CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHey ja dzis po nocnej zmianie z wyra nie wychodzę prawie ...taki brzydki dzień...ciesze sie ze wszystko idzie ku przodowi...i oby tak dalej ...
a ja nie mogę sie ogarnac ..niby juz po wszystkim ale dalej cos mnie trzęsie wewnątrz...chyba nie będę pisac tu bo wieje pesymizmem a wam tu potrzeba optymistek...
-
nick nieaktualny
-
Owszem czuje jajniki ,popolewaja raz na jakis czas.a Madziara jesli chodzi o ovulacje ma racje ja po clo przy ovu z 2 pecherzykami zwijalam sie z bolu...a Ty morelka tez jestes w 15dc? Jak sie czujesz? W srode na monitoring?
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina ...ale czujesz tak bliźniaki ...synek by miał prezent razy dwa
ja to właśnie zastanawiam sie czy iść na monitoring teraz dzis niby 6 dc a w czwartym juz po plamieniu bylo ale @ byla a teraz mam przerwę ale może pójdę na usg sprawdzić czy tam wsio ok ...
-
NOOOOOO!!!!! to bysmy mieli szczescie razy dwa!!
idz na monit co ci szkodzi...idz bedziesz spokojniejsza!! caluje mocno :-*
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co mam wyrzuty sumienia...ze czekam na dziecko które będzie musiała matka porzucić czekam na ten telefon jak na Cud z nieba..i czasem zastanawiam się czy tu pisac skoro mój przepadek nie bije nadzieja entuzjazmem...
życzę wam z całego serca żebyście nie musiały czekać na taki telefon ... -
Madzia no co Ty? To forum bez Ciebie zniknie! To wlasnie ty napawasz nas wszystkie sila,i wlasnie jejtuczymy sie od Ciebie! Zostajesz i kropka! A przyjdzie dzien ze kazda z nas i Ty tez bedziemy tulic w ramionach swojego maluszka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara nie mysl o tym w ten sposob. Pomysl, ze takie rzeczy jak porzucanie dzieci zawsze sie zdarzaly i beda zdarzac. I pomysl jakim Ty bedziesz szczescirm dla takiego dzieciaczka...a co do Twojej obecnosci na forum - to wlasnie Ty udowadniasz ze brak ciazy, to nie koniec drogi do macierzynstwa. Czy to nie jest optymistyczne
tak sobie mysle ze tak, podjadajac orzechy
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W domu mamy jeden pokuj do remontu,dzis maz powiedzial ze zaczniemy remont dopiero kiedy bedziemy wiedzieli na czym stoimy...pokuj czeka juz tyle czasu to i to pare tyg nic sie nie stanie jak zaczeka...(;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:26
-
nick nieaktualny