CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarllet ja mam to samo. Zero energii, zawroty glowy i uderzenia goraca
ja do tego mam jeszcze niedoczynnosc tarczycy wiec wszystkie objawy z podwojna dawka. W kazdym razie to byl moj ostatni jak narazie cykl z clo. Teraz robie przerwe bo tak szczerze mowiac nie mialam zadnego monitoringu bez tabsy wiec moze nawet nie potrzebnie sie tym faszeruje
A ktory to twoj cykl na clo?Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualnyTo moj pierwszy cykl, dlatego tak sie wsluchuje w reakcje mojego organizmu. Tez mam pcos, do tego endometrioze. Widzialam ze czesci dziewczyn juz przy pierwszym cyklu sie udalo, ale ja nie czuje zadnych rewelacji w jajnikach. A ty jak dlugo bierzesz clo?
-
nick nieaktualnyNa razie po 1 tab. Wlasnie troche wynikla beznadziejna sytuacja, bo lekarz kazal mi jutro przyjechsc na monitoring ale w godzinach mojej pracy, a ja nie moge sie wyrwac. I dopiero w piatek sie wybiore a to bedzie juz 16 dzien cyklu. Przypuszczam ze jezeli wyhodowalam pecherzyk, to cos na pekniecie bedzie potrzebne, bo z tym nieraz wlasnie mialam problem i cysty w efekcie. Mam nadzieje ze ten 16 dzien to bedzie w sam raz. A u ciebie nie szukaja innych przyczyn? A maz?
-
Scarllet, mi właśnie udało się przy pierwszym cyklu z Clo i też nie czułam żadnych oznak owulacji. A nawet była opóźniona bo dopiero ok 20-21dc (po zastrzyku na pęknięcie). Trzymam kciuki za Was i ślę wiruski........
P.S. Zawsze marzyłam, żeby móc to napisać -
Topola łapiemy Twoje wiruski kochana!
Mnie zostało 4dni do pozytywnego testu ciążowego...Topola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczyna sie moje wkrecanie...dopadlo mnie i tym razem!
Co chwile lapie sie na tym ze glaszcze sie po brzuchu,caly czas mysle,i oczywiscie jestem zla na tego kto wymyslil internet...caly czas w nim grzebie...choc dzis jestem z siebie dumna,bo przechodzilam obok apteki i nie weszlam kupic testu!! Chce go kupic dopiero w sobote popoludniu coby mnie nie korcilo zrobic go predzej! Swiruje dziewczyny,choc czuje ze itak nic z tego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:10
-
Hej dziewczyny, od jakiegoś czasu czytam was i nie powiem napawa optymizmem, że tylu udaje się wam zajść :)W tym miesiącu mam pierwszy cykl z CLO. W poprzedniej ciąży zaszłam dopiero w 7 czy 8 cyklu z CLO. Akurat wtedy odpuściłam już wszystko- monitoring, a dupka dopiero wzielam na kilka dni - tylko po to by wywolac okres - którego nie wywolal. Dodam tez ze wtedy przez każdym cyklu z Clo byłam pewna ze jestem w ciąży i mialam wszystkie objawy. A kiedy zaszlam to zero! Żadnych objawów - nawet piersi nie bolaly - tylko urosly i mialy zylki. No cóż - teraz probowalam 2 cykle naturalnie i nic.... Więc czekam teraz co po pierwszym cyklu z Clo i robie sobie nadzieję po przeczytaniu tylu szczęśliwych zafasolkowanych
Super macie tu atmosferę
morelka lubi tę wiadomość
-
Editt93, nie poradzę bo nie wiem. Nie robiłam nigdy testów owu, bo ponoć przy pcos wychodzą nieprawidłowe i tak, a na dodatek ja miałam wszystkie (poza ostatnim) cykle bezowulacyjne. Co do zastrzyku ovitrelle też nie mam doświadczenia. Czy on jest właśnie na pęknięcie pęcherzyków? Kiedy miałaś go robiony? Testy owu wyszły pozytywne wcześniej? Może to właśnie owu teraz, a test był zaburzony, jakoś nie ufam tym testom, ale pewnie dlatego że nie próbowałam
Amberla, trzymam kciuki za pierwszy cykl. Oby był szczęśliwy.
Pabelka, na Twój pozytywny wynik testu też już się nie mogę doczekać
A tak poza tym to pochwalę się jeszcze, że wczoraj byłam na usg i jest już1,47 cm dzidźkiSerducho biło, a ono się ruszało i fikało. Ależ to jest cud! ♥
-
Topola...to swietnie! Pewnie tak fikalo malenstwo ,bo przed mama chcialo sie popisac...pamietam jakie to uczucie,mam nadzieje ze doswiadcze tego jeszcze raz! I kazda z Was kobitki czekajace na kropki tak jak ja...
Topola ciocie są dumne!Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak sobie teraz pomyslalam,bo m jutro idzie na badaniakrwi,jesli poszla bym z nim i zrobilabete 8dpo ovu i 9 po pregnylu to czy istnieje mozliwosc ze cos wyjdzie? Czy poczekac do niedzieli i w razie gdyby test w niedziele byl poz.to beta w poniedzialek?
No bije sie z myslami! -
Morelka ja właśnie zakończyłam 5 cykl starań z CLO. I to koniec. Lekarz już powiedział, że nie ma sensu mnie dalej faszerować. Zawsze rósł mi 1 piękny pęcherzyk (w tym cyklu nawet 3 były), dostawałam zastrzyk, wykresy miałam książkowe. I co? I ciąży jak nie było tak nie ma. Zazdroszczę tym co się udało za 1 razem z CLO. Mnie lekarz mówił, że jak nie zaskoczy do 4 cyklu to później są małe szanse. Trzeba próbować czegoś innego.
Życzę Wam wszystkim cierpliwości i zielonego kropka na wykresieMarzec x 2