CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
a u mnie co .. sama nie wiem temp. oszalała i poleciała pod niebo
dziś skusiłam się na test i oczywiście pepino (10 - paskowy) bladzioch (robiłam pepino bo mi jeszcze jeden została) a bobo-test (25-płytkowy) negatywny. I nie wiem może owulacja była później i te 25 nie wykrywają jeszcze albo serio pepino wadliwy i w końcu ja na takie trafiłam
Tutaj link do dzisiejszego wg. OF mam 14dpo http://zapodaj.net/9ae7a67b047a8.jpg.html
no ale nie gdybam za chwilę się ogarniam i śmigam na hCg może uda się ładnie poprosić o wyniki między 12/13pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88, trzymam kciuki!
Ja wczoraj byłam na podglądzie i mam znów dwa pęcherzyki, tym razem w różnych jajnikach, i endometrium też w porządku. Zaskoczyłam sie trochę, bo poprzednio strasznie czułam jajniki a tym razem nic, więc myślałam że stracony cykl... -
nick nieaktualny
-
Badanie Wynik Jedn. Min Max Norma
HCG-beta ilościowo 3,04 mIU/ml 0 2 H
Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50
Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000
Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000
Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000
Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000
Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000
Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000
lekarz kazał brać 3x1 dup-ka i w czw. powtórzyć.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:no nie wiem, jak to mi ładnie napisali na innym forum, że ponizej 5 to nie ciąża a ja w moim dniu cyklu już powinnam mieć min. 50
więc pozostaje liczyć na cud...
Powodzenia
-
Madziara wrote:Życzę cudu
ja miałam 3 betę 3 dni pozniej 90 ...a owulka byla dużo pozniej niż myślałam...
-
czarownica222 wrote:mi w szpitalu jak byłam to powiedzieli ze nawet powyżej 5 to nie ciąża więc pomalutku nie trać nadziei i módl sie przyrost bety, nie warto sie rozczarować wiem ze się łatwo mówi dlatego ja robię test dopiero w dniu @ co by mniej było wylanych łez a Tobie bardzo kibicuję i niech rośnie mały Brzdąc i nie robi nam psikusów a jutro proszę trzymać kciuki za mnie
Powodzenia
czarownica222, morelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorelka trzymam kciuki. Ja ide w piatek. Nie moge sie doczekac zeby zobaczyc co tam sie zadzialo. A tak z innej beczki: kiedy pojawiaja sie skutki uboczne po clo? Jestem cztery dni po ostatniej tabletce i czuje sie okropnie. Spie na stojaco. Chcialam troche pocwiczyc i nie moglam sie podniesc z podlogi. I jeszcze ten zamet w glowie. Czy to normalne? Mojej hipochondrii nie trzeba wiele zeby ja nakarmic