nie.to moj 1-cykl z Clo po 3 miesiecznej przerwie.z tym ze ostatnie przygody z clo konczyly sie jednym pecherzykiem.a tu o jaka niespodzianka!
Morelka ja jutro na monitoring,ale tak jak wczesniej pisalam czulam ovulke...wiec jade w sumie potwierdzic. To kochana pewnie w tym samym czasie +- 2 dni testujemy? -
Cześć Dziewczyny dawno mnie nie było troszke dziewczyn przybyło.
Topala cieszę się że u Ciebie wszystko ok , mam nadzieję że kolejne 8 miesięcy będzie nudne i spokojne
Ja byłam wczoraj na monitoringu w 15 dc i... mam pęcherzyk 24 mmoszzzz tooo szok
Ostatnim razem miałam 14 mm
Gin twierdzi że duże szanseZobaczymy ,a jak nie to ... ehhh powiedziała że skieruje mnie na jakieś badania genetyczne i do kliniki leczenia niepłodności... Bo podobno za długo to trwa..
Topola lubi tę wiadomość
-
XxMoniaxX na mnie pierwszy raz tak fajnie dziala...nawet endo takie porzadne! Do tej pory po clo nie wieksze jak 12mm bylo a tu o! Lekarz powiedzial -to teraz przez 10dni bierze pani duphaston,za 10dnitest pozytywny,ekhem zrobi pani test!-z tym pozytywny to sie pomylil! hahahaha! Po czym dodal ze itak bedzie pozytywny ! Hahaha! to teraz wielkie odliczanie!
-
Oj tam,oj tam Sysiaaa ! Polamalo Cie tez na szczescie! Mowie Ci! Wierze w to gleboko ze to nasz czas ! Po tylu porazkach czas na Euforie z powodzenia!
Ja tam zaciskam kciukasz tak mocno jak sie da za nas wszystkie kobiety moje drogie!
Alez jestem w skowronkach! Test zrobie 29.06 bedzie 11dpo pregnylu w dawce 5000tj i 10dpo ovulce! Ai akurak imieninki meza! Sam powiedzial ze w jego imieniny rano robimy test a po poludniu swietujemy torcikiem 2 okolicznosci! -
Gdzie nie wejdę tam link od kapturnicy
Proponuję go wstawiać w miejscach, gdzie faktycznie ktoś sobie coś wkręca, a nie tu, gdzie piszemy o lekach, nie o objawach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 23:48
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Gdzie nie wejdę tam link od kapturnicy
Proponuję go wstawiać w miejscach, gdzie faktycznie ktoś sobie coś wkręca, a nie tu, gdzie piszemy o lekach, nie o objawach
Another link wstawilam AZ w 3miejscach , toz to szok, ze jest jednak wszedzie!
Czyzby nastapilo jego cudowne rozmnożenie ???
Nie jest wklejony artykul , ktory musi ktos czytac bo mu sie w oczy rzucil.... tylko link do niego-chcesz kopiujesz , nie chcesz olewasz...
Artykul w fajny , ironiczny sposob opisuje wkrecanie sobie objawow ciazy juz na starcie ...I dodajac to nie mialam na celu pietnowac kogokolwiek akurat z tego watku (jedynie dlatego ze duzo osob sie tu przewija)a raczej studzic te kobietki ktore juz na starcie sobie ciaze wkrecaja....
Nikt nikogo nie zmusza by kopiowal go i czytal wiec w czym problem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 07:26
-
Kapturnica nie wiem skąd ta złość
Weszłam na forum i akurat na dwa wątki, w których był link i dlatego sobie zażartowałam. To nie był żaden atak
Artykuł przeczytałam i uważam, że jest mega dobry, bo się nawet uśmiałam. Stwierdziłam tylko, że nie pasuje do tego wątku, bo tu się (jak to piszą w artykule) nikt nie "podnieca" pierwszymi objawami, przynajmniej ja nie zauważyłam
A artykuł powinien być przyklejony na górze forum o staraniach ogólnych, żeby każda laseczka mogła go przeczytać i ochłonąć"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
I bylo by super...w mojej rodzinie jest duzo blizniat,nawet moje rodzenstwo to blizniaki.clostilbegyt podwaja szanse i pregnyl jakby nie patrzec tez.a tu jeszcze 2 piekne pecherzyki pekly wiec kto wie! W sumie jesli bedzie jedno to w moim przypadku juz bedzie sukces,a jesli uda nam sie i beda dwa to wcale sie nie pogniewam!
Chociaz wiem ze jesli test ciazowy poraz 17 pokarze jedna kreske to zapewne przezyje to podwojnie...no nic wam zycze powodzenia,a sobie wytrwalosci!