CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak to moja decyzja ja nie wiem czy to sie nie zmieni rok pol roku moze ale narazie i tak przyda sie przerwa min 3 mies a nie chce tego przechodzic...myslec ze kazdy bol to pozamaciczna itp.....
Gin wlasnie mowil ze daja jednorazowo w obojetnie jakim dniu przed owulka na wzrost pecherzyka ...pierdzielnelam sie dlatego zapytalam go teraz czy stosuja pow ze tak zapytalam a czemu ja tak nie mialam pow ze na clo ladnie ide...a teraz na samym bromergonie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:31
-
Madziara wrote:Noo troche...ale będzie dobrze....
Wiola tak będzie tak samo...tylko jak jest bliżej owulki to troche boli jak wlozy glowice usg..
Mnie bolały dwa jajniki, czy to znaczy, że jest prawdopodobieństwo, że będę miała pęcherzyki na dwóch jajnikach ?Czekamy na Ciebie :***
-
Ja powiem tak,mnie bolal tylko lewy jajnik a tu bec 2 pecherzyki.raz przez jeden dzin czulam prawy,ale przez chwile.
Dziewczyny dzis mam jeszcze wiecej bialego sluzu,z takimi jakby grodkami...nic nie swedzi,ani nie piecze wiec to chyba nie infekcja?Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo musi byc ..nie poddawaj sie !! Bedzie dobrze ..tylko tez nie napalaj sie bardzo bo potem ciezko ...ja tak mialam o radosc pecherzyk owulacja jestem juz w ciazy znaczy chcialabym byc juz a tu potem placz...mowie ci z czystego serca ja mowie trzeba Bogu zaufac chyba i tyle
wioleta4444, olka30 lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
u mnie dziś temp. spadkowamoże na @ nie wiem bo też dziś z racji tego, że mam wizytę u lekarza zrobiłam z rana dwa testu i nie wiem co myśleć. Oczywiście test pepino o czułości 10 i pre-test o czułości 25. No i do rzeczy na 25 oczywiście negatyw ale @ powinna być jakoś wt/śr tak myślę jeśli owulacja była 16dc a na pepino kurde no jest blady bladzioch, ale naczytałam się tutaj, że często tak wychodzi, że to prześwit barwnika...nie wiem co myśleć bo ja mam tak pierwszy raz zawsze jak nie było ciąży to jedna mocna krecha a teraz
chciałam wrzucić fotki ale str. z tym programem mi nie działa wiec zapodam linki do zapodaj.net
http://zapodaj.net/62d9719b6a5d2.jpg.html
http://zapodaj.net/53562930b56c1.jpg.html
i powiedzcie mi czy coś widzicie czy raczej to barwnik, dodam, że w realu widać mocniej i nie musiałam czekać aż test bardzo wyschnie pojawiło się w sumie hop-siup. Nie wiem powiem o tym lekarzowi dziś w sumie przy badaniu powinien zauważyć już jakieś zmiany w budowie macicy itd...a jutro może pójdę na hCg jak temp. nie spadnie bardziej i nie pojawi się @..ale póki co nie nastawiam siępabelka88, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
magda_lena88 ewidentnie jest cień cienia...może ovulka się przesunęła ? daj znac po wizycie koniecznie!!!!!!!! ja tam jestem dobrej myśli!!! i mocno ,mocno zaciskam kciuki!!! moje cienie,cieni wyimaginowane nie były tak mocnymi cieniami cienia! nie chce robić ci nadziei i lepiej faktycznie się nie nastawiaj,ja piszę co myślę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:39
-
nick nieaktualny
-
no i jestem po wizycie
i na dwoje babka wróżyła
endometrium mam bardzo ładne 15,5mm (dla porównania mam usg z innego cyklu z 29dnia i tam ledwo ponad 8mm) więc lekarz mówił, że endo może być ciążowe ale wiadomo jak jest
on też wróżką nie jest
a jak mu opowiedziałam o teście to się uśmiechnął i ucieszył, że chyba w końcu dzieje się coś pozytywnego
umówiłam się z nim, że jutro robię hCg i jak będzie powyżej 2 (bo w tym lab. co robię to do 2 to brak ciąży) to zaczynam wsparcie z dup-kiem 3x1tabl. a jeśli hCg ujemne to cierpliwie czekać na @ i znowu od 3 do 7dc CLO plus podglądy
jednak tak głęboko w serduchu mocno wierzę, że się udało
ale też się nie nakręcam bo po co później ma boleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny